Ben bildigin yapmayacamyokluk mevzusunu kastetmiyor askerlik derken Mesafe girince insanlar değişiyor. ÜZerine askerlik insanı olgunlaştırıyor oldukça değiştiriyor.
Ha ben askerlik yapmadım daha o ayrı
Ben bildigin yapmayacamyokluk mevzusunu kastetmiyor askerlik derken Mesafe girince insanlar değişiyor. ÜZerine askerlik insanı olgunlaştırıyor oldukça değiştiriyor.
Ha ben askerlik yapmadım daha o ayrı
İste bi git gel ondan sonra görüşürüz bende öyle diyodum gitmeden önceAsker ne alaka abi
he hızlı at mevzusu üni dönemi anlaşılanAynen mesafe ayrı problem
Ben üni dönemi ayrı kaldım benim hatundan
Sonrası fitil fitil öyle bi geldi ki burnumdan tahmin edemezsiniz...
Çok seyrek düştü kanka ne yaparsın işte ahdhsbahahhe hızlı at mevzusu üni dönemi anlaşılan
Askerde şap atmıyolla mi zaten .Mevzu yokluk mevzusu değil lan 2. kafanız ile düşünmeyin hemen
İyi de manita olursa sıkıntı değil mi askerlik manita yoksa free gezme işi varsa askerlik neyi değiştirirİste bi git gel ondan sonra görüşürüz bende öyle diyodum gitmeden önce
Haydaaaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Askerde şap atmıyolla mi zaten .
Manita varsa manitaya bağlı sıkıntı olup olmamasıİyi de manita olursa sıkıntı değil mi askerlik manita yoksa free gezme işi varsa askerlik neyi değiştirir
Abi ben telefonuna askim dusta sampuanini unutmussun diye opucuklu foto atayim rahat imdb 9.0 gerilim yasarsin netManita varsa manitaya bağlı sıkıntı olup olmaması
Askerlik cok değişik bi sey ya
Psikolojik anlamda ne kadar yıpranıyor insan tahmin edemezsin
Yani korkutmak gibi olmasın ama ülkenin malum bölgesinde yaparsan sıkıntı x2
Bkz: http://www.incisozluk.com.tr/w/1995-şırnak-askerlik-hikayemi-anlatıyorum/sahibi/1/Manita varsa manitaya bağlı sıkıntı olup olmaması
Askerlik cok değişik bi sey ya
Psikolojik anlamda ne kadar yıpranıyor insan tahmin edemezsin
Yani korkutmak gibi olmasın ama ülkenin malum bölgesinde yaparsan sıkıntı x2
Haydaaa bak ayip ediyonuz haa kendi hemcinsime hallenecek degilim laAskerde iyiki şap atıyolar yoksa ceyhunla aynı koğuşta kaldığını düşünsene
Ben bildigin yapmayacam
Sana bu sansla ruzgar erkoclar cikar bence cok olumsuzsunHaydaaa bak ayip ediyonuz haa kendi hemcinsime hallenecek degilim la
Yok bize askerlik yok direkvalla ben de öyle düşünüyorum hayırlısı bakalım inşallah
Allah muhafaza yarabiii. Dusunsene tam vuracan mali cikarip salliyo benimki daha buyuk diyeSana bu sansla ruzgar erkoclar cikar bence cok olumsuzsun