Paypal hesabı yolla 50 Dolar köpeğin olsunİlhan abi ayak üstü ekpertiz raporu kitliyosun bize
Bundan sonra ilan başı 50$ haberin olsun
Paypal hesabı yolla 50 Dolar köpeğin olsunİlhan abi ayak üstü ekpertiz raporu kitliyosun bize
Bundan sonra ilan başı 50$ haberin olsun
Est. abi takılıyorum at sen beğendiğin ilanları ilan sahibinin bile gbt'sini dökelimPaypal hesabı yolla 50 Dolar köpeğin olsun
Paypal kalmadı be abi .Paypal hesabı yolla 50 Dolar köpeğin olsun
mıxlr da chatte var en güzel yanı o oluyor frekanslı yayında sürekli arkadaşlarımın isteklerini çalıyordum arkadaşım galatasaray ünide okuyor açmış kantinde linkten beni adam tam bir cool böyle ac/dc falan takılıyor ben buna bi anda yapıştırdım şimidide bizleri dinlemekte olan galatasary üni kantini için furkandan bülentt serttaşdan bodrum akşamları diye aasdwq çocuk iptalçok keyifli radyolardır ama ya, hele de chat bölümü varsa gerçekten samimi esas sohbetlerin döndüğü radyolardır.
Hadi münevver neyse de büyük suc pirayenin abi
Neden?Ne oldu ki?Paypal kalmadı be abi .
Bunun aynı rengi Tr'nin en dolu B7 Passat'ı vardı bizde (şirket aracıydi ama ağzına kadar doldurabiliyorduk yaklaşık 126k gibi bir fiyata gelmişti 2014 ocakda). Bizim araba böyle değildi. Bunda kesin boya falan var. 1.4 160 lık olanlardan dı ve motora bayılıyordum.ya bu arabanın ton farkı mı yoksa renkten mi böyle ben anlamadım, kapı sağ arka çamurluk ön tamponun sağ köşesi vs hep bi değişk geldi bana anlamadım nası bi tonda bu renk tam olarak bilemedim
mıxlr da chatte var en güzel yanı o oluyor frekanslı yayında sürekli arkadaşlarımın isteklerini çalıyordum arkadaşım galatasaray ünide okuyor açmış kantinde linkten beni adam tam bir cool böyle ac/dc falan takılıyor ben buna bi anda yapıştırdım şimidide bizleri dinlemekte olan galatasary üni kantini için furkandan bülentt serttaşdan bodrum akşamları diye aasdwq çocuk iptal
Türkiye'den çekildiler. Onun yerine ininal var artık.Neden?Ne oldu ki?
Neden?Ne oldu ki?
bunu dıyen garson bana 300 lıra kıtledı ceyhun bak tuylerım dıken dıken olduBen sana güzel bişeyler bulacam sen bana bırak.
Bunun aynı rengi Tr'nin en dolu B7 Passat'ı vardı bizde (şirket aracıydi ama ağzına kadar doldurabiliyorduk yaklaşık 126k gibi bir fiyata gelmişti 2014 ocakda). Bizim araba böyle değildi. Bunda kesin boya falan var.
geçmiş olsun.bunu dıyen garson bana 300 lıra kıtledı ceyhun bak tuylerım dıken dıken oldu