Ama o aklina soktum ya sherlock diye o bana yeter acaba noldu diye dusun durSen adamsın
Ama o aklina soktum ya sherlock diye o bana yeter acaba noldu diye dusun durSen adamsın
Yahu liseli gibi yazayim dedim sonra aklima berkin geldi kendimdende utandim zaten bu nedir yahu
katil uşak
Sherlock tuzlukmuş, moriarty masa lambası, dr watson da tuvalet pompasıymış neyse ben çok kaşınmıyım da söyleme bi şeyAma o aklina soktum ya sherlock diye o bana yeter acaba noldu diye dusun dur
Varya 5 defadir yazip siliyorumSherlock tuzlukmuş, moriarty masa lambası, dr watson da tuvalet pompasıymış neyse ben çok kaşınmıyım da söyleme bi şey
haydi sendeeeeeVarya 5 defadir yazip siliyorum
Ben kaçtım geometri çözcemVarya 5 defadir yazip siliyorum
nereye ya daha sherlock'u kesecektikBen kaçtım geometri çözcem
Apaci muzikleri haric guzelmisAbi zedge diye bir uygulama var oraya bi bak istersen.
Ciddimisin?Nasıl anladın?arkadan darbeli abi bence bu araba
Bi ben goremiyorum sunlari he sinir oldum ne kacirdim bu sefer bundaarkadan darbeli abi bence bu araba
Ciddimisin?Nasıl anladın?
Yorumunu bekliyorum hocam @berkertekin@berkertekin abi daha net söyleyecektir
Kurşun gibi maşallah Lpg denilen allahın belasını görmeseydim herşey çok güzeldi.
bizim üniversitenin dedikodu sayfası büyümeye karar vermiş başvurdum dönüş yaptılar bakalım daha başlamadım haber vericeklerooo hadi hayırlı olsun hangi site ? girelim trolleyelim
Ilahibizim üniversitenin dedikodu sayfası büyümeye karar vermiş başvurdum dönüş yaptılar bakalım daha başlamadım haber vericekler
bizim üniversitenin dedikodu sayfası büyümeye karar vermiş başvurdum dönüş yaptılar bakalım daha başlamadım haber vericekler