Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocuk olayı maalesef zor, abilerimden biliyorum kaçta uyanıyor, kaçta acıkıyor, kaçta gaz geliyor da ağlıyor belli değil. Yakında gelir o da buralara :)
İlk zamanlar bayağı zor oluyor da sonradan rayına oturdum mu bi kere tamam
Ama bu süre boyunca uyku düzeninin içine ediliyor afedersiniz :)
Bak bana gece 3'e kadar oturuyorum sabah 8 de ayaktayım tekrar
Anca öğlen bi boşluk bulucam da siesta yapcam :D :D

Aaamin inşallah valla bakma yaş muhabbeti goygoy falan filan ama cidden istiyorum ben de
Ben kendime guvenemiyorum acikcasi. Yaza dugun vs diyoruzda ben yolda tasa takilip paldir kuldur duserim. Evde bazen uzun zaman kimse gelmiyor orman kurallari gecerli oluyor falan yazin sineklerle survivor oynuyorum. Yani ben daha tam olarak kendime bakabildigimi dusunemiyorum ustelik birde ben soyumu devam ettirecem. Yani bir belirsizlik soz konusu ama hayirlisi.

Ben kendime guvenemiyorum acikcasi. Yaza dugun vs diyoruzda ben yolda tasa takilip paldir kuldur duserim. Evde bazen uzun zaman kimse gelmiyor orman kurallari gecerli oluyor falan yazin sineklerle survivor oynuyorum. Yani ben daha tam olarak kendime bakabildigimi dusunemiyorum ustelik birde ben soyumu devam ettirecem. Yani bir belirsizlik soz konusu ama hayirlisi.

Ben de öyleyim işde de o ağzını açtığın işe bi an önce başlarsam rahat edeceğim :D :D

Valla beyler
Daha önceki sayfalarda da söylemiştim benim kanım biraz hızlı akıyor diye :D
Aklımın ucundan bile gecmezdi benim evlilik ama liseden beri gelen bi birliktelik olunca insan daha fazla uzatmanın manası yok diyo
Sonra bi baktım nikah masasındayım
AMAN TANRIM DİDİM

Valla beyler
Daha önceki sayfalarda da söylemiştim benim kanım biraz hızlı akıyor diye :D
Aklımın ucundan bile gecmezdi benim evlilik ama liseden beri gelen bi birliktelik olunca insan daha fazla uzatmanın manası yok diyo
Sonra bi baktım nikah masasındayım
AMAN TANRIM DİDİM

Senin kan hızlı aksa ne yazar akışının kontrolü başkasındaymış zaten :D :D

İlk zamanlar bayağı zor oluyor da sonradan rayına oturdum mu bi kere tamam
Ama bu süre boyunca uyku düzeninin içine ediliyor afedersiniz :)
Bak bana gece 3'e kadar oturuyorum sabah 8 de ayaktayım tekrar
Anca öğlen bi boşluk bulucam da siesta yapcam :D :D
Yeğenlerimi bir kaç defa uyutma, pışpışlama gibi işlere kalkıştım, çok güzel bir his ama kolay değil. Psikolojik olarak hazırlanmam gerek :)

Yav hiç sorma üni döneminde ayrı kaldık ama burnumdan getirdi o günleri fitil fitil
Efsane kin tutuyorlar bunu söylememe gerek yok sanırım :D
hiç sorma herhangi bi tartışmada haklı dahi olsan daha önceleri haksız olduğun bi mevzuyu tekrar fırında ısıtıp önüne süreceği için ömrünün sonuna dek haksızsındır :D :D

Insallah baslarsinda su cenenden kurtulurum ya . Iyiki saka arasinda dedik he sanki gozumuz kaldi cik cik. Saka bi yana hep diyorum bak ise basla evlen coluk cocuk sahibi ol insallah yoksa evde kalcaz evde

Aamin inşallah cümlemiz hacım, bu dünyaya çocuk getirmek büyük risk ama suriyelilerin doğum oranı bile bizim doğum oranımızı geçmişken, 4 çocuk şart

Bakın evlilik için hazırlanan çok güzel bi devre var buna iyi bakın :D
FB_IMG_1480526470483.jpg

Yav hiç sorma üni döneminde ayrı kaldık ama burnumdan getirdi o günleri fitil fitil
Efsane kin tutuyorlar bunu söylememe gerek yok sanırım :D
Abi tek akilli benmisim gibi psikolog hatun aldik yani yaza noktalancak sandimki bir ben uyanigim guluyorum falan loser lar diye dugunlerde meger olay bambaskaymis be abim. Ah be guzel abim ben nereden bileyim butun taktiklerin ilk bende denenecegini....

Yahu dengem bozuldu bazi sabahlar let the sunshine diye uyaniyorum bazi sabahlar migrenim var gibi. Zannedersin aksam osterojen ignesi yapiyor. Ya en komigide hani biz zekiyiz biri bize boyle yapsa anlariz diyorsunuz ya icinizden . Olmuyor o.

sen ama direk köpek balığının önüne atmışın kendini, hayır acındırma şeysi falan yapsan yok yemez yani seni elinde oynatır :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...