Geyik Testleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cenk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geyik testleri anlamak için ispanyolca yı sular seller gibi çözmüş koca yürekli abim benim <3
Dokhtor geyik testlerini anlamak için İspanyolca değilse de yuğtupu sular seller gibi çözdüğüm doğrudur :)
Arkadaşlar youtube'da altyazıları açtıktan sonra ayarlar > altyazılar > otomatik çevir > ingilizce yapıp mevzuya aşağı yukarı bir hakimiyet sağlayabiliyorsunuz.
...

Merhaba ben Mercedes'in Mercedes E serisinden başlar lafına kanıt olarak doğmuş crossoverı GLA
Kastamonu-Zonguldak arası tek şeritli keskin virajlı eski yollarda bu gla'lardan biriyle yaklaşık 60-70 km boyunca atışmıştık. Amg kasaydı ee süspansiyonlar da amg sertliğindeydi bayağı bayağı dibimden takip etmişti beni. Aşırı keskin virajlarda geride kalıyordu ama çoğu virajı bayağı iyi dönüyordu şaşırtmıştı beni. Tabii bende de primacy 3 vardı pek yerinde durmuyordu araba. Amg kasanın dönüşler yine fena değil ama normal gla yerden yüksek yapısının dezavantajını yaşıyor maalesef.

Bilemiyorum Altan bilemiyorum.Acilen c-b segment arabadan yükseltilen crossoverlardan vazgeçmek lazım..
O zaten belli bir şey.. Düşük segment otomobillerin altyapılarının limiti, seviyesi zaten belli. Ee bu otomobillerin altyapılarını kullanıp yerden yükselttiğin vakit çok da başarılı sonuçlar çıkmıyor ortaya maalesef.