Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vadi İstanbul'da dehşet bi kalabalık var ağalar. Maç için dev ekran kurulmuş ama beklentinin 3 katı insan gelince millet dışarda kaldı. İnşallah şampiyon olacaz.

Babam da onarırlar onu dedi de şimdi yaptırmayacağız boş bir zamanda yaptırıp komple boyatırız tamponu artık.
Gecmis olsun abi demis zaten autoking yapar komple boyatmaya gerek yok lokal boyanir tamponlar bilinenin aksine.
Benimde arka tamponda catlak var caddebostan ckm nin orada biri citlatmis daha once arka tamponun 5 kazasi oldugundan artik tamirde kabul etmiyor yenisi 1.5 milyar bende yaptirmadim arkadan biri tiklatirsa ona kitleyecem

Daha yeni gordum :D
olur oyle :) erol abı nerelerde yav hakıkaten yaza merhaba partısı yapacaz demıstın sen noldu o
Sen hic konusma bence, anladin sen onu :D
Ben şimdiden hazırım valla o_O Erol abi 1 1.5 haftaya dönecek diye biliyorum
Ptesi donuyorum ama yine cok yogun bir donem olacak, belki birkac gun kizima bakicam yalniz olcam, daha once bahsetmis olabilirim, sirket degistirdim onun isleri var, oturum belgemi almak icin batuma gidicem fln, bi hafta sonu bi alacati kacamagi fln olabilir vs vs.
Ama buyuk hafta ici olursa bir sekilde uydururum, haftasonu icin de 1-2 Haziran uygun olurum her turlu organizasyon icin (Esim is icin sehirdisinda olacak :D)
keşke sadece dövse :D
:D:D:D:D

Başakşehir'i saymazsak, Fener'li ve Beşiktaş'lı arkadaşları da tebrik ediyorum, kutluyorum. Uzun yıllardır izlediğim en heyecanlı lig oldu. 3 büyük kulüp şampiyonluk için elinden geleni yaptı. Maçlar bitince son puan durumuna bir baktım ve insanın gözüne 1.olan değil direkt 4 takım vuruyor. İnşaallah bundan sonra da lig hep böyle olur.

Ben alirdim oyle bir imkanim olsa
Valla aile meclisinde konuşmalari geçmeye başladı. Annem Tiguan'dan sonra Giulietta'yı hiç sevmiyor diyebilirim. Direksiyonu ağır ve tipsiz, kadranları 90'lardan kalma ve ekranı berbat diyor ayrıca yüksek sürüş pozisyonuna alışık olduğu için araca pek alışamadı. Alırsak filo fiyatına alacağız. Kısacası ben Giu'dan memnunum ama annem pek memnun değil. Annem büyük ekranı olsun sürüş pozisyonu yüksek olsun ve hatta hayalet ekranı olsun istiyor. Şu 1 2 hafta durumlar iyice netleşirse devreye Skoda Karoq kartını sokacağım ama arabanın 1.5 TSI ve hayalet ekranlısı Ekimden önce gelmeyecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...