Siz kimsiniz gardaşYok bize askerlik yok direk
Siz kimsiniz gardaşYok bize askerlik yok direk
Bizde hep deprem var . Katlar arasinda duvarlar biraz ince guclu hapsuran birine cok yasa diye bagirmistim . Simdi alt katimiz 2 arti bir bizim 4 arti bir. Onlarin yatak odasi bizim oturma odasinin altinda. Iki hanim hanimcik kiz geldi aileleri gidince gelen range ler bmw ler hadde hesabi yok. Hayir bir gun tvden gelecekler bu evde noluyor diye ona yaniyorum
Hiç sorma bi şahinci geldi ortalığın anasını belledi gitti.Şu taunus-şahin konusunda birşey mi oldu
Yonetici babam ya zaten. Yuzum tutmuyor ya annemi indiriyorum ben azicik mola versinler diyehahaha bizdede lavaboda çok anlaşılır sesler üstekinin küçük mü büyük mü yaptığını anlarsın sana tavsiyem yönetici veya kapıcı varsa bir sor derim neyin nesiymiş .. eğer cok ses geliyorsa şikayet et derim )
yav reis dur şurda ceyhunu evlendirecez gereksiz kişileri boşverŞu taunus-şahin konusunda birşey mi oldu
Arastiralim dur nefes alan kriteri yok 16 yasinda diyeyav reis dur şurda ceyhunu evlendirecez gereksiz kişileri boşver
Yonetici babam ya zaten. Yuzum tutmuyor ya annemi indiriyorum ben azicik mola versinler diye
Arastiralim dur nefes alan kriteri yok 16 yasinda diye
Sorma son ana kadar ailemle kalcam. Ayri yasayabilecek kadar kazanmiyorum cunkuRahatsız etme yahu dicem de ailenle kalıyorsun onların olduğu ortamda gerek yok öyle seslere ))
Az ince olsun ele avuca gelsin eli yüzü düzgün olsun ve kafalar uyuşsun yav o kadar da değilArastiralim dur nefes alan kriteri yok 16 yasinda diye
Hocam bana yalan gibi gelmedi açıkçası. Hem kurmaca olsa bile dönemin şartlarını doğru anlatmıyor mu? Uçtum kaçtım helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirdim gibi saçma şeyler de yokincidense yalandır.
Neyin capini buyuk istiyom cok iyi anlamışsınÇapı büyük bi de
Yok okumadım müdürde inci sözlüğün sahibi zatı muhteremin ne halt olduğunu da bildiğim için o siteye güvenmiyorumHocam bana yalan gibi gelmedi açıkçası. Hem kurmaca olsa bile dönemin şartlarını doğru anlatmıyor mu? Uçtum kaçtım helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirdim gibi saçma şeyler de yok
Sole 25 26 olaydin vallahi tanistirirdim bak hazir maltepedeydin sen galibaAz ince olsun ele avuca gelsin eli yüzü düzgün olsun ve kafalar uyuşsun yav o kadar da değil