Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam civic rs vs diğerleri başlığına lütfen geyik başlığı civicle çok doldu :D
Ben yorum yapacaktım ama orada bilerek yorum yapmadım. Şimdi insanların arabası neticede hassas da bir konu malum mağduriyet söz konusu. Isıtıp ısıtıp aynı konuyu inat yapar gibi her yeni başlıkta bahsetmek istemedim. Zaten göçükle ilgili 1-2 başlık vardı, orası performansla ve şanzımanla ilgili kalsın dedim :D

Hocam civic rs vs diğerleri başlığına lütfen geyik başlığı civicle çok doldu :D
O konunun moderatörü olan civic profesörü arkadaş bu videoyu ciddi ciddi laf sokmalı atarlı savunup ben bişey göremiyorum filan dediydi. Yahu allasen şu videoya bak, bunu bile ciddi ciddi savunan insanla nasıl oturup bir şey tartışayım? Ancak geyik başlığında tutuyorum işte. :)
Ben yorum yapacaktım ama orada bilerek yorum yapmadım. Şimdi insanların arabası neticede hassas da bir konu malum mağduriyet söz konusu. Isıtıp ısıtıp aynı konuyu inat yapar gibi her yeni başlıkta bahsetmek istemedim. Zaten göçükle ilgili 1-2 başlık vardı, orası performansla ve şanzımanla ilgili kalsın dedim :D
Hakikaten orası motorla şanzımanla filan kalsın. Fren konusu bile oraya fazla gelmiş bence. :)
Ben buna da çok gülmüştüm. Aha bak bu da Opel. :) Ben böyle şeyleri gördüm mü dayanamam gülerim aga. :) Arabayı kendi imal etmiş gibi savunanlar olursa benim sorunum olmaz. =)

Hakikaten orası motorla şanzımanla filan kalsın. Fren konusu bile oraya fazla gelmiş bence. :)
Ben buna da çok gülmüştüm. Aha bak bu da Opel. :) Ben böyle şeyleri gördüm mü dayanamam gülerim aga. :) Arabayı kendi imal etmiş gibi savunanlar olursa benim sorunum olmaz. =)
Yok ben de gülerim de inat yapar gibi sahiplerinin gözüne sokar gibi farklı farklı başlıkların altında hep aynı şeyden bahsetmem. Ama opel'e de güldüm vallahi :D Civic ve opel çok hisli, ruhlu makineler çıktı. Baksana cins cins tepkiler veriyorlar :D

O konunun moderatörü olan civic profesörü arkadaş bu videoyu ciddi ciddi laf sokmalı atarlı savunup ben bişey göremiyorum filan dediydi. Yahu allasen şu videoya bak, bunu bile ciddi ciddi savunan insanla nasıl oturup bir şey tartışayım? Ancak geyik başlığında tutuyorum işte. :)

O direksiyonu her gördüğümde kahkaha atıyorum bu nedir yaa :D

Tavanında 3 harfli tepinen Honda videosu.
Normalde hiç sevmem, açtım Noyan'ın Civic mağdurları videosunu da izledim. Göçüğü öpüp başına koyarsın. Kaporta parçalarının birleşim yerlerindeki ayarsız boşluklar, tazyikli su tutulunca plastidip kaplamaymış gibi sökülen boyalar filan gördüm. Çılgın atıyorlar :D
Ahanda burada
Bu daha vahim. Adam bağırıyor; ''Göçüksüz bir araç almak için geldik biz buraya'' :D

Son düzenleme:
zaten bizde firmaların müşteriye değer vermemelerinin nedeni bu biz bunlara ne yapsak farketmez alan alıyor diyor adam özellikle de son 10 yılda
Aynen öyle, amaç nedir çözemiyorum. İlk zamanlar alanlar için gerçekten diyecek bir şey yok ama arabanın piyasaya çıkalı 2 sene olmuş, araba hala çökmeye devam ediyor ve bunu hala alan var. Markaların hatalarının arkasında durmaması zaten kabul edilir bir şey değil. 3-5 arabada olan kul yapımı sonuçta diyebileceğimiz bir işçilik hatası da değil.

Bugün Floryada pahalı bi mekana gittik cheese burger istedim ne peçete ne de normalde hamburgerin sarıldığı kağıtlardan getirdi, adama dedim ki ben bunu nasıl yiycem diyorki çatal bıçakla yiyin :confused:
:D geçen gün de benim başıma böyle bir şey geldi. Kajun tabağımı ne öyle bir şey söyledik, bildiğin ufak teneke çöp kovasında geldi, cidden marjinal olacam diye servis olayının cılkını çıkaran mekan çok.

Aynen öyle, amaç nedir çözemiyorum. İlk zamanlar alanlar için gerçekten diyecek bir şey yok ama arabanın piyasaya çıkalı 2 sene olmuş, araba hala çökmeye devam ediyor ve bunu hala alan var. Markaların hatalarının arkasında durmaması zaten kabul edilir bir şey değil. 3-5 arabada olan kul yapımı sonuçta diyebileceğimiz bir işçilik hatası da değil.
ya aslında Honda hep böyle bir firmaydı, kaportaya ağır biri otursa çöker sacların kalınlığı mı yetersiz bilmiyorum eski arabam Honda Jazzdı kaç kez basınçlı su ile boya kalktı

:D geçen gün de benim başıma böyle bir şey geldi. Kajun tabağımı ne öyle bir şey söyledik, bildiğin ufak teneke çöp kovasında geldi, cidden marjinal olacam diye servis olayının cılkını çıkaran mekan çok.
yucetem-konik-cop-kovasi-2560-14-B.jpg

Bunun gri olanıydı direk :D @mcanerg

ya aslında Honda hep böyle bir firmaydı, kaportaya ağır biri otursa çöker sacların kalınlığı mı yetersiz bilmiyorum eski arabam Honda Jazzdı kaç kez basınçlı su ile boya kalktı
O kaporta parçalarının inceliği, çoğu arabada biraz yüklenince çöküyor, bu çökme olayı direk sütunda :D durup dururken çöken parça Allah korusun kaza durumunda nasıl koruyacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...