İyi geceler..Hayırlı işler olsun iyi geceler
İyi geceler..Hayırlı işler olsun iyi geceler
Abi maxima yaaa efsane takla atıyor tecrübe ile sabit ahshahahahEkli dosyayı görüntüle 2683
İyi geceler Muhabbetiniz bol olsun dayının selamı var.
la bu akşam bende arkadaşın derdini dinlicem diye bi saat dışarda kaldım elimizde soğuk ayranla buz tuttum ya yemin ediyorum bu kız milleti adamı öldürür öldürür yarına banko hastayım
Sormayın vallahi ciddi kitledi ama bir şey diyemedim haklıydı çünkü ondan dolayı da şifayı kaptık. Her yanım ağrıyor vallahiOoo geçmiş olsun
Benim hatun daha yeni döndü memleketten aksamdan beri bi isyan havası var bu evin hali ne böyle diye ahahahahah
Hocam sizinki bence daha kotu. Hatun yok ama etkisi varmis gibi bugun fena taktim ha ben hayirlisi
Adam bir anda nereye gitti lenzuhahahaha çok iyiymiş
Hayırlı işler reis , iyi gecelerGençlerin muhabbetine doyum olmuyor bana müsade yarın tükkan açacoğuk
Zonguldak ayazı hiç bişeye benzemiyor aman dikkat o rüzgarıyla beraber yamuluyor insanSormayın vallahi ciddi kitledi ama bir şey diyemedim haklıydı çünkü ondan dolayı da şifayı kaptık. Her yanım ağrıyor vallahi
Kız çocugu dogduherkes wcye gitti galiba bi sessizlik oldu
Yasina hurmet birsey demiyorum valla yoksa buraya birsey yazip tatile gidecegimden degil yani.Sıkıntı yok tak sen tak ben takarsam fena takarım ama
Aynen ama sorma ya, hayır eve geldim adamı arıyorum açmıyo mesaj atıyorum cevap yok büyük ihtimal yanımdan ayrıldı koşa koşa kıza gitti
Normalde soğuğa alışkınımdır ama 1.30 saat uzun bir süreydi, eve gelince ellerimi hissetmiyordum zaten Bakalım yarına toparlanırım inşaallahZonguldak ayazı hiç bişeye benzemiyor aman dikkat o rüzgarıyla beraber yamuluyor insan
Sesli guldumYav ali abi'nin de cocuk oldu kayboldu ortadan
Ben onu uyardım ama uykusuz gecelere hazır ol diye şekil yaptı bana annesi ve annanesi hazirlikli olsun ben aşağı dairede uyurum diye
Kayboldu gitti adam ahahahah
Yasina hurmet birsey demiyorum valla yoksa buraya birsey yazip tatile gidecegimden degil yani.
Valla genelde erkeklere odun derler ama heleki bu 20 22 yaslarindan sonra bir erkegin sevdigi kadini kolay kolay birakamadigini gordum. Hani en buyuk kavgada edilse sanilanin aksine erkek bana gore toparlar herseyi
daha ilk günler gelen giden misafirler hastane vs yoğundur bi kaç gün sonra damlar buralara )Yav ali abi'nin de cocuk oldu kayboldu ortadan
Ben onu uyardım ama uykusuz gecelere hazır ol diye şekil yaptı bana annesi ve annanesi hazirlikli olsun ben aşağı dairede uyurum diye
O şimdi her yere ağızı kulaklarında gidiyordur
O duyguyu yaşayan bilir valla allah herkese nasip etsin
@istanbul gör bunları gör ahahahah
Çocuk olayı maalesef zor, abilerimden biliyorum kaçta uyanıyor, kaçta acıkıyor, kaçta gaz geliyor da ağlıyor belli değil. Yakında gelir o da buralaraYav ali abi'nin de cocuk oldu kayboldu ortadan
Sonra erkekler dedikodu yapar derler hic.Yav yok kızlar bizden beter odun, hanım arkadaşımın biri bi msj attı bişi sordu bugün, arkadaşım yanımda böle böle yaz diyo dedim olm odun der onu yazarsam dedim kızı alttan aldım üstten çıktım falan 10 dk sonra kız benim yazmadığm msjı bana yazıyo la ben yazsam odun olurum kız yazdı açıksözlü oluyo
onu yapıyoz yav inkar etmeyelim şimdi koskoca forum platformunda kızın dedikodusunu yapıyoz daha napalım asdfasfaSonra erkekler dedikodu yapar derler hic.