Kızlar ah ah ah. Adam gibi adamları sevmeyip gittiniz o kaslı şerefsizlere. Sonra ne oldu hepini üzüldünüz. Ohh canima deysin. Bu arada istanbuldan 99 sonrası kız almayın aldırtmayın benden söylemesi.
99 sonrası ne oluyor anlamadım
Kızlar ah ah ah. Adam gibi adamları sevmeyip gittiniz o kaslı şerefsizlere. Sonra ne oldu hepini üzüldünüz. Ohh canima deysin. Bu arada istanbuldan 99 sonrası kız almayın aldırtmayın benden söylemesi.
Özellikle istanbulda ikamet edenleri varya aman aman aman düşmanımın basına onlarla evermeyi nasip etmesin allah.Bu 2k'lı jenerasyon cok kotu dimi ceyhun
99 sonrası doğan nesil.99 sonrası ne oluyor anlamadım
Bosverin siz adam gibi sevenlerden olun panpaÖzellikle istanbulda ikamet edenleri varya aman aman aman düşmanımın basına onlarla evermeyi nasip etmesin allah.
İstanbuldan alınan 99 sonrası kız eşittir (bütün kizlar üstlerine alınmasın var 1 2 istisna) havalimanındaki filo araclar kim biniyor belli değil.
Bosverin siz adam gibi sevenlerden olun panpa
Adamlığınızdan ödün vermeyin yeter
Gerekirse 25 yaşına kadar manuel takıl
Ama çakallık yapmayın
Bu da önceden çok hızlı olan bi abinizden nutuk olsun ahduahshahah
Çok seyrek düşüyor çoookHızlı koşan atın seyrek düşermiş beyler bu atasözünü unutmayın
@Berkinka müdür şu an 00:30u geçtik ama kapalımıyız içerde mi kaldık biz yoksa ?
Çok seyrek düşüyor çoook
Bi bakıyorsun nikah masası...
25 Aralık gecesi oluyor bu
Yav bi de şu bi sonraki mesajı yazma süresini kısaltsak ? katip adayıyım klavyem fazla hızlı geliyor o sayaca
Dur yav şimdi kapatma soppet ediyokkk
Sayaç olduğunu bilmiyordum valla.