Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Annem dün ters yön yazısını fark etmeyip tuzağa girmiş. Bütün tekerler sağlam:D indim baktım hepsine görebildiğim tek hasar sağ öndeki bu hasar, sorun olur gibi durmuyor ama yine de sorayım, sorun olurmu?Ekli dosyayı görüntüle 12809
Her işte bi hayır var derler ya, sağ arkaya da çivi girmişEkli dosyayı görüntüle 12811 Toyotaya takılan lastiğe bile bişey olmuyor arkadaş:D

Lastiklerin vadesi dolmuş..İçindeki silikalar plastik olmuş ondan bir şey girmiyor fdhbdsjgdgdfkh

Giden yıl belki canını çok yaktı, belki hayallerinden çaldı ama geride kaldı. Hoşgeldin diyelim yeni yaşına, dilerim ki umutların yeşersin bu yıl nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara ağabey @TheAMG56 :)
Kardeşim çok teşekkür ederim sana. Aldığım en güzel mesajlardan oldu bu mesaj valla. :)

Çok şey aldı benden evet, özellikle de kaybettiğim zamana hep üzülüyorum. Ancak bana çok güzel bir tecrübe oldu yaşadıklarım. Gözüm açıldı biraz daha, hatalarımın farkına vardım. Düşünmek için epey zamanım oldu ve şu an hayatımı daha fazla keyif alarak yaşıyorum. Zamanla gerçekleştireceğim hayallerim var, adım adım inşallah.

Akşam anlatacağım fakat şimdi ufak bir spoiler vereyim; ''intikamımı aldım :)''.

bu devirde hothatch aliyosan satmayacaksin, takasa vereyim dedim, teklif ettikleri fiyat o kadar komikki, satmam hanima veririm araba curuyene kadar ise gider gelir daha iyi.. Bu piyasada araba satilamiyor resmen oluculer..
Yurt dışında değer kaybı daha fazla oluyor diye biliyorum. Doğru mudur? Özellikle de yaşlı araçlarda.

deger kaybi inanilmaz fazla, her arac %20 oranda ilk sene kaybediyor. 3-4 yasina geldiginde premium markalar/hothatch/performansli araclar/coupe/cabrio araclar yari fiyatinda altinda.
Hocam orda değer kaybetmesi normal çünkü genelde sıfırlar sabit fiyatta kalıyor burda ise 2.el değer kazanıyor çünkü aynı aracın sıfır fiyati 3 yıl içinde 2 katına çıkıyor

Son düzenleme:
bu devirde hothatch aliyosan satmayacaksin, takasa vereyim dedim, teklif ettikleri fiyat o kadar komikki, satmam hanima veririm araba curuyene kadar ise gider gelir daha iyi.. Bu piyasada araba satilamiyor resmen oluculer..
Allah baska dert vermesin turkiyede polo ya binmek yerine yurtdisinda 320 ye binmek her turlu avantajlidir varsin 2. El degeri az olsun.

Aman abi şikayet etme oranın değerini bil:) 135 parasına burda linea alınamıyor:)

Kardeşim çok teşekkür ederim sana. Aldığım en güzel mesajlardan oldu bu mesaj valla. :)

Çok şey aldı benden evet, özellikle de kaybettiğim zamana hep üzülüyorum. Ancak bana çok güzel bir tecrübe oldu yaşadıklarım. Gözüm açıldı biraz daha, hatalarımın farkına vardım. Düşünmek için epey zamanım oldu ve şu an hayatımı daha fazla keyif alarak yaşıyorum. Zamanla gerçekleştireceğim hayallerim var, adım adım inşallah.

Akşam anlatacağım fakat şimdi ufak bir spoiler vereyim; ''intikamımı aldım :)''.
Kendim intikam almış gibi sevindim valla S63 Amg gt-s gt-r abicim :D

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...