Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecmis olsun abi demis zaten autoking yapar komple boyatmaya gerek yok lokal boyanir tamponlar bilinenin aksine.
Benimde arka tamponda catlak var caddebostan ckm nin orada biri citlatmis daha once arka tamponun 5 kazasi oldugundan artik tamirde kabul etmiyor yenisi 1.5 milyar bende yaptirmadim arkadan biri tiklatirsa ona kitleyecem

Abi bi kaç çizik daha var boyanmışken komple boyansın tampon sonuçta :) Belki yaptırmayız bile.

Valla aile meclisinde konuşmalari geçmeye başladı. Annem Tiguan'dan sonra Giulietta'yı hiç sevmiyor diyebilirim. Direksiyonu ağır ve tipsiz, kadranları 90'lardan kalma ve ekranı berbat diyor ayrıca yüksek sürüş pozisyonuna alışık olduğu için araca pek alışamadı. Alırsak filo fiyatına alacağız. Kısacası ben Giu'dan memnunum ama annem pek memnun değil. Annem büyük ekranı olsun sürüş pozisyonu yüksek olsun ve hatta hayalet ekranı olsun istiyor. Şu 1 2 hafta durumlar iyice netleşirse devreye Skoda Karoq kartını sokacağım ama arabanın 1.5 TSI ve hayalet ekranlısı Ekimden önce gelmeyecek...

Vag’dan ziyade Hyundai denenebilir farklilik adina..

Vag’dan ziyade Hyundai denenebilir farklilik adina..
Zaten babam pek VAG almak istemiyor farklılık olsun diyor. İkinci el mevzusuna pek girmek istemeyecektir yoksa Levorg önerecem gerçi annem yüksek sürüş pozisyonu istiyor... aaaa XV tam bizlik aslında ama benim bildiğim onda sunroof yok o biraz sıkıntı :(.

180 liralara çıkmaz babam ikinci el 1.6 165likler 180 den aşağı yok. 3008 çok beğeniyoruz yoksa. Tucson lara bakmak lazım ama makyajlandı yuzu eski araba almak istemeyiz
Cam tavan, çok güzel iç mekan, dijital ekran v.s tam size göre aslında ama dediğin gibi pahalı. Tucson çok güzel fakat iç mekanı dışı kadar gösterişli değil malum. O yüzden size yavan gelebilir. Sizin ilacınız 3008. Ama pahalı işte.

Eminim rwd olduğuna hatta ilk çıktığında ringde gayri resmi 7.12lik bir tur atmıştı en hızlı rwd diye geçti bir süre
Şu videoda da diyor
Screenshot_2018-05-19-22-27-09-1.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...