Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan üniversitede hazırlık okuyorum. İngilizcem kötü değildir , eğitim almak zor geldiğinden değil de hazırlığı geçemeyince şaşırdım. İngilizce görüyorum bu yıl sadece çok eğlenceli birşey öğrenmesi , konuşması. Özellikle üniversite sınavlarının stresinden sonraki yıl sadece ingilizce görerek geçirmek baya rahat oluyo :) Erasmus+ programı ile 1ay önce İngiltereye gittim. Gerçekten yurt dışına çıkınca herşeyi daha iyi anlıyor insan. İngilizce bilmek iyi değil çok iyi birşey. Ve imkanı olan herkese öğrenmesini tavsiye ederim :)

valla lisede hazırlık okudum, bi de kursa gittim. Üniversiteye gittiğimde muafiyet sınafından kaldım şok oldum ben de bi hazırlık okudum ama üniversitenin en keyifli yılıydı kesinlikle. Yurtdışı imkanı olan arkadaşlar kesinlikle kullanın ben çıkmadım ama çıkan arkadaşlar var muazzam deneyim

Şuan üniversitede hazırlık okuyorum. İngilizcem kötü değildir , eğitim almak zor geldiğinden değil de hazırlığı geçemeyince şaşırdım. İngilizce görüyorum bu yıl sadece çok eğlenceli birşey öğrenmesi , konuşması. Özellikle üniversite sınavlarının stresinden sonraki yıl sadece ingilizce görerek geçirmek baya rahat oluyo :) Erasmus+ programı ile 1ay önce İngiltereye gittim. Gerçekten yurt dışına çıkınca herşeyi daha iyi anlıyor insan. İngilizce bilmek iyi değil çok iyi birşey. Ve imkanı olan herkese öğrenmesini tavsiye ederim :)

Çoğu okul hazırlığı fazladan 1 sene para almak için geçirmez. Bende hazırlık okudum. Liseden ayrıldığımda İngilizcem C1 seviyesindeydi, üniversite beni A1'den başlattı.

Sonuç; bütün sene yatarak 95 ortalamayla hazırlıktan mezun oldum :)

Çoğu okul hazırlığı fazladan 1 sene para almak için geçirmez. Bende hazırlık okudum. Liseden ayrıldığımda İngilizcem C1 seviyesindeydi, üniversite beni A1'den başlattı.

Aha ben de, gerçi ben 96 değil 80lerdeydimde baya yattım ya hiç ödev falan da yapmadım kelime ezberleyeceğim diye de uğraşmadım. Pişman mıyım evet daha da geliştirseydim keşke

Hangi okuldu sizin , hangi bölümü okudunuz/okuyorsunuz? Yaşınızı bilmiyorum ama gerçekten merak ediyorum :)

BAN YEMEYENLER BİLMEZ...
Screenshot_2016-12-23-01-01-25-1.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...