Bismillah daha alfayi alalı kaç hafta oldu? 2 mi?Ağalar Giulietta'yı satıp girtlak dolu 1.6 177'lik 4 Çeker Hyundai Kona'ya ne dersiniz?
Bismillah daha alfayi alalı kaç hafta oldu? 2 mi?Ağalar Giulietta'yı satıp girtlak dolu 1.6 177'lik 4 Çeker Hyundai Kona'ya ne dersiniz?
Valide sultan arabayı beğenmedi ve her fırsatta bunu dile getiriyor babam Golf dedim sana istemedin diyor annem ben yüksek istiyorum diyorBismillah daha alfayi alalı kaç hafta oldu? 2 mi?
GTS ile GTR I Trendline Passat ve r line Passat gibi
Gecmis olsun abi demis zaten autoking yapar komple boyatmaya gerek yok lokal boyanir tamponlar bilinenin aksine.
Benimde arka tamponda catlak var caddebostan ckm nin orada biri citlatmis daha once arka tamponun 5 kazasi oldugundan artik tamirde kabul etmiyor yenisi 1.5 milyar bende yaptirmadim arkadan biri tiklatirsa ona kitleyecem
Valla aile meclisinde konuşmalari geçmeye başladı. Annem Tiguan'dan sonra Giulietta'yı hiç sevmiyor diyebilirim. Direksiyonu ağır ve tipsiz, kadranları 90'lardan kalma ve ekranı berbat diyor ayrıca yüksek sürüş pozisyonuna alışık olduğu için araca pek alışamadı. Alırsak filo fiyatına alacağız. Kısacası ben Giu'dan memnunum ama annem pek memnun değil. Annem büyük ekranı olsun sürüş pozisyonu yüksek olsun ve hatta hayalet ekranı olsun istiyor. Şu 1 2 hafta durumlar iyice netleşirse devreye Skoda Karoq kartını sokacağım ama arabanın 1.5 TSI ve hayalet ekranlısı Ekimden önce gelmeyecek...
Amg gtr arkadan itişO kadar da degil
Biri arkadan itis digeri 4 ceker. Aralarinda 75hp + 50nm tork kadar fark var (Gtr daha guclu)..GTR 4 ceker olmasina ragmen 15kg daha hafif.
Motor,sanziman ayni olmasina ragmen ciddi fark var
Zenginlik böyle bişeyValide sultan arabayı beğenmedi ve her fırsatta bunu dile getiriyor babam Golf dedim sana istemedin diyor annem ben yüksek istiyorum diyor
Bizim ana caddeyi de tutmuşlar arada bir şeyleri kesiciye sokuyorlar ama anlamadım pekİstanbul Fenerbahce taraflari galatasaraylilarin oldu su an
Zaten babam pek VAG almak istemiyor farklılık olsun diyor. İkinci el mevzusuna pek girmek istemeyecektir yoksa Levorg önerecem gerçi annem yüksek sürüş pozisyonu istiyor... aaaa XV tam bizlik aslında ama benim bildiğim onda sunroof yok o biraz sıkıntı .Vag’dan ziyade Hyundai denenebilir farklilik adina..
Biz mi zenginiz güldüm.Zenginlik böyle bişey
3008Ağalar Giulietta'yı satıp girtlak dolu 1.6 177'lik 4 Çeker Hyundai Kona'ya ne dersiniz?
Amg gtr arkadan itiş
180 liralara çıkmaz babam ikinci el 1.6 165likler 180 den aşağı yok. 3008 çok beğeniyoruz yoksa. Tucson lara bakmak lazım ama makyajlandı yuzu eski araba almak istemeyiz
Cam tavan, çok güzel iç mekan, dijital ekran v.s tam size göre aslında ama dediğin gibi pahalı. Tucson çok güzel fakat iç mekanı dışı kadar gösterişli değil malum. O yüzden size yavan gelebilir. Sizin ilacınız 3008. Ama pahalı işte.180 liralara çıkmaz babam ikinci el 1.6 165likler 180 den aşağı yok. 3008 çok beğeniyoruz yoksa. Tucson lara bakmak lazım ama makyajlandı yuzu eski araba almak istemeyiz
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...hakiki-deri-eyesight-kusursuz-554633707/detayaaaa XV tam bizlik aslında ama benim bildiğim onda sunroof yok o biraz sıkıntı
Amg gtr arkadan itiş
Eminim rwd olduğuna hatta ilk çıktığında ringde gayri resmi 7.12lik bir tur atmıştı en hızlı rwd diye geçti bir süre
3008 bunun yaninda lamborghini kaliyor hele hele ic mekan of
orası muhakkak kaptan su dökemez 3008in eline iç mekan konusunda3008 bunun yaninda lamborghini kaliyor hele hele ic mekan of
Ya saka maka bence rakibi yok ic mekaninin. Marka model farketmeksizin gordugum neredeyse en iyi ic mekanorası muhakkak kaptan su dökemez 3008in eline iç mekan konusunda