samsung c7 var bende fakırım .@pulusoglu ayfon mu vardı sende
samsung c7 var bende fakırım .@pulusoglu ayfon mu vardı sende
güzel bir telefona zil sesi önerecek arkadas varmı ? bana soyle guzel degısık bırseyler hadı be gencler. ( darth vader yaptık bır baktım herkeste var marıo da denedık )
bır gırdım sımdı tekrardan gozume rısıng sun carptı yukledım gıttı anısı coktu 4 mılyon kısı ındırmıs yazıyor gercı :/Abi zedge diye bir uygulama var oraya bi bak istersen.
fınalı ızlemedıysen spoıler verebılırmıyım en sevdıgım sey cunkuBen bunu kullanıyorum hoşuma gidiyor
ayfon olsaydı şunu yap diyecektim bi arkadaşım bununla dolanıyor çok güzel bencesamsung c7 var bende fakırım .
Son kasa c3'te ve ds4'teki gibi bu da tek kavramalıysa çekilecek gibi değil vites geçiş süresi 5 saniye falan heraldeBunların otomatik şanzımanı varya adamı intahar ettirir.
Estağfurullah abi.samsung c7 var bende fakırım .
4. Sezona daha başlamadım sakınnnfınalı ızlemedıysen spoıler verebılırmıyım en sevdıgım sey cunku
yok canım o işin şakası tabi hayatımda fazla para verdıgım ıkı alet var . bırı 2005 te aldıgım ıpod bır dıgerı 1.5 sene once aldıgım laptop. onun harıcı bır telefona 3 mılyar veresım gelmıyor elım gıtmez benımEstağfurullah abi.
ay ben cok severım . bıtırdımde ben soluksuz sekılde en azından sonunu solesem ?4. Sezona daha başlamadım sakınnn
Ben sınava hazırlanan adamım oturup 3 bölüm sherlock nasıl izliyim söylersen araban yatak sarsın kol çıkarsınay ben cok severım . bıtırdımde ben soluksuz sekılde en azından sonunu solesem ?
agır bela okudu. yanı sımdı japon olmasına guvenıp yagdırsammı yoksa yapmasammı cok arada kaldım bak sımdı.Ben sınava hazırlanan adamım oturup 3 bölüm sherlock nasıl izliyim söylersen araban yatak sarsın kol çıkarsın
sağol aldı onay bunların sayesine bi yerden editörlük işi aldım
güzel bir telefona zil sesi önerecek arkadas varmı ? bana soyle guzel degısık bırseyler hadı be gencler. ( darth vader yaptık bır baktım herkeste var marıo da denedık )
ayfon olsaydı şunu yap diyecektim bi arkadaşım bununla dolanıyor çok güzel bence
Olur ya hava filtresinden ufak taş girer belki de yağ değişiminde toz toprak kaçar bilinmez ya da 2yi bitirip 3 diye 1e takabilirsinagır bela okudu. yanı sımdı japon olmasına guvenıp yagdırsammı yoksa yapmasammı cok arada kaldım bak sımdı.
Yahu liseli gibi yazayim dedim sonra aklima berkin geldi kendimdende utandim zaten bu nedir yahu
Otomatik ama tamam pes pes sherlock varya sherlock neyse solemedim yazik simdi.Olur ya hava filtresinden ufak taş girer belki de yağ değişiminde toz toprak kaçar bilinmez ya da 2yi bitirip 3 diye 1e takabilirsin
Sen adamsınOtomatik ama tamam pes pes sherlock varya sherlock neyse solemedim yazik simdi.
katil uşakSen adamsın