Neden o lastiklerle test yapmışlar ki yaÇabuk çabuk yol tutmuyorcular gelmeden .
Bu araç çok geniş, sığamıyor ki kukaların arasına nasıl manevra yapsınÇabuk çabuk yol tutmuyorcular gelmeden .
Amg gt gibi bir aracı o lastiklerle teste gönderene sövmek lazım.Çabuk çabuk yol tutmuyorcular gelmeden .
911Turbo S ile çok benzer karakteri var demişler. Testteki vasat performansı da bitik ön lastiklere bağlamışlar. E teste hiç sokmasaydınız ya güzel abim?Çabuk çabuk yol tutmuyorcular gelmeden .
Geyik testleri anlamak için ispanyolca yı sular seller gibi çözmüş koca yürekli abim benim <3911Turbo S ile çok benzer karakteri var demişler. Testteki vasat performansı da bitik ön lastiklere bağlamışlar. E teste hiç sokmasaydınız ya güzel abim?
Dokhtor geyik testlerini anlamak için İspanyolca değilse de yuğtupu sular seller gibi çözdüğüm doğrudurGeyik testleri anlamak için ispanyolca yı sular seller gibi çözmüş koca yürekli abim benim <3
Arkadaşlar youtube'da altyazıları açtıktan sonra ayarlar > altyazılar > otomatik çevir > ingilizce yapıp mevzuya aşağı yukarı bir hakimiyet sağlayabiliyorsunuz.
...
Geyik testleri anlamak için ispanyolca yı sular seller gibi çözmüş koca yürekli abim benim <3
Altyazı ayarlarından türkçe yapın çat pat anlıyorsunuz mevzuyuDokhtor geyik testlerini anlamak için İspanyolca değilse de yuğtupu sular seller gibi çözdüğüm doğrudur
Kastamonu-Zonguldak arası tek şeritli keskin virajlı eski yollarda bu gla'lardan biriyle yaklaşık 60-70 km boyunca atışmıştık. Amg kasaydı ee süspansiyonlar da amg sertliğindeydi bayağı bayağı dibimden takip etmişti beni. Aşırı keskin virajlarda geride kalıyordu ama çoğu virajı bayağı iyi dönüyordu şaşırtmıştı beni. Tabii bende de primacy 3 vardı pek yerinde durmuyordu araba. Amg kasanın dönüşler yine fena değil ama normal gla yerden yüksek yapısının dezavantajını yaşıyor maalesef.Merhaba ben Mercedes'in Mercedes E serisinden başlar lafına kanıt olarak doğmuş crossoverı GLA
O zaten belli bir şey.. Düşük segment otomobillerin altyapılarının limiti, seviyesi zaten belli. Ee bu otomobillerin altyapılarını kullanıp yerden yükselttiğin vakit çok da başarılı sonuçlar çıkmıyor ortaya maalesef.Bilemiyorum Altan bilemiyorum.Acilen c-b segment arabadan yükseltilen crossoverlardan vazgeçmek lazım..
doktor bune esp bildiğin durduruyor arabayıBilemiyorum Altan bilemiyorum.Acilen c-b segment arabadan yükseltilen crossoverlardan vazgeçmek lazım..
Yazılımla esp iptali yapsana bunadoktor bune esp bildiğin durduruyor arabayı
sonra neden Ford diyorlar
E araba resmen inisiyatif alıp testte boş kağıt veriyor. Araba DURUYOR Oldu olacak kendisi kenara çeksin, P'ye alsın, ekranda "korkmuşsunuzdur, bir yudum su için" diye uyarı çıksın.Bilemiyorum Altan bilemiyorum.Acilen c-b segment arabadan yükseltilen crossoverlardan vazgeçmek lazım..
ALTAN: Vw grubun yönetiminin başına napolyon geçmiş. Yeni mottoloru "para,para,para".Bilemiyorum Altan bilemiyorum.Acilen c-b segment arabadan yükseltilen crossoverlardan vazgeçmek lazım..
Esp'nin otomobili neredeyse tamamen durdurduğuna da ilk defa şahit oluyorum. Bir yaşıma daha girdim.E araba resmen inisiyatif alıp testte boş kağıt veriyor. Araba DURUYOR Oldu olacak kendisi kenara çeksin, P'ye alsın, ekranda "korkmuşsunuzdur, bir yudum su için" diye uyarı çıksın.
Electronic stop programmeEsp'nin otomobili neredeyse tamamen durdurduğuna da ilk defa şahit oluyorum. Bir yaşıma daha girdim.
İşte bizim cahilliğimiz bu.. Adamlar araca en ileri esp sistemini koymuşlar hey gidi bizim araçlarda ki esp sistemleri gitsinler kumda oynasınlarElectronic stop programme