Ön farda bir işlem var, içerisi buhar yapmış. En iyi ihtimalle ampul değiştikten sonra kapağı iyi takılmamıştır. Ama farı bir şekilde katarakt etmişler, onun mutlaka kurutulup temizlenmesi lazım, yoksa ampul yiyip durur, soketleri oksitlenir. Kendi arabamdan biliyorum.
@alfhonso arkada işlem var gibi duruyor çizgilerden haklısın ama gördüğün bütün falsolar iki tarafta da simetrik gidiyor. Hem kapılarda, hem de bagaj kapağında ben de gördüm fark ettiğin yamuklukları. En az 20 tane aynı arabaya arka arkaya bakmam lazım ki modele hakim olayım. Stopları beyaz stop da, bu arabayı iyice öğrenmek lazım o stoplar opsiyon muydu, belli donanımla mı alınıyordu, hangi model yıllarında vardı vs.vs. Bu araba bütçem üstü bir model, o yüzden çok iyi bilmiyorum açıkçası
O yüzden net konuşamıyorum. Yalnız arka koltuk sağ yolcu tarafında oturma minderi kısmında kalın halatla sıkılmış gibi çapraz bir iz var. O çok gözüme battı. Ağır bir deformasyon mu var, yoksa anlık talihsiz bir buruşukluk mu yerinde görmek bakmak gerek.
@ilhan55 abi seni hayal kırıklığına uğrattım kusura bakma ama bilmediğimi de tam sallamak istemem.