Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağalar Alfa Romeo'nun Just Drive yazılı plakaliklarini nerden bulabilirim? Her Alfa Romeo bayisinde bulunur mu? Yoksa birmot zincirlikuyu'ya gitmek farz mı oldu?

2. benim
3. aslan parçası rütbeli arkadaş da @DouglasAdams
upload_2018-5-4_2-19-6.png

Sonuncu olduğum oyunları tabii ki burada paylaşmayacağım. :D

Takıldığım bir taunus forumu vardı. Mahkeme kararıyla kapatılmış. İçinde en uygun lastik ebatindan tut, 2.0 karbüratör motora enjeksiyona çevirmek (hatta 2 tane üye ise girişmek isteyen herkese beyin göndermiş ücretsiz) turbo uygulaması, 1.6 yi 2.0 yapma, sayısız revizyon, sayisiz fikir (benim gibi yeni taunus sahibine birebir forumdu yani fikir, bilgi, tecrübe açısından) her şey vardı taunusla alakalı. Bursa mahkemesi kapatmış forumu :(

Takıldığım bir taunus forumu vardı. Mahkeme kararıyla kapatılmış. İçinde en uygun lastik ebatindan tut, 2.0 karbüratör motora enjeksiyona çevirmek (hatta 2 tane üye ise girişmek isteyen herkese beyin göndermiş ücretsiz) turbo uygulaması, 1.6 yi 2.0 yapma, sayısız revizyon, sayisiz fikir (benim gibi yeni taunus sahibine birebir forumdu yani fikir, bilgi, tecrübe açısından) her şey vardı taunusla alakalı. Bursa mahkemesi kapatmış forumu :(
Bi araba forumunda mahkemeyle kapatılacak ne yapmış olabilirler ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...