Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler i10 1.2 otomatik uzun yol deneyimi icin baslik acmaya gerek var mi yoksa burada kisaca degineyim mi :D

Severek yardımcı olurum, iftardan sonraya kaldı maalesef Ekli dosyayı görüntüle 13116
Ama düz siyah yapamıyorum çok belli oluyor gun metalimsi gri falan denemeler yapabilirim :D
BLVBqG.jpg

Bu windows güncellemeleri kapatılabiliyor mu? Kendi kendine indiriyor güncelleniyor arada, pek de kullanmıyorum bilgisayarı bir şeyler yapıyor pek güncellemeye gerek de yok.

Recaronun bebek otokoltuğu da varmış nasıldır kalitesi bilgisi olan var mıdır?

Gayet kaliteli ancak cocugun oturup denemesini tavsiye ederim. Recaro cok guvenli ancak pek ergonomik degil.
BeSafe kullaniyorum, bizim ufaklik Recaro’da rahat edemedi. Britax romer de kaliteli bir marka..Ucu de gayet kaliteli ve guvenli koltuklar

Bugün Floryada pahalı bi mekana gittik cheese burger istedim ne peçete ne de normalde hamburgerin sarıldığı kağıtlardan getirdi, adama dedim ki ben bunu nasıl yiycem diyorki çatal bıçakla yiyin :confused:

Geri gonderirdim net..Hatta kalkar giderdim
Pahali mekan acarlar ama garsona 3-5 fazla para verecekler diye de akillari cikar..O mutsuz garson da senin musterine boyle davranir..Ne anlami kaldi pahali mekanin ?

Geri gonderirdim net..Hatta kalkar giderdim
Pahali mekan acarlar ama garsona 3-5 fazla para verecekler diye de akillari cikar..O mutsuz garson da senin musterine boyle davranir..Ne anlami kaldi pahali mekanin ?
Katılıyorum. Bende geçenlerde pahalı bir mekandayken hamburger söyledim yemesi kolay olur masadakilere rezil olmam diye. Ortada kürdan ile ~10 cm kalınlığında burger geldi sonuçta yarısına kadar geldim sonra dağıldı sonuç hüsran. Benim ikametime yakın carls jr vardı kapandı öyle olunca antremansızdım yoksa bakmazdım gözünün yaşına :) Bir dahakine fantastik makarnalardan yürüyeceğim.

Katılıyorum. Bende geçenlerde pahalı bir mekandayken hamburger söyledim yemesi kolay olur masadakilere rezil olmam diye. Ortada kürdan ile ~10 cm kalınlığında burger geldi sonuçta yarısına kadar geldim sonra dağıldı sonuç hüsran. Benim ikametime yakın carls jr vardı kapandı öyle olunca antremansızdım yoksa bakmazdım gözünün yaşına :) Bir dahakine fantastik makarnalardan yürüyeceğim.

1 yil boyunca gida sektorunde calistim horeca’ya bakiyordum cok cektik bu tip adamlardan. Hamburger ekmekle birlikte dagiliyorsa buyuk ihtimal ascinin beceriksizligidir :D, ama asla kabul etmez. Hangi urunu hangisinden once veya sonra koyacaklarini bilmezler sonra yanlis koyduklari o urunler hamburger ekmegini islatir ve hamburger paramparca olur. Usulune uygun yapilmis hamburger kolay kolay elde parcalanmaz

Son düzenleme:
Range Extender için ne diyorsun hocam? Onu hibritten mi saymak lazım sence?
Range extender denen şey daha büyük batarya benim bildiğim kadarıyla, dolayısıyla ortada zaten ikinci bir motor yok.
Hibrit: 2. teknoloji İki farklı güç kaynağının bir arada bulunması. Yani bir arabanın hibrit sayılabilmesi için elektrik motorundan başka bir motor daha (benzin, dizel, hidrojen vb.) motor olması lazım.

Range extender denen şey daha büyük batarya benim bildiğim kadarıyla, dolayısıyla ortada zaten ikinci bir motor yok.
Hibrit: 2. teknoloji İki farklı güç kaynağının bir arada bulunması. Yani bir arabanın hibrit sayılabilmesi için elektrik motorundan başka bir motor daha (benzin, dizel, hidrojen vb.) motor olması lazım.
Range extender versiyonlarda bildiğimiz benzinli jeneratör var tekerleklere güç iletmiyor bataryayi sarj etmeye yarıyor. Belli bi yuzdenin altına düştüğünde devreye giriyor. devletimiz bunuda motor olarak vergilendiriyor sağolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...