Nur topu gibi bi troll geliyo galiba esra erol nedir ya ahahahahah
Nur topu gibi bi troll geliyo galiba esra erol nedir ya ahahahahah
Zuhahhahhahhhaa abi ev ahalisi uyuyor kahakayı basmamak icin zor tuttum kenidimi. Kızın çapı tabi biraz küçük olursa iyi olur. Biraz ele avuca gelsin sırf kuş yemi yemiş gibi olmasın. Fakat en onemlisi benim kafama uysun abi en önemlisi bu.
Yok yani tam o anda bi anda deprem olur. Tam cakacakken deprem oldu demedimdeprem 99'da oldu 16 yaşındayım diyosun ben hiç birşey anlamadım ...
Yok reis öyle tavsiyeler değilBende istirem yazin evlencemde cunku
@maximaorhanisback abi ben bu yaşlarda evlilikten tiksiniyorum. Birine bi yere bağlı olmak hesap vermek falan harbi bunaltıcı geliyo. Eskiden hızlıydım diyosun yıllar geçtikçe bu fikirleri değişiyor mu insanınNur topu gibi bi troll geliyo galiba esra erol nedir ya ahahahahah
Yaz abi yaz sen. Lazım bana.Yok reis öyle tavsiyeler değil
Daha cok genclere yönelikti de yazmaktak vazgectim kafalarını bulandırmayayım şimdi daha gencler flaan
Bizde hep deprem var . Katlar arasinda duvarlar biraz ince guclu hapsuran birine cok yasa diye bagirmistim . Simdi alt katimiz 2 arti bir bizim 4 arti bir. Onlarin yatak odasi bizim oturma odasinin altinda. Iki hanim hanimcik kiz geldi aileleri gidince gelen range ler bmw ler hadde hesabi yok. Hayir bir gun tvden gelecekler bu evde noluyor diye ona yaniyorumdeprem 99'da oldu 16 yaşındayım diyosun ben hiç birşey anlamadım ...
3 sezon dizi çıkar o hikayelerdenEn güzeli ilkokul sevdiğinle sevgili olmak, tabi yıllar sonra aynı ünide karşılaşcan falan.
Askere git gel öyle bi değişiyor ki@maximaorhanisback abi ben bu yaşlarda evlilikten tiksiniyorum. Birine bi yere bağlı olmak hesap vermek falan harbi bunaltıcı geliyo. Eskiden hızlıydım diyosun yıllar geçtikçe bu fikirleri değişiyor mu insanın
yaz orhan sen buna yaz yaz yaz hemen yaz yarını bekleme çocukta durum kötü asdfasdfasdfYaz abi yaz sen. Lazım bana.
Montunu askiya asmis adama ne soruyorsun bak.@maximaorhanisback abi ben bu yaşlarda evlilikten tiksiniyorum. Birine bi yere bağlı olmak hesap vermek falan harbi bunaltıcı geliyo. Eskiden hızlıydım diyosun yıllar geçtikçe bu fikirleri değişiyor mu insanın
Askere git gel öyle bi değişiyor ki
Askerden önce yasa yaşayabildiğin kadar şeyi
Hem iyi hem kötü anlamda
Asker ne alaka abiAskere git gel öyle bi değişiyor ki
Askerden önce yasa yaşayabildiğin kadar şeyi
Hem iyi hem kötü anlamda
yokluk mevzusunu kastetmiyor askerlik derken Mesafe girince insanlar değişiyor. ÜZerine askerlik insanı olgunlaştırıyor oldukça değiştiriyor.Asker ne alaka abi
Aynen mesafe ayrı problemyav askerliği falan bırak bi şehir değiştirme operasyonu olsa bile karışıyor işler, biraz mesafe girsin yeter