Jantta bu kadar agirlik normal mi
Hahaha o nedir oyle ya
Ilk defa bu kadar cok agirlik kondugunu goruyorum
Hahaha o nedir oyle ya
Ilk defa bu kadar cok agirlik kondugunu goruyorum
Hayde ulan simdi gordum bisiler yaptilar ama bir baktim fullemislerCanın sıkıldıkça kaldırıma vuruyorsun heralde
Kaptan sıkma canini halledilemeyecek seyler degil bunlar. Dedigin gibi baska bir lastikciye goturup baktiriver. Normalde ben boyle bir seyi pek gormedim. Niye bu kadar serit koyma geregi hissetmis gittigin lastikciye sorarsin.Jantta bu kadar agirlik normal mi
kaptan normal değil, lastiği söküp tekrar takıp balans yaparlar normalde böyle durumlarda sende adam bunu yapmadan direkt basmış ağırlığı bu balans çabuk bozulurJantta bu kadar agirlik normal mi
Tamam emre baktirayim baska yere basima dert aldim yakaptan normal değil, lastiği söküp tekrar takıp balans yaparlar normalde böyle durumlarda sende adam bunu yapmadan direkt basmış ağırlığı bu balans çabuk bozulur
bende çok çektim bu balans yapmayı bilmeyenlerden ya sıkma ama canınıTamam emre baktirayim baska yere basima dert aldim ya
Baska yere geldim jant yamuklugundan yapmislar gerek yok bunlara dediler servisin tavsiye ettigi bir yerdi paraya yazik oldu serefsizlerbende çok çektim bu balans yapmayı bilmeyenlerden ya sıkma ama canını
Beter olsunlar, fenomen olmak için milletin canına, malına kast etmek nedir, önüne gelen makas videosu falan paylaşıyor, hepsine aynı yaptırımı uygulasalar keşke.
Kaptan o nasıl balata tozudur yıkatsan balans bozulurBaska yere geldim jant yamuklugundan yapmislar gerek yok bunlara dediler servisin tavsiye ettigi bir yerdi paraya yazik oldu serefsizler
HAHAAAA gerizekalışaşırdım ama normalde hiç karışmazlar bırakırlardı, az bile olmuş aslında psikoloğada göndermeleri lazımdı
Onu 0 gibi yapabiliyorumda mazdalarin cabuk kirleniyor bide sehir icinde cok fren vs su bazli vs cabuk birakiyor kendini balata.Kaptan o nasıl balata tozudur yıkatsan balans bozulur
Balatalar soğukken tazyiği vur tüm kiri akıt ben öyle yapardım ama bi zararı olabilir bilmiyorumOnu 0 gibi yapabiliyorumda mazdalarin cabuk kirleniyor bide sehir icinde cok fren vs su bazli vs cabuk birakiyor kendini balata.
Cozumunu verim ya tuz ruhu yada piyasadaki janti kanatan solisyonlar ikiside bagajda ama vakit i ih
Tükürükle mi yapıştırdın?#YeniProfilFotosu
En güzeli sıcak balataya su vurmak, balata namına bir şey kalmıyor, ter temizBalatalar soğukken tazyiği vur tüm kiri akıt ben öyle yapardım ama bi zararı olabilir bilmiyorum
Pompacı oldumTükürükle mi yapıştırdın?
Şaka şaka vurmayın güzelmiş
Artık gerçek anlamda pompacı olmuşsun doktor, hayırlı işlerPompacı oldum