Muhteşem ya. Mekan da Fiat'ın çatısında pist olan fabrikası.
Muhteşem ya. Mekan da Fiat'ın çatısında pist olan fabrikası.
Severek yardımcı olurum, iftardan sonraya kaldı maalesef Ekli dosyayı görüntüle 13116
Ama düz siyah yapamıyorum çok belli oluyor gun metalimsi gri falan denemeler yapabilirim
Kaptan o nasıl balata tozudur yıkatsan balans bozulur
beyler i10 1.2 otomatik uzun yol deneyimi icin baslik acmaya gerek var mi yoksa burada kisaca degineyim mi
Recaronun bebek otokoltuğu da varmış nasıldır kalitesi bilgisi olan var mıdır?
Windows Update ayarlarından güncellemeleri kapatabiliyorsunuz.
Bu windows güncellemeleri kapatılabiliyor mu? Kendi kendine indiriyor güncelleniyor arada, pek de kullanmıyorum bilgisayarı bir şeyler yapıyor pek güncellemeye gerek de yok.
Bugün Floryada pahalı bi mekana gittik cheese burger istedim ne peçete ne de normalde hamburgerin sarıldığı kağıtlardan getirdi, adama dedim ki ben bunu nasıl yiycem diyorki çatal bıçakla yiyin
gezelim gorelim tadinda bi yolculuk degildi abi bastik geldik oldu ben yarin buraya karalayayim en iyisiBol fotograf varsa acmalısın.
Katılıyorum. Bende geçenlerde pahalı bir mekandayken hamburger söyledim yemesi kolay olur masadakilere rezil olmam diye. Ortada kürdan ile ~10 cm kalınlığında burger geldi sonuçta yarısına kadar geldim sonra dağıldı sonuç hüsran. Benim ikametime yakın carls jr vardı kapandı öyle olunca antremansızdım yoksa bakmazdım gözünün yaşına Bir dahakine fantastik makarnalardan yürüyeceğim.Geri gonderirdim net..Hatta kalkar giderdim
Pahali mekan acarlar ama garsona 3-5 fazla para verecekler diye de akillari cikar..O mutsuz garson da senin musterine boyle davranir..Ne anlami kaldi pahali mekanin ?
Katılıyorum. Bende geçenlerde pahalı bir mekandayken hamburger söyledim yemesi kolay olur masadakilere rezil olmam diye. Ortada kürdan ile ~10 cm kalınlığında burger geldi sonuçta yarısına kadar geldim sonra dağıldı sonuç hüsran. Benim ikametime yakın carls jr vardı kapandı öyle olunca antremansızdım yoksa bakmazdım gözünün yaşına Bir dahakine fantastik makarnalardan yürüyeceğim.
gezelim gorelim tadinda bi yolculuk degildi abi bastik geldik oldu ben yarin buraya karalayayim en iyisi
Bunu niye yapıyon, yapıyon niye video çekiyon, çektiniz millet buna neden hayranlık duyuyor. la ülkeden soğudum utanıyorum
Range extender denen şey daha büyük batarya benim bildiğim kadarıyla, dolayısıyla ortada zaten ikinci bir motor yok.Range Extender için ne diyorsun hocam? Onu hibritten mi saymak lazım sence?
Range extender versiyonlarda bildiğimiz benzinli jeneratör var tekerleklere güç iletmiyor bataryayi sarj etmeye yarıyor. Belli bi yuzdenin altına düştüğünde devreye giriyor. devletimiz bunuda motor olarak vergilendiriyor sağolsunRange extender denen şey daha büyük batarya benim bildiğim kadarıyla, dolayısıyla ortada zaten ikinci bir motor yok.
Hibrit: 2. teknoloji İki farklı güç kaynağının bir arada bulunması. Yani bir arabanın hibrit sayılabilmesi için elektrik motorundan başka bir motor daha (benzin, dizel, hidrojen vb.) motor olması lazım.