Düşük hacim, küçük sınıflar öyle ya ama sıka sıka gidince boyundan büyük yakıyorteşekkür ederim evet düşük tüketim potansiyeli var o hızlarda. Tahminim kasmadan 100le gidilirse 5.5 civarı yakar bence
Düşük hacim, küçük sınıflar öyle ya ama sıka sıka gidince boyundan büyük yakıyorteşekkür ederim evet düşük tüketim potansiyeli var o hızlarda. Tahminim kasmadan 100le gidilirse 5.5 civarı yakar bence
Ben izmirliyim demiyorum ya artik. Uzun zaman oldu gitmeyeli. Aile dagilinca biraktik gittik yazin bir bakip nostalji yapasim var.Hemen izmirli adam beğenmiş @Sailor
Hansjks abi nie üstüne alınıyonnerede ovmusum ?
E forumda sadece benimle konusmuyormuydun senHansjks abi nie üstüne alınıyon
HyrE forumda sadece benimle konusmuyormuydun sen
Her zaman bu saatlerde 4lerde günaydın yazardın abi, sana da iyi geceler
Halkbank hissesi alalım mısenin ilacın @maximaorhan
keşke sadece dövsebence @saracer in arabası hepimizinkini döver
senin ilacın @maximaorhan
Halkbank hissesi alalım mı
Ben en iyisi kripto para basligi acip merak eden arkadaslari bilgilendireyim
Zenginsiniz bakiyorumHalkbank hissesi alalım mı
olur oyle erol abı nerelerde yav hakıkaten yaza merhaba partısı yapacaz demıstın sen noldu oo değilde forumda şu çökme olayını akademik anlamda teknik olarak açıklayacak 3-5 insan var biride @Sailor adam mühendis fakat daha demin bir mesaj gördüm de bi gülme geldi. Biraz sakin olaydılarda şu tensile stress ve akma dayanımı olayını anlataydın be kaptanım. Bu forumdan tanıdıklarımı tenzih ederek söylüyorum ama hepimizde var biraz karşındakini tanımadan atmak tutmak insanları bu forumdaki yazılardan sanmasak sadece keşke
erol abi galiba işte hala dönmedi dönsün ayarlayalım bir akşam ben okeyimolur oyle erol abı nerelerde yav hakıkaten yaza merhaba partısı yapacaz demıstın sen noldu o