Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi cvt'yi falan bosverin gelin size i10 kaç yakıyor onu anlatayım :D otobanda gecen 500km'ye yakın yol yaptık. Boluya kadar eniştem kullandı 130-150 arası bi hızla gitti, ortalama 7.2 ile teslim aldım. Boludan sonra ben devam ettim 110-130 arası gittim 3-4 kere sıktım nasıl gidiyor diye baktım 160-170 civarı hızlara çıktım. Ortalamayı da 6.5'e düşürdüm :D Sürüş hissiyatına ve konforuna gelirsek. A sınıfı bi otomobilden beklenmeyecek güveni veriyor, bi yerde bir rapid'le ufak kovalamaca yaptık 160la viraja girdim hiç güvensizlik hissettirmedi. Direksiyon da şehir içindeki haliyle alakası yok, normalde serçe parmağıyla çevirilebilecek kıvamda olan direksiyon taş gibi oluyor bu güzel ama doğal bir hissi yok. Hissiz ve kopuk bi direksiyon olduğu için biraz alışmak lazım içgüdüsel hareket etmiyor. Dingil mesafesi kısa olduğu için ve lastikler de xl yük endeksli olduğu için biraz sekerek gitme durumu var :D 100-110 civarı gidince rüzgar-yol sesi var ama rahatsız edici seviyede değil, 120den sonra iyice artıyor ama 160-170te fırtınalar kopmuyor. Motor titreşimsiz ve 3500 devire kadar sessiz, yüksek devirde emme sesiyle birlikte güzel bi ses çıkarıyor :D Ufak incelemem bu kadar merak ettiğiniz şeyler olursa seve seve cevaplarım :D aşağıya da fotoğrafları ekliyorum

Öncelikle elinize sağlık bende 1.2 i10 sahibi olarak şehirdışı tüketimi 4.9'a kadar düşürebilmiştim, 90-110 km/s arasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...