Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61DhniXELnL._SL1000_.jpg

Jüliet'in aynalar @Sailor kaptanımın arabada olduğu gibi sadece içerden elektirikle kapanıyor anahtarla kapanmaması üzücü ve kodalaması malesef yapılamıyormuş. Bu tarz ufak tefek şeylerin kodalaması konusunda VAG ve BMW'nin gözünü seveyim valla :(.

Bizde bırak içten katlamayı dışarda işimiz olunca elle katlıyoruz :D 2015 model arabada bize samimiyet nedir öğreten donanım olarak sadece ön arka park sensörü ve hız sabitleyicisi bulunan Golf’ümüze burdan kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum :)

Bizde bırak içten katlamayı dışarda işimiz olunca elle katlıyoruz :D 2015 model arabada bize samimiyet nedir öğreten donanım olarak sadece ön arka park sensörü ve hız sabitleyicisi bulunan Golf’ümüze burdan kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum :)
Bizim araba o konuda çok sevgi dolu :) Sensörler ya çok hassas çalışır yada hiç çalışmaz ortasını bulamadık, mesela fren diski uyarısını sıkılmadan her zaman verirken arka park sensörümüz çitin üstüne çıktığında dahi 50 santim diyebiliyor :D

Bu baslik 1000. Sayfaya geldiginde Geyik basligi 5 acilacak mi ? Simdiden yazilalim auduzhcuhdhf

Bana göre sıkıntılardan büyük birisi de şu otomobil önüne kırmış olabilir ki eğer motorcu hareket vs yapmadıysa kimse bile isteye kırmaz gidip herkese sataşmak zorunda değiller bunun riskini göz önünde bulundurarak biniyorsunuz motora bunun en net örneği bana göre

Bu video da trend oldu, kurgu oldugu o kadar belli ki

Car Mechanic Simulatör'den inciler :D
Üniversite hediyesi oğluna GOLF alan babanın dramı :D :D asdşlkbasşdvasd
ea6970d1-a082-4017-881b-fd8c9d763c91.jpg

3.png
1.png

VAG'a çalışıyoruz gene :p
Şimdi 2015'i bitiren biri olarak 2018'deki farkları kısaca söylemem gerekirse:
Daha detaylı ve daha çok parçalar var artık araçlarda,
İç mekana da el atabiliyorsunuz artık araçları daha fazla kişiselleştirmeye açık,
Rot balans yapma gelmiş,
Lastik değişimi gelmiş bunların hep makinası var sök tak indir diğerine tak vs. uğraşıyorsunuz,
Sipariş hikayeleri gelmiş,
Grafikler haliyle iyileşmiş,
Arayüzü bence yavaşlamış öncekinde sökmek takmak seçim yapma sipariş verme vs. daha hızlıydı,
Seviye biraz daha önemli hal almış sökme takma hızları imkanlar tuning, test odaları vs açabiliyorsunuz,
Önceki oyundaki araçlara ek olarak VW grubu bir kaç farklı klasik araç var, bir çok DLC var gene ama Pagani falan gelmiş.

Acaba oyun incelemeleri mi yapsak forumda :D

Kurguysa da motorcular ve kavgalarını çok iyi tiye alıyor, olayı güzel özetliyor. Nebi Irmak bayağı komik bir adam, kurgu olmama ihtimali de yok değil.

Olaylarin gelisme sekli ve konusmalar hic dogal degil. Binlerce senaryo olsa boyle denk gelme olasiligi cok cok dusuk

Ha tabi kurgu olsa da olmasa da fazlaca ders cikarilabilecek bir video. Anlayana

Car Mechanic Simulatör'den inciler :D
Üniversite hediyesi oğluna GOLF alan babanın dramı :D :D asdşlkbasşdvasd
Ekli dosyayı görüntüle 12969
Ekli dosyayı görüntüle 12968 Ekli dosyayı görüntüle 12967
VAG'a çalışıyoruz gene :p
Şimdi 2015'i bitiren biri olarak 2018'deki farkları kısaca söylemem gerekirse:
Daha detaylı ve daha çok parçalar var artık araçlarda,
İç mekana da el atabiliyorsunuz artık araçları daha fazla kişiselleştirmeye açık,
Rot balans yapma gelmiş,
Lastik değişimi gelmiş bunların hep makinası var sök tak indir diğerine tak vs. uğraşıyorsunuz,
Sipariş hikayeleri gelmiş,
Grafikler haliyle iyileşmiş,
Arayüzü bence yavaşlamış öncekinde sökmek takmak seçim yapma sipariş verme vs. daha hızlıydı,
Seviye biraz daha önemli hal almış sökme takma hızları imkanlar tuning, test odaları vs açabiliyorsunuz,
Önceki oyundaki araçlara ek olarak VW grubu bir kaç farklı klasik araç var, bir çok DLC var gene ama Pagani falan gelmiş.

Acaba oyun incelemeleri mi yapsak forumda :D
Inceleme olabilir:D 15i az detaylı, garip gelmişti bana iyiki hatırlattın indiriyorum bunu şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...