ben kardeşime çok baskı yaptım. Kazada da baskı yaptım. Ve sonuçları mükemmel oldu. Şimdi ağzımı açmama gerek kalmadıEmniyet kemerinin önemi, bunu görüp de takmayan adamlar olursa artık diyecek bir şey yok yani.
ben kardeşime çok baskı yaptım. Kazada da baskı yaptım. Ve sonuçları mükemmel oldu. Şimdi ağzımı açmama gerek kalmadıEmniyet kemerinin önemi, bunu görüp de takmayan adamlar olursa artık diyecek bir şey yok yani.
Hallettik onu, komple açılmıyor şu an Parça bekliyoruz.Olum sen ilk ön camı hallet camın kapanması 10 dk sürüyor
Hallettik onu, komple açılmıyor şu an Parça bekliyoruz.
Çok kalın liste değil la çoğu halledildiŞimdi halledilecek şeyler diye sayardım da saymayayım
Radyosunu da mı açamaz haklısınız hocam telefon kullanımı başta olmak üzere aslında instagramda dahi çok kişide görüyorum maalesef telefon elinde bırakın ağır trafiği normalde de cayır cayır bakıyorlar ediyorlar şahsi olarak da çok karşıyım bir an yazmış bulundum motorcuya sinirlendiğim için. Ama durduğu yerde aynaya sürekli bakmak da çok mantıklı değil genelde görenler de motorculara yol veriyor genelliklekusura bakma da araba kullanırken dediklerinin hiçbirini yapamaz
haklısın ben de sinir oluyorum motorculara gopro takan kendini polis sanıyorRadyosunu da mı açamaz haklısınız hocam telefon kullanımı başta olmak üzere aslında instagramda dahi çok kişide görüyorum maalesef telefon elinde bırakın ağır trafiği normalde de cayır cayır bakıyorlar ediyorlar şahsi olarak da çok karşıyım bir an yazmış bulundum motorcuya sinirlendiğim için. Ama durduğu yerde aynaya sürekli bakmak da çok mantıklı değil genelde görenler de motorculara yol veriyor genellikle
Sonucu hüsran olabiliyor bazen Şahsen ben haklı olursam ve o goprolu arkadaşlardan bana rastgelirse kaskının sağlamlık testini yaparım, alyan anahtarına karşı nasıl tepkiler veriyor acep diye denerimhaklısın ben de sinir oluyorum motorculara gopro takan kendini polis sanıyor
Bana göre sıkıntılardan büyük birisi de şu otomobil önüne kırmış olabilir ki eğer motorcu hareket vs yapmadıysa kimse bile isteye kırmaz gidip herkese sataşmak zorunda değiller bunun riskini göz önünde bulundurarak biniyorsunuz motora bunun en net örneği bana görehaklısın ben de sinir oluyorum motorculara gopro takan kendini polis sanıyor
Kasklı birine karşı bir şey yapmayın aman diyim adam kafa atsa sakata gelirsiniz bir de trafikte kimin ne olduğu belli olmaz adam çekip vurabilebilirSonucu hüsran olabiliyor bazen Şahsen ben haklı olursam ve o goprolu arkadaşlardan bana rastgelirse kaskının sağlamlık testini yaparım, alyan anahtarına karşı nasıl tepkiler veriyor acep diye denerim
Buradaki demek istediğim kişileri anlamışsınızdır herhalde, kafasına goproyu takıp millete sataşan kişileri kastediyorum. Yoksa tabii ki goproyu takma amacı aslında başına gelebilecek şeyleri kayıt altına almaktır.
Aynen ikisinin de farkındayım da bana gelirlerse sıkıntı büyük, yani birdenbire sonucu düşünmeden bir şeyler yapıyorum Aha dayıya sor @Garaj TVKasklı birine karşı bir şey yapmayın aman diyim adam kafa atsa sakata gelirsiniz bir de trafikte kimin ne olduğu belli olmaz adam çekip vurabilebilir
Aynen ikisinin de farkındayım da bana gelirlerse sıkıntı büyük, yani birdenbire sonucu düşünmeden bir şeyler yapıyorum Aha dayıya sor @Garaj TV
Arabaların üstüne çıkarken öyle demiyordun ama Accent ile yaptığımı unuttun bakıyorumYalan.
Yalan.
Kardeş yalanmış işte sen niye bizi yiyorsun burdaAynen ikisinin de farkındayım da bana gelirlerse sıkıntı büyük, yani birdenbire sonucu düşünmeden bir şeyler yapıyorum Aha dayıya sor @Garaj TV
ne yaptın olum accent ile.Arabaların üstüne çıkarken öyle demiyordun ama Accent ile yaptığımı unuttun bakıyorum
Boş zamanlarımı böyle geçiriyorum dermişimKardeş yalanmış işte sen niye bizi yiyorsun burda
Lan arabanın üstüne çıkacaktım ya makas atmıştım kornalar falan, bir de adamın tekinin üstüne kırmıştım sen değil miydin lan o.ne yaptın olum accent ile.
Lan arabanın üstüne çıkacaktım ya makas atmıştım kornalar falan, bir de adamın tekinin üstüne kırmıştım sen değil miydin lan o.
Al işte bak yav, ulan tırrek millet sıkmışım zannedecek.Yalan. Hatırlamıyorum öyle bir şey
Al işte bak yav, ulan tırrek millet sıkmışım zannedecek.