Dolandırılmıştır biriBi araba forumunda mahkemeyle kapatılacak ne yapmış olabilirler ki?
Dolandırılmıştır biriBi araba forumunda mahkemeyle kapatılacak ne yapmış olabilirler ki?
2017 yılına ait 1 2 mesaj 2018 yılına ait sadece benim açtığım ufak bir konu var bide neden bugün kapatılmış anlamadimBi araba forumunda mahkemeyle kapatılacak ne yapmış olabilirler ki?
Param olsa düşünmem benim arabayla bir suru malzemesini change yaparız bide offhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...a-77-model-alman-coupe-taunus-556251456/detay Aylar sonra bir coupe ilanı Beyler nasıl sizce.
Annem dün ters yön yazısını fark etmeyip tuzağa girmiş. Bütün tekerler sağlam indim baktım hepsine görebildiğim tek hasar sağ öndeki bu hasar, sorun olur gibi durmuyor ama yine de sorayım, sorun olurmu?Ekli dosyayı görüntüle 12809
Her işte bi hayır var derler ya, sağ arkaya da çivi girmişEkli dosyayı görüntüle 12811 Toyotaya takılan lastiğe bile bişey olmuyor arkadaş
Lpg ilginçtir benim arabada öyle değilNeden taunusların hep arka aşağıda burun havada ?
Kardeşim çok teşekkür ederim sana. Aldığım en güzel mesajlardan oldu bu mesaj valla.Giden yıl belki canını çok yaktı, belki hayallerinden çaldı ama geride kaldı. Hoşgeldin diyelim yeni yaşına, dilerim ki umutların yeşersin bu yıl nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara ağabey @TheAMG56
Yurt dışında değer kaybı daha fazla oluyor diye biliyorum. Doğru mudur? Özellikle de yaşlı araçlarda.bu devirde hothatch aliyosan satmayacaksin, takasa vereyim dedim, teklif ettikleri fiyat o kadar komikki, satmam hanima veririm araba curuyene kadar ise gider gelir daha iyi.. Bu piyasada araba satilamiyor resmen oluculer..
deger kaybi inanilmaz fazla, her arac %20 oranda ilk sene kaybediyor. 3-4 yasina geldiginde premium markalar/hothatch/performansli araclar/coupe/cabrio araclar yari fiyatinda altinda.Yurt dışında değer kaybı daha fazla oluyor diye biliyorum. Doğru mudur? Özellikle de yaşlı araçlarda.
Hocam orda değer kaybetmesi normal çünkü genelde sıfırlar sabit fiyatta kalıyor burda ise 2.el değer kazanıyor çünkü aynı aracın sıfır fiyati 3 yıl içinde 2 katına çıkıyordeger kaybi inanilmaz fazla, her arac %20 oranda ilk sene kaybediyor. 3-4 yasina geldiginde premium markalar/hothatch/performansli araclar/coupe/cabrio araclar yari fiyatinda altinda.
Allah baska dert vermesin turkiyede polo ya binmek yerine yurtdisinda 320 ye binmek her turlu avantajlidir varsin 2. El degeri az olsun.bu devirde hothatch aliyosan satmayacaksin, takasa vereyim dedim, teklif ettikleri fiyat o kadar komikki, satmam hanima veririm araba curuyene kadar ise gider gelir daha iyi.. Bu piyasada araba satilamiyor resmen oluculer..
FCA rules BruhPanpa hayırlı olsun bu arada , forum yeni bir FCA cı kazandi
@ali_tremonti , @kekum34
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aman abi şikayet etme oranın değerini bil 135 parasına burda linea alınamıyorbu devirde hothatch aliyosan satmayacaksin, takasa vereyim dedim, teklif ettikleri fiyat o kadar komikki, satmam hanima veririm araba curuyene kadar ise gider gelir daha iyi.. Bu piyasada araba satilamiyor resmen oluculer..
2000 model c sınıfı arabalara 30 bin tl para istiyorlar abi burada, oradakiler ölücüyse buradakiler ölü s..... anladınız sizdeger kaybi inanilmaz fazla, her arac %20 oranda ilk sene kaybediyor. 3-4 yasina geldiginde premium markalar/hothatch/performansli araclar/coupe/cabrio araclar yari fiyatinda altinda.
alirken mutlu ediyorda satarken uzuluyorum burada alip Turkiyede satabilsem cok karli olacakAman abi şikayet etme oranın değerini bil 135 parasına burda linea alınamıyor
Mayıs ayında gökten şöyle kar yağsa pembe pembe avakado tadındaalirken mutlu ediyorda satarken uzuluyorum burada alip Turkiyede satabilsem cok karli olacak
Kendim intikam almış gibi sevindim valla S63 Amg gt-s gt-r abicimKardeşim çok teşekkür ederim sana. Aldığım en güzel mesajlardan oldu bu mesaj valla.
Çok şey aldı benden evet, özellikle de kaybettiğim zamana hep üzülüyorum. Ancak bana çok güzel bir tecrübe oldu yaşadıklarım. Gözüm açıldı biraz daha, hatalarımın farkına vardım. Düşünmek için epey zamanım oldu ve şu an hayatımı daha fazla keyif alarak yaşıyorum. Zamanla gerçekleştireceğim hayallerim var, adım adım inşallah.
Akşam anlatacağım fakat şimdi ufak bir spoiler vereyim; ''intikamımı aldım ''.