Mayıs ayında gökten şöyle kar yağsa pembe pembe avakado tadında
ashfbsdjgbsjdgbsjdg
Mayıs ayında gökten şöyle kar yağsa pembe pembe avakado tadında
pembe kar vakasi amerikada olmustu bikac sene once, konu ile alakasiz ama dileginin yarisi gerceklesmisMayıs ayında gökten şöyle kar yağsa pembe pembe avakado tadında
pembe kar vakasi amerikada olmustu bikac sene once, konu ile alakasiz ama dileginin yarisi gerceklesmis
Arkadaki Fluence'nin yansıması...
Param olsa şu an almıştımhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...a-77-model-alman-coupe-taunus-556251456/detay Aylar sonra bir coupe ilanı Beyler nasıl sizce.
Hayırlı olsun hacımPlakamız çıkmış ruhsat hazır ama araba yok
2.0 V6 olsa şimdiye gitmişti bileParam olsa şu an almıştım
2.0 4 silindir makina var benim taunusta param olsa durmazdim valla. @sinan abi proje yapma fikri atmıştı ortaya adam 9 a falan bırakır keşke alsa2.0 V6 olsa şimdiye gitmişti bile
Yürüyen orijinal değil. Bu kadar yüksek değil bu araba. Çiçek gibi gözüküyor ama iyi incelemek lazım. Görünmeyen yerlerde revizyon isteyebilir.https://www.sahibinden.com/ilan/vas...a-77-model-alman-coupe-taunus-556251456/detay Aylar sonra bir coupe ilanı Beyler nasıl sizce.
Alt takımda var bir anormallik ama alınır mi alınır yazdım en son kaç olur diye 10500 dediYürüyen orijinal değil. Bu kadar yüksek değil bu araba. Çiçek gibi gözüküyor ama iyi incelemek lazım. Görünmeyen yerlerde revizyon isteyebilir.
619262 yıllık beklemenin sonunda geldiÇökün GTR'cılar
en guzel yerleride sarkılarla mahfolmus.Otopark'ın çektiği her videoya ve emeğe saygım var. Zaten yıllardır da buradayız. Fakat kendi adıma, şahsi düşüncem olarak Ferhat Albayrak'tan alınan bu yüksek performanslı araçların çekildiği videolardan gram zevk alamıyorum. Bütün videolar araç hakkında bilgi vermekle geçiyor. Tamam, neticede bu araçları deneyebilecek bir yol yok ve kaza olması halinde maddi külfet çok olacak ama bu otomobillerin içinde bulunduğu bir video konseptinin de öyle direksiyon başında gezi hızıyla giderken hakkında bilgi verilecek türden olmadığını düşünüyorum. Belki benim dışımda herkes büyük zevk alıyordur bilemem. Ama google'dan da açıp öğrenebileceğim bilgileri videonun tamamında görmek, konsepti oldukça sıkıcı hale getiriyor.
Valla en son Retro Garaj topluyordu bi tane. Parçası çok yok haberin olsun biraz uğrastirabilir ama bağımsız arka süspansiyonuyla falan hakikaten müthiş bi makina.Suzuki swift 1.3 gti dan anlayan biri var mı forumda? Yedek parçası kronik arızaları vs bilgili olan bana ulaşırsa sevinirim.
ülke şartlarıOtopark'ın çektiği her videoya ve emeğe saygım var. Zaten yıllardır da buradayız. Fakat kendi adıma, şahsi düşüncem olarak Ferhat Albayrak'tan alınan bu yüksek performanslı araçların çekildiği videolardan gram zevk alamıyorum. Bütün videolar araç hakkında bilgi vermekle geçiyor. Tamam, neticede bu araçları deneyebilecek bir yol yok ve kaza olması halinde maddi külfet çok olacak ama bu otomobillerin içinde bulunduğu bir video konseptinin de öyle direksiyon başında gezi hızıyla giderken hakkında bilgi verilecek türden olmadığını düşünüyorum. Belki benim dışımda herkes büyük zevk alıyordur bilemem. Ama google'dan da açıp öğrenebileceğim bilgileri videonun tamamında görmek, konsepti oldukça sıkıcı hale getiriyor.