Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bu arabanın ton farkı mı yoksa renkten mi böyle ben anlamadım, kapı sağ arka çamurluk ön tamponun sağ köşesi vs hep bi değişk geldi bana anlamadım nası bi tonda bu renk tam olarak bilemedim

çok keyifli radyolardır ama ya, hele de chat bölümü varsa gerçekten samimi esas sohbetlerin döndüğü radyolardır.
mıxlr da chatte var en güzel yanı o oluyor frekanslı yayında sürekli arkadaşlarımın isteklerini çalıyordum arkadaşım galatasaray ünide okuyor açmış kantinde linkten beni adam tam bir cool böyle ac/dc falan takılıyor ben buna bi anda yapıştırdım şimidide bizleri dinlemekte olan galatasary üni kantini için furkandan bülentt serttaşdan bodrum akşamları diye aasdwq çocuk iptal

Hadi münevver neyse de büyük suc pirayenin abi
IMG-20170118-WA0026.jpg
:D

ya bu arabanın ton farkı mı yoksa renkten mi böyle ben anlamadım, kapı sağ arka çamurluk ön tamponun sağ köşesi vs hep bi değişk geldi bana anlamadım nası bi tonda bu renk tam olarak bilemedim
Bunun aynı rengi Tr'nin en dolu B7 Passat'ı vardı bizde (şirket aracıydi ama ağzına kadar doldurabiliyorduk yaklaşık 126k gibi bir fiyata gelmişti 2014 ocakda). Bizim araba böyle değildi. Bunda kesin boya falan var. 1.4 160 lık olanlardan dı ve motora bayılıyordum.

Son düzenleme:
mıxlr da chatte var en güzel yanı o oluyor frekanslı yayında sürekli arkadaşlarımın isteklerini çalıyordum arkadaşım galatasaray ünide okuyor açmış kantinde linkten beni adam tam bir cool böyle ac/dc falan takılıyor ben buna bi anda yapıştırdım şimidide bizleri dinlemekte olan galatasary üni kantini için furkandan bülentt serttaşdan bodrum akşamları diye aasdwq çocuk iptal

hahahahahah ayıp etmişin hem de Galatasaray üniversitesinde :D

Bunun aynı rengi Tr'nin en dolu B7 Passat'ı vardı bizde (şirket aracıydi ama ağzına kadar doldurabiliyorduk yaklaşık 126k gibi bir fiyata gelmişti 2014 ocakda). Bizim araba böyle değildi. Bunda kesin boya falan var.

tamamda şimdi bu arabada garip olan şu ya 5 6 farklı yerden çarptılar ki öyle tek seferde olabilecek yerlerde de değil çünkü :S

Neyse boşverin paypal'ı bana araba bulun yoksa az kaldı vw'e gidip ellerinde hazır jetta varsa renk,motor,şanzıman,donanım farketmeksizin alacam.

Enpara kullanın kuruş para vermedim adam ayağıma getirdi hiç bir ücreti yok para yatırırken havale vs hesap kullanım ücreti de yok bir sürü kampanya da yapılıyor ben çok memnunum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...