Magara adamı değiliz be abi oldu 1 2 taneOlm ben pm atarak bu konuyu seninle konuşayım diyodum sen cayır cuyur yazıyon ne var ne yok haudhahsha
Direk açık açık sorayım o zaman cevabı ister pmden ister burdan ver
Daha önceden kiz arkadasin oldu mu
Magara adamı değiliz be abi oldu 1 2 taneOlm ben pm atarak bu konuyu seninle konuşayım diyodum sen cayır cuyur yazıyon ne var ne yok haudhahsha
Direk açık açık sorayım o zaman cevabı ister pmden ister burdan ver
Daha önceden kiz arkadasin oldu mu
3 dakika fazla. Panelde 30 saniye gözüküyor. Ona bakıyım yarın ben.
Haaa tamam o zamanMagara adamı değiliz be abi oldu 1 2 tane
Kriterin varmi ?Magara adamı değiliz be abi oldu 1 2 tane
Hiç sorma hiç neye güvensek bilemiyoruz da. Şöyle iyi bir kız denk gelmedi gitti vallaHaaa tamam o zaman
Öyle umutsuz vaka gibi yazıyosun ki
Dedim her halde durum bayağı kötü
Kanka senin durumu da anlıyom cok kötü bi jenerasyona denk geldiniz
Yalandan yere seni seviyorumların havada uçuştuğu dönem yani kötü bayağı
Nefes alsıahdushdhsbxhahdjahshKriterin varmi ?
Var ama öyle çok geniş çaplı değil.Kriterin varmi ?
Haaa tamam o zaman
Öyle umutsuz vaka gibi yazıyosun ki
Dedim her halde durum bayağı kötü
Kanka senin durumu da anlıyom cok kötü bi jenerasyona denk geldiniz
Yalandan yere seni seviyorumların havada uçuştuğu dönem yani kötü bayağı
Ahahaha sesli guldurdunVar ama öyle çok geniş çaplı değil.
Biz sevişecegimiz zaman deprem olur abi. Bu tarz işlerde hiç şansım yok valla.reis adam 16 yaşında. RAkamla 16 yazıyla onaltı yıl olarak 2000 doğumlu adam. DAha çook şey görecek görüşecek sevecek sevişecek falan daha çok erken))
Aynen dostlara evlenmeyin diyorumSa beyler yakşamlar. Evlilik muhabbeti mi dönüyor ne oluyor![]()
![]()
Ban yemeyecegimi ve hatunun burada oldugumu bilmesinden dolayi gecmisi acmiyorumda kim daha sanssiz tartismayalim bak. Yani birsey sakladigimdan degil yani bir arkadasimin agzindan soyluyorumBiz sevişecegimiz zaman deprem olur abi. Bu tarz işlerde hiç şansım yok valla.
Zuhahhahhahhhaa abi ev ahalisi uyuyor kahakayı basmamak icin zor tuttum kenidimi. Kızın çapı tabi biraz küçük olursa iyi olur. Biraz ele avuca gelsin sırf kuş yemi yemiş gibi olmasın. Fakat en onemlisi benim kafama uysun abi en önemlisi bu.kızın çapı mı?![]()
![]()
Bende istirem yazin evlencemde cunkuAynen dostlara evlenmeyin diyorum
Aslında daha başka bi tavsiye vercem ceyhun'a da buradan yazamıyorum bi ara pm atcam
Biz sevişecegimiz zaman deprem olur abi. Bu tarz işlerde hiç şansım yok valla.