Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah korusun bi arızası olsa kargoya ellerinle veriyosun ama :D
Arızası daha olmadı ama garantisi bitiyor yakında.
Serviste bir şey yaparlar bozarlar diye vermek istemiyorum bitince kendim yapıcam temizliğini :D

Hazır bunları görmüşken eski bilgisayarımı göstereyim. Sayesinde bilgisayar söküp toplamayı öğrendim ilkokul 2 de geldi lise 2 de sinirlenip yumruk atınca patladı :D Bir kere bilgisayarcıya gitmedi tamir ve upgrade leri kendim yaptım hep :D
Hatta kapağı koptuydu düzkontak ile çalıştırıyordum :D
IMG-20170102-WA0010.jpg

Aaa daha neler neler var sana azap cektircem o lumnia miydi neydi onunla :D

Lamiaaa lamiaaa, şarjı uçuyo baya kanatlanmış halde. instaqram falan yamuk, snapchat öksüz, nfsde bütün ödülleri ödül oyunlarını kaçırıyorum :p

Asuss bugün itibariyle onarıma başlamış bi yamuk olmazsa cuma veya cumartesi elimde :p

Arızası daha olmadı ama garantisi bitiyor yakında.
Serviste bir şey yaparlar bozarlar diye vermek istemiyorum bitince kendim yapıcam temizliğini :D

Hazır bunları görmüşken eski bilgisayarımı göstereyim. Sayesinde bilgisayar söküp toplamayı öğrendim ilkokul 2 de geldi lise 2 de sinirlenip yumruk atınca patladı :D Bir kere bilgisayarcıya gitmedi tamir ve upgrade leri kendim yaptım hep :D
Hatta kapağı koptuydu düzkontak ile çalıştırıyordum :D
Ekli dosyayı görüntüle 3091

bende de böyle 2 tane kasa var birleştirdim tek kasa çalışıyo şu an :p

Beyler YGS'ye girecekler için başvuru takvimi belli olmuş,

ÖSYM, 2017 YGS başvuru tarihlerini açıkladı. İnternet üzerinden de yapılabilecek olan YGS başvuruları 4 Ocak'ta başlayacak. Milyonlarca öğrencinin hayatını etkileyecek olan sınavın son başvuru tarihi ise 18 Ocak olarak belirlendi

Milyonlarca gencin hayalindeki üniversiteye girebilmek için ter döktüğü sınav maratonu başlıyor. Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) başvurularının başlangıç ve bitiş tarihleri Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (OSYM) tarafından açıklandı. ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden de başvuru yapılabilecek olan YGS için başvuru tarihi 04 Ocak 2017 tarihinde başlıyor ve 18 Ocak 2017 saat 23:59'da sona erecek

Beyler YGS'ye girecekler için başvuru takvimi belli olmuş,

ÖSYM, 2017 YGS başvuru tarihlerini açıkladı. İnternet üzerinden de yapılabilecek olan YGS başvuruları 4 Ocak'ta başlayacak. Milyonlarca öğrencinin hayatını etkileyecek olan sınavın son başvuru tarihi ise 18 Ocak olarak belirlendi

Milyonlarca gencin hayalindeki üniversiteye girebilmek için ter döktüğü sınav maratonu başlıyor. Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) başvurularının başlangıç ve bitiş tarihleri Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (OSYM) tarafından açıklandı. ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden de başvuru yapılabilecek olan YGS için başvuru tarihi 04 Ocak 2017 tarihinde başlıyor ve 18 Ocak 2017 saat 23:59'da sona erecek

Gitti 60 lira :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...