toplanır da son sahibi oluruz.Bu arabayı toplarlar he.
metresine 2 3 bin lira falan diyolardı.Araba dert değil toplanır ama bariyerler çok tuzlu beya
2 3 bin lira olsa iyi yinemetresine 2 3 bin lira falan diyolardı.
Ben 7000€ diye hatırlıyorum .metresine 2 3 bin lira falan diyolardı.
bişi yokki bunda, köpek çarpması sebebiyle sağ ön çamurluk ve kaput değişen. Başka bişi yok
Nerde bulunur bilmiyorum da ücretsizse bana da alır mısın kargoyla gönderebileceksen. Bilmiyorum @alfhonso da ister mi.Ağalar Alfa Romeo'nun Just Drive yazılı plakaliklarini nerden bulabilirim? Her Alfa Romeo bayisinde bulunur mu? Yoksa birmot zincirlikuyu'ya gitmek farz mı oldu?
Tamamdır bulursam gönderirim sana hacımNerde bulunur bilmiyorum da ücretsizse bana da alır mısın kargoyla gönderebileceksen. Bilmiyorum @alfhonso da ister mi.
Otopark paketleri ne oldu? Belki plakalık yaptırılır. Seste pek çıkmadı.Tamamdır bulursam gönderirim sana hacım
Valla hiç bilmiyorum .Otopark paketleri ne oldu? Belki plakalık yaptırılır. Seste pek çıkmadı.
Eyvallah sağolasınTamamdır bulursam gönderirim sana hacım
Chp'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu, isabet oldu, en güzeli oldu. İnşaallah 2.tura kalır, herkesin oyunu alır da bu ülkede artık iyi yönde bir şeyler değişmeye başlar.
Mhp tarafından oktay vural, chp tarafından muharrem ince sevdiğim siyasetçiler. Başka da yokChp'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu, isabet oldu, en güzeli oldu. İnşaallah 2.tura kalır, herkesin oyunu alır da bu ülkede artık iyi yönde bir şeyler değişmeye başlar.
Beklediğim adaydı.Hayırlısı olur inşallah ama seçilecek gene belli
Yeter ki namuslu, dürüst, çalmayan, milletin parasını yemeyen, din tüccarlığı yapmayan biri gelsin. Gerisi mühim değil.Mhp tarafından oktay vural, chp tarafından muharrem ince sevdiğim siyasetçiler. Başka da yok
Bi araba forumunda mahkemeyle kapatılacak ne yapmış olabilirler ki?Takıldığım bir taunus forumu vardı. Mahkeme kararıyla kapatılmış. İçinde en uygun lastik ebatindan tut, 2.0 karbüratör motora enjeksiyona çevirmek (hatta 2 tane üye ise girişmek isteyen herkese beyin göndermiş ücretsiz) turbo uygulaması, 1.6 yi 2.0 yapma, sayısız revizyon, sayisiz fikir (benim gibi yeni taunus sahibine birebir forumdu yani fikir, bilgi, tecrübe açısından) her şey vardı taunusla alakalı. Bursa mahkemesi kapatmış forumu