Geyik Testleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cenk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu araba yüzünden daha önce açtığım her modeli alınası marka anketinde peugeot eledim. Sen birde içine otur :D

Arka takımlarda ne kullanılmış bilmiyorum ama ben torsiyonum diye bağırıyor. Audi de olsa bu torsiyon ile tutuş-konfor yakalamak zor hele bir de kullandıklar platformu düşününce.
Kendileri bilirler ben bu testi görsem özellikle Türkiye yollarını da düşündüğümde baya bir kara kara düşünürdüm sahibi olarak a3 lerin

Sürüş modlarına sahip SW arabada comfort modunda kabul edilebilir bir sonuç.
Valla BMW Touring kullanıcısı olarak atlayayım. F10 çok değişik bir otomobildi, F11'i hiç kullanmadım ama onun da böyle olduğunu tahmin ediyorum. F10 hantal değil, virajlarda gemi gibi burnunu yönlendirebildiğin fakat yine de sürüş limitleri 3 ve 4 serisi kadar üst seviyede değildi. G30, F10'a göre çok daha ''fit'' bir otomobil. Tepkileri küçük kardeşleri 3 ve 4 serisine benziyor gibi hissettim videodan. Özellikle bu videoda bizim F31'de muhtemelen yakın bir sonuç çıkarırdı.

Ha ama bir şey daha var. Lastikleri duyamadım videoda. Belki daha iyi lastikler ile daha iyi sonuçlar elde edilebilir...

Edit: Şimdi gördüm Primacy 3'müş lastikler. Pilot Sport 4 olur, Sport Contact 6 olur daha iyi bir lastikle görmek isterdim...

Son düzenleme: