Ama o aklina soktum ya sherlock diye o bana yeter acaba noldu diye dusun durSen adamsın![]()

Ama o aklina soktum ya sherlock diye o bana yeter acaba noldu diye dusun durSen adamsın![]()
Yahu liseli gibi yazayim dedim sonra aklima berkin geldi kendimdende utandim zaten bu nedir yahu
katil uşak
Sherlock tuzlukmuş, moriarty masa lambası, dr watson da tuvalet pompasıymışAma o aklina soktum ya sherlock diye o bana yeter acaba noldu diye dusun dur![]()
Varya 5 defadir yazip siliyorumSherlock tuzlukmuş, moriarty masa lambası, dr watson da tuvalet pompasıymışneyse ben çok kaşınmıyım da söyleme bi şey
![]()
haydi sendeeeeeVarya 5 defadir yazip siliyorum![]()
Ben kaçtım geometri çözcemVarya 5 defadir yazip siliyorum![]()
nereye ya daha sherlock'u kesecektikBen kaçtım geometri çözcem![]()
![]()
Apaci muzikleri haric guzelmisAbi zedge diye bir uygulama var oraya bi bak istersen.
Ciddimisin?Nasıl anladın?arkadan darbeli abi bence bu araba
Bi ben goremiyorum sunlari he sinir oldum ne kacirdim bu sefer bundaarkadan darbeli abi bence bu araba
Ciddimisin?Nasıl anladın?
Yorumunu bekliyorum hocam @berkertekin@berkertekin abi daha net söyleyecektir
Kurşun gibi maşallah
bizim üniversitenin dedikodu sayfası büyümeye karar vermiş başvurdum dönüş yaptılar bakalım daha başlamadım haber vericeklerooo hadi hayırlı olsun hangi site ? girelim trolleyelim![]()
Ilahibizim üniversitenin dedikodu sayfası büyümeye karar vermiş başvurdum dönüş yaptılar bakalım daha başlamadım haber vericekler![]()
bizim üniversitenin dedikodu sayfası büyümeye karar vermiş başvurdum dönüş yaptılar bakalım daha başlamadım haber vericekler![]()