Beyler bana helal süt emmiş kız bulak ama eli yüzü de duzgun olsun yani. Valla ben bu gidişle evlenemeyecem .
olm bu gidişle dediğin daha 1nci vitestesin bi dur 2nci vitese takmadan bu araba gitmiyo diyon
Beyler bana helal süt emmiş kız bulak ama eli yüzü de duzgun olsun yani. Valla ben bu gidişle evlenemeyecem .
Kanka zaten bak 28 yaşında, 24 yaşında evlenmis bi abinden tavsiye olsun sanaBeyler bana helal süt emmiş kız bulak ama eli yüzü de duzgun olsun yani. Valla ben bu gidişle evlenemeyecem .
Haydaaa
Adam kendi forumunu bilmiyor beyler
Çökün tepesine
#yönetimistifa
Ahsuahahahah
Haydaaa
Adam kendi forumunu bilmiyor beyler
Çökün tepesine
#yönetimistifa
Ahsuahahahah
1'den fazla çıkacağına da bahse girerim. kaldırma bencdBana sayaç yok ya, ondan demek ki farkedemedim.
Kaldırırız kaldırmasına da, bunu kötü amaçlı kullanan 1 insan evladı çıkacağına eminim.
Bana sayaç yok ya, ondan demek ki farkedemedim.
Kaldırırız kaldırmasına da, bunu kötü amaçlı kullanan 1 insan evladı çıkacağına eminim.
Yok abi ciddiyim kız yok. Beni seven daha görmedim karşı cinsten valla .olm bu gidişle dediğin daha 1nci vitestesin bi dur 2nci vitese takmadan bu araba gitmiyo diyon
Valla muhtemelen 28 gibi evlenirim inşallah.Kanka zaten bak 28 yaşında, 24 yaşında evlenmis bi abinden tavsiye olsun sana
30dan önce evlenme
Bu konuda cok ciddiyim
Olmadi burada muzmin bekarlar var yahu nolcakYok abi ciddiyim kız yok. Beni seven daha görmedim karşı cinsten valla .
Amin abi . 3 yildır bekliyom tik yok valla .acele etmemekte fayda var .. nasip kısmet böyle şeyler Allah gönlüne göre versin..
Simdi yazmaya üşeniyorum da yarin pm kutunu aydınlatcam seninYok abi ciddiyim kız yok. Beni seven daha görmedim karşı cinsten valla .
Yok abi ciddiyim kız yok. Beni seven daha görmedim karşı cinsten valla .
Aydınlat abi bekliyom .Simdi yazmaya üşeniyorum da yarin pm kutunu aydınlatcam senin
Sende en azından 1 2 girişim olmuş bende oda yok .oğlum ben 28 senedir görmedim senin kadar umutsuz değilim Bi de hep sevdiklerini sandık öyle de bi durum var
Etsin artık istifa beee takımin ağzına tükürdü mac izlemeye gitmiyoruz artik.Dursun özbek istifa
Yok kalkmasın bence muazzam uygulama, ama sayacı düşürebiliriz, bana düşürsekte yeter 3 dkda imlalı 180 190 yazıyom ben
Yok yav 3dk değil zaten3 dakika fazla. Panelde 30 saniye gözüküyor. Ona bakıyım yarın ben.