Hangi okuldu sizin , hangi bölümü okudunuz/okuyorsunuz? Yaşınızı bilmiyorum ama gerçekten merak ediyorum
İstanbul Aydın Üniversitesi, Mütercim Tercümanlık İngilizce.
Hangi okuldu sizin , hangi bölümü okudunuz/okuyorsunuz? Yaşınızı bilmiyorum ama gerçekten merak ediyorum
Yasini belli etme bari be. Insanlarin psikolojisi bozulcakAha ben de, gerçi ben 96 değil 80lerdeydimde baya yattım ya hiç ödev falan da yapmadım kelime ezberleyeceğim diye de uğraşmadım. Pişman mıyım evet daha da geliştirseydim keşke
yeni üniversiteye başlayacak yaştaysan altın kural, bana abi deme.Amaa!Okuyacam
Yasini belli etme bari be. Insanlarin psikolojisi bozulcak
Berkin benimde merak ettigim konu var bu kadar teknoloji ile ic icesin ama acik kodlu android yerine apple tercih etmissin. Merak ettim ozel bir nedeni varmi ?İstanbul Aydın Üniversitesi, Mütercim Tercümanlık İngilizce.
rahat 2 tıp fakültesi bitirmiş olabilecek yaştayımYasini belli etme bari be. Insanlarin psikolojisi bozulcak
Aman abi aman hiç gerek yok valla ben ayarlıyom onları .Ceyhun panpam benim ya
Adam her yazıma üşenmeden like atıyor
Ona özel arşiv yapcam artık kendi ellerim ile
Size bunu soylerimde abi icin ayni seyler gecerlimi bilemedim@alfhonso bunlar bize yaşlı muamelesi yapıyor ya ahahhahah
sizin fare tutmuşluğunuz kadar bizim kedi söhöm öhöm... Berkin buradaydı dimi
abi büyüğümsün saygılarrahat 2 tıp fakültesi bitirmiş olabilecek yaştayım
@alfhonso bunlar bize yaşlı muamelesi yapıyor ya ahahhahah
sizin fare tutmuşluğunuz kadar bizim kedi söhöm öhöm... Berkin buradaydı dimi
Berkin benimde merak ettigim konu var bu kadar teknoloji ile ic icesin ama acik kodlu android yerine apple tercih etmissin. Merak ettim ozel bir nedeni varmi ?
Olum benim burada bole abi abi dememe bakma agiz aliskanligi. Gemide alt ust iliskisi olunca ister istemez agzima yapisti. Ha bide senin yasin benden buyuk onunda etkisi var tecrube sonucta.
Seyyyyy onu simdi sey yapmasakmi. (26)@pulusoglu hocam senin yaş kaçtı ben unutmuşum ya malum yaşlılık
Olum benim burada bole abi abi dememe bakma agiz aliskanligi. Gemide alt ust iliskisi olunca ister istemez agzima yapisti. Ha bide senin yasin benden buyuk onunda etkisi var tecrube sonucta.
@pulusoglu hocam senin yaş kaçtı ben unutmuşum ya malum yaşlılık
Okumak istediğim bölümdü beİstanbul Aydın Üniversitesi, Mütercim Tercümanlık İngilizce.
Ben normalde kimlikte yazandan 1 yaş daha büyüğüm. Peder bey 1 sene üşenmiş benim kimliği çıkarmaya galiba anlatıp dururduhepi topu 1 yaş var aramızda yav sorma