Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde hep deprem var . Katlar arasinda duvarlar biraz ince guclu hapsuran birine cok yasa diye bagirmistim . Simdi alt katimiz 2 arti bir bizim 4 arti bir. Onlarin yatak odasi bizim oturma odasinin altinda. Iki hanim hanimcik kiz geldi aileleri gidince gelen range ler bmw ler hadde hesabi yok. Hayir bir gun tvden gelecekler bu evde noluyor diye ona yaniyorum

hahaha :D bizdede lavaboda çok anlaşılır sesler üstekinin küçük mü büyük mü yaptığını anlarsın :D sana tavsiyem yönetici veya kapıcı varsa bir sor derim neyin nesiymiş .. eğer cok ses geliyorsa şikayet et derim :))

Ben de pek düşünmüyorum açıkçası askerlik yapmayı. Gerçi üni okudum ettim derken bi 5-6 senesi var o zaman durum nasıl olur görmek lazım :D

Hocam bana yalan gibi gelmedi açıkçası. Hem kurmaca olsa bile dönemin şartlarını doğru anlatmıyor mu? Uçtum kaçtım helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirdim gibi saçma şeyler de yok :D :D
Yok okumadım müdürde inci sözlüğün sahibi zatı muhteremin ne halt olduğunu da bildiğim için o siteye güvenmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...