Pompacı oldum
Pompacı oldum
Pompacı olmak caiz mi
Araban yoktu demiBalatalar soğukken tazyiği vur tüm kiri akıt ben öyle yapardım ama bi zararı olabilir bilmiyorum
Cevaba ba yok yazamıyon mu ayu YOK de böyle bağır YOOOK diye <3
YÖKCevaba ba yok yazamıyon mu ayu YOK de böyle bağır YOOOK diye <3
bence jantın eğilmiş, jant düzeltmeden balans halletmeye çalışmışlar, jant düzeltme yapabilecek birine götürmende fayda varJantta bu kadar agirlik normal mi
Salak lan bunlar nsdhadnms
Beyler, insanlar kendi resmini nasıl karikatür gibi yapabiliyor? Hangi program yapıyor bunu?
Sadece seninle gidebileceğim bir yereNereye?
Bugün resmini de değiştirip kendini pompacı yaptın zaten. Baş başa ne yapıcaz ki? @Sailor sende gelSadece seninle gidebileceğim bir yere
Allahaffetsin dünden beri pc'de şu video açık duruyor. Arada başa sarıp izleyip gülüyorum halaArakdaşlar, civic tavanı kendi kendine göcüyor. Kameraya yakalanmış
Hangi video?Allahaffetsin dünden beri pc'de şu video açık duruyor. Arada başa sarıp izleyip gülüyorum hala
Tavanında 3 harfli tepinen Honda videosu.Hangi video?
Tavanında 3 harfli tepinen Honda videosu.
Normalde hiç sevmem, açtım Noyan'ın Civic mağdurları videosunu da izledim. Göçüğü öpüp başına koyarsın. Kaporta parçalarının birleşim yerlerindeki ayarsız boşluklar, tazyikli su tutulunca plastidip kaplamaymış gibi sökülen boyalar filan gördüm. Çılgın atıyorlar
Ahanda burada