Kendini dağıtmıyor en azından.Benim de yorumum aynı sekilde hiç fena değil hakikaten
Kendini dağıtmıyor en azından.Benim de yorumum aynı sekilde hiç fena değil hakikaten
Kendini dağıtmıyor en azından.
Güvensiz hissettirmiyor
İşte sport modunu o niceliksel veriler için yapıyorlar, adamlar kullanmamışDedikleriniz ne kadar katılsam da ben rakamsal olarak biraz daha iyi beklerdim.
İşte sport modunu o niceliksel veriler için yapıyorlar, adamlar kullanmamış
Bazı markalarda açıyorlar sport moduonu niye yapmıyorlar onu anlasam her modda gösterseler keşke
Dönemiyorumm
Heçbekim ben sportum hem de
Bazı markalarda açıyorlar sport modu
nedendir bilinmez
Ben de slalom tarzi kisa mesafede keskin hareket yapinca koparamiyorum araci kolay kolay. Pc5'lerin bu konudaki limiti fena degil.Senin lastikler varmış abi @Cenk
Kendileri bilirler ben bu testi görsem özellikle Türkiye yollarını da düşündüğümde baya bir kara kara düşünürdüm sahibi olarak a3 lerinŞu araba yüzünden daha önce açtığım her modeli alınası marka anketinde peugeot eledim. Sen birde içine otur
Arka takımlarda ne kullanılmış bilmiyorum ama ben torsiyonum diye bağırıyor. Audi de olsa bu torsiyon ile tutuş-konfor yakalamak zor hele bir de kullandıklar platformu düşününce.
Senin lastikler varmış abi @Cenk
Kendileri bilirler ben bu testi görsem özellikle Türkiye yollarını da düşündüğümde baya bir kara kara düşünürdüm sahibi olarak a3 lerin
O Zaman Eglenceye de izin veriyor ne güzelGoogle çeviri ile baktım. Arabanın verdiği tepkiyi onlar beğenmiş. Arabanın böyle erkenden kaymasını güvenlik sistemlerinin geç devreye girmesine bağlamışlar. Spor modu ile de araba hemen hemen aynı tepkiyi vermiş.
O Zaman Eglenceye de izin veriyor ne güzel
Valla BMW Touring kullanıcısı olarak atlayayım. F10 çok değişik bir otomobildi, F11'i hiç kullanmadım ama onun da böyle olduğunu tahmin ediyorum. F10 hantal değil, virajlarda gemi gibi burnunu yönlendirebildiğin fakat yine de sürüş limitleri 3 ve 4 serisi kadar üst seviyede değildi. G30, F10'a göre çok daha ''fit'' bir otomobil. Tepkileri küçük kardeşleri 3 ve 4 serisine benziyor gibi hissettim videodan. Özellikle bu videoda bizim F31'de muhtemelen yakın bir sonuç çıkarırdı.Sürüş modlarına sahip SW arabada comfort modunda kabul edilebilir bir sonuç.
hahahah olm bu ne 4 çeker Lada Niva daha iyi dönerArteon fiyasko gibi, bide testteki en dolu araç sanırım 4motion büyük jantlar.