Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim normalde uzmanlık alanım linux. Yıllarca linux kullandım masaüstümde, telefonum keza Android'di.

Uğraşmaktan sıkıldım. Linux kullanıyorsanız meraklı ve araştırmacı olmanız gerekir, bu da bol bol zaman harcamak anlamına geliyor. Yıllarca uğraşıp sıkılınca, bende elimde linux ne var ne yoksa çıkartıp komple Apple eko sistemine geçtim. Başım ağırmıyor, ne istiyorsam onu yapıyorum.

Şimdi OTOPARK'ın sunucusuyla uğraşıyorum :)
Senin kadar elbette bilgim yok ama ben android ile baslayip birde apple deneyeyim dedikten sonra 1 sene zar zor dayanip tekrar geri dondum. Apple bana sanki belirli duvarlarin arasinda yer vermis burada oyna der gibi android ise sinirsiz bir arka bahce ama daha tehlikelisi bence.

Burada aynı şekilde benden de büyük bir çok abimiz var, ama forum ortamı işte küçüğe de büyüğe de genel bir hitabet bulup ' hocam ' diyoruz. Malum herkesin yaşını kestiremiyoruz yahut akılda tutamıyoruz. Benden büyükler bu mevzudan dolayı alınırsa kusuruma bakmasınlar :)

Burada aynı şekilde benden de büyük bir çok abimiz var, ama forum ortamı işte küçüğe de büyüğe de genel bir hitabet bulup ' hocam ' diyoruz. Malum herkesin yaşını kestiremiyoruz yahut akılda tutamıyoruz. Benden büyükler bu mevzudan dolayı alınırsa kusuruma bakmasınlar :)
Bende bazen hocam diyorum. Samimiyetten ve yaşı tam hatırlayamadigimdan diyorum. Zaten hocam bir nevi forum dili yani.

Senin kadar elbette bilgim yok ama ben android ile baslayip birde apple deneyeyim dedikten sonra 1 sene zar zor dayanip tekrar geri dondum. Apple bana sanki belirli duvarlarin arasinda yer vermis burada oyna der gibi android ise sinirsiz bir arka bahce ama daha tehlikelisi bence.

Aynen öyle. Apple çok daha kısıtlı. Lakin dediğim gibi artık bıktığım için uğraşmaktan, oh be diyorum :D

Yahu geçen gün kızla bir mevzudan dolayı tartıştık, beni 1.30 saat kitledi telefonda ve dışardaydım. Malum sonuç olarak şifayı kaptım, arada bir gelip gidiyorum o sebeple :)

la bu akşam bende arkadaşın derdini dinlicem diye bi saat dışarda kaldım elimizde soğuk ayranla buz tuttum ya yemin ediyorum bu kız milleti adamı öldürür öldürür yarına banko hastayım

FB_IMG_1482533885695.jpg

İyi geceler :D Muhabbetiniz bol olsun dayının selamı var. :D

Aynen öyle. Apple çok daha kısıtlı. Lakin dediğim gibi artık bıktığım için uğraşmaktan, oh be diyorum :D
ben 1 sene boyunca lumia windows 10a geçecekte bişiler görcez diye bekledim. Bekledim bekledim noldu benim telefon lumia 625ti vermediler windows 10u, attım kenara asusa geçtim

la bu akşam bende arkadaşın derdini dinlicem diye bi saat dışarda kaldım elimizde soğuk ayranla buz tuttum ya yemin ediyorum bu kız milleti adamı öldürür öldürür yarına banko hastayım
Hocam sizinki bence daha kotu. Hatun yok ama etkisi varmis gibi :D bugun fena taktim ha ben hayirlisi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...