@instagram storyme bak![]()
hea birmot yetkili servismiş tamamdır , ben özel servislerden sandıydım

@instagram storyme bak![]()
Yani bilemiyorum ama daha dün Skoda Octavia 1.6 TDİ DSG kullandım, araç her gün Kocaeli Dilovası- İst Kartal gidip geliyor 5 kişi. Araçta taşıt tanıma var yani sürekli sıkmalı dikkatsiz ve güzergah gereği trafikte kullanılıyor uzun dönem ortalaması 7.5 ve yollar berbat
Güzergahınızda o Kartal'ı Bostancı yapın da 3 ay sonra konuyu tekrar gündeme getirelimYani bilemiyorum ama daha dün Skoda Octavia 1.6 TDİ DSG kullandım, araç her gün Kocaeli Dilovası- İst Kartal gidip geliyor 5 kişi. Araçta taşıt tanıma var yani sürekli sıkmalı dikkatsiz ve güzergah gereği trafikte kullanılıyor uzun dönem ortalaması 7.5 ve yollar berbat
Araç 0 geldi 15 ay oldu 72k km de vallahi bende şaştım daha DSG cortlamadı içerisinde trim sesi de yok ki sunroof da var.
Yok ya bizim millet cenabet biniyor ya biz çok şanslıyız 3-5k kmde servisten çıkamıyor millet nasıl oluyor anlamadımEkli dosyayı görüntüle 12626
Abi sabah imes sanayi trafiği berbat emin ol pek bir farkı olmazGüzergahınızda o Kartal'ı Bostancı yapın da 3 ay sonra konuyu tekrar gündeme getirelim![]()
Biliyorum biliyorum. Hiç merak etmeAbi sabah imes sanayi trafiği emin ol pek bir farkı yokturGidiş geliş patates tarlası gibi ful rampalı yollarda sabah servis ve tırları sollamak için mecbur canını alıyorlar arabanın
Zaten ben araba çok sağlam demiyorum ama korkutulduğu kadar da çabuk dağılmıyor
Valla abi şeytan kulağına kurşun periyodik bakımlar için Kartal tarafında bir Skoda servisine gidiyor sadeceBiliyorum biliyorum. Hiç merak etmeDSG'nin ümüğünü en iyi dur-kalk e-5 trafiğinde sıkarsın.
O değil de, araba her gün Kartal-Dilovası yapıyor diyorsun, Kartal'da Doğuş servise mi gidiyo hergün![]()
klasik tdı, devirdaim değişecek
Bilader sen nesen benim memleketimi hedef gösterion xd
Rengi çok güzelmiş.. Bildiğim kadarıyla bu motorlar lpg'ye uyumlu. Zaten eski nesil zetec'lerin geliştirilmiş son hali. Bu motora da lpg'siz binen yok gibi bir şey. Otomatik versiyonları kuru kavrama olduğu için arızasından şikayet edenler mevcut. Trend x donanım en boşu malum, standart donanımlarına netten bakabilirsiniz. Onlar tatmin ediyorsa alınabilir. Zaten sıfır gibi bir şey araç. Ön park sensörü, kolçak, karartılmış titanium ön farlar, krom kaplamalar, sync 2 - 3 multimedya ekranı, hız kadranına renkli yol bilgisayarı v.b donanımların çoğunu sonradan ekleyebiliyorsunuz. İsteyen alıp bu hususlarda özelleştirebilir de.https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-mavi-pluslpglii-plus16.500km-542374701/detay
bunların piyasası durumu nerelerde ? lpg uyumu nedir ? bilen göçen çakan bi yardımcı olabiler mi acaba
@Cenk reiiisss kopgel
Rengi çok güzelmiş.. Bildiğim kadarıyla bu motorlar lpg'ye uyumlu. Zaten eski nesil zetec'lerin geliştirilmiş son hali. Bu motora da lpg'siz binen yok gibi bir şey. Otomatik versiyonları kuru kavrama olduğu için arızasından şikayet edenler mevcut. Trend x donanım en boşu malum, standart donanımlarına netten bakabilirsiniz. Onlar tatmin ediyorsa alınabilir. Zaten sıfır gibi bir şey araç. Ön park sensörü, kolçak, karartılmış titanium ön farlar, krom kaplamalar, sync 2 - 3 multimedya ekranı, hız kadranına renkli yol bilgisayarı v.b donanımların çoğunu sonradan ekleyebiliyorsunuz. İsteyen alıp bu hususlarda özelleştirebilir de.
Sırf rengi için bile alınır be başkanhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...-mavi-pluslpglii-plus16.500km-542374701/detay
bunların piyasası durumu nerelerde ? lpg uyumu nedir ? bilen göçen çakan bi yardımcı olabiler mi acaba
@Cenk reiiisss kopgel
Rengi cidden çok hoş ama yavSırf rengi için bile alınır be başkan
Müdür büyük oynuyorhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...-mavi-pluslpglii-plus16.500km-542374701/detay
@Cenk reiiisss kopgel