Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hahahahah şaapcaz onu dur sen :D :D

valla benim radyoculuk dönemi baya eskilerde kaldı aslında şimdi kullandıkları sistemler çok daha farklı ve gelişmiştir illa ki son siteleri incelemedimde bizim zamanımızdaki sitenin adını bile unuttuğum bi şey siteye adapte edip onun üzerinden yapıyoduk şarkı sıralamaları vs bile winamptan farksız basitti. iki farklı program yaptım, bi aşk şiir vs bi de güncel olaylardan komik haberlerden güldürüklü goygoy programı :p
ben youtuber olcam bırakcam meslegı .

tamirciye para vermeden tekleyen arabayı tamir ettim keyfim yerinde :p
Size radyo konusunda başıma gelen bir şey anlatayım daha üniversite 1.sınıfım radyo işlerinede kafayı sardım internet üzerinden falan koparıyorum ama illa sütüdyo olsun neyse okuldan bir hocam elime verdi bir kağıt git buraya selamımı söyle falan dedi ama ben hocaya dedim ki işte talk radio olsun arada kopalım dünye müzikleri rock caz etnik falan yardırıyorum tam bir moddan moda neyse gittim radyoya bir girdim içeri adam bana ne tarz birşeyler yapmak istiyorsun dedi anlattım adam biz dini radyoyuz sadece ezgi çalıyoruz diyince ben şok adama 5 dakika önce heavy metal ceylan ertem deniz tekinden falan bahsediyordum hayatımın en büyük şoklarından biriydi :D
Oha abi çok iyi :D:D:D:D:D:D:D:D:D

ben youtuber olcam bırakcam meslegı .
bencede abi millet saçma şeylerden parayı götürüyor ilginç :D
aynen böyle oldu sonra okulda hocanın yanına gittim hocam böyle böyle beni başka yere yönlendirdi onada gitmedim ne çıkar artık bilemedim memlekete geldim burda yerel radyoda program yaptım 3 ay şimdi bi çok program var ben internet üzerinden mıxlr diye bir şey kullanıyorum hem çok kullanışlı hem kolay ve basit :D

IMG-20170118-WA0025.jpg

bencede abi millet saçma şeylerden parayı götürüyor ilginç :D

aynen böyle oldu sonra okulda hocanın yanına gittim hocam böyle böyle beni başka yere yönlendirdi onada gitmedim ne çıkar artık bilemedim memlekete geldim burda yerel radyoda program yaptım 3 ay şimdi bi çok program var ben internet üzerinden mıxlr diye bir şey kullanıyorum hem çok kullanışlı hem kolay ve basit :D

çok keyifli radyolardır ama ya, hele de chat bölümü varsa gerçekten samimi esas sohbetlerin döndüğü radyolardır.

Lan bu nedir biz 3 ay önce 84 e A3 alıyoduk 0 hemde egea'dan dolu.
3 ay önce bayiye gittim. Büyük hayallerle A3 sedan 1.0 tfsi ile kesişiyorum. Gittim görevli kadına dedim A3 sedan fiyatları ne alemde dedi şuan kampanya var 84 bin den satıyoruz. Yemin ediyorum size aklımdan geçirmeye başladım babama nasıl araba aldırtabilirim diye. İşe filan girsem hem okusam hem çalışmam. Oturdum plan yaptım. Sonra gördüm hayaller a3 sedan hayatlar 1.5d saxo... Onu bile alamadık ya neyse öyle işte. Bu da böyle bir anımdır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...