youtube.com/watch?v=ZwORfRdbaNY
Sert araba oluşunu yol tutuşuna aktarmışBak bak sen..
Kullanmadığım için sert olup olmaması hususunda bir şey diyemiyorum doktorum. Sen öyle diyorsan serttir, doğrudur. Ama şu testlerde önemli olan cidden hafiflik. B sınıf arabalar çoğu süper spor otomobilden, spor otomobilden daha iyi kaçış manevrası yapıyor. Hafif cidden her şey..Sert araba oluşunu yol tutuşuna aktarmış
Bu arada arka süspansiyonlar sert ham önler de yatırmayan dirilikte.Jazz abisi civicten bir tık daha dinamik dönüyor zaten İş biraz ortak parça ortak altyapıya dönünce markaların kendi içlerinde; hafif olanlar daha seri olmaya başladı diye yorumlayabiliriz belki?Kullanmadığım için sert olup olmaması hususunda bir şey diyemiyorum doktorum. Sen öyle diyorsan serttir, doğrudur. Ama şu testlerde önemli olan cidden hafiflik. B sınıf arabalar çoğu süper spor otomobilden, spor otomobilden daha iyi kaçış manevrası yapıyor. Hafif cidden her şey..
Hele hele hele hele... Bu kadarı şaşırttı valla. Tavuk yakalarsın bununla öyle bir çeviklikBak bak sen..
Bu arada arka süspansiyonlar sert ham önler de yatırmayan dirilikte.Jazz abisi civicten bir tık daha dinamik dönüyor zaten İş biraz ortak parça ortak altyapıya dönünce markaların kendi içlerinde; hafif olanlar daha seri olmaya başladı diye yorumlayabiliriz belki?
Kesinlikle.. Fena olmayan bir altyapı + hafiflik kombinasyonunu tutturanların hepsi bu testlerde iyi sonuçlar çıkarabiliyor çok netHele hele hele hele... Bu kadarı şaşırttı valla. Tavuk yakalarsın bununla öyle bir çeviklik
Yalnız bu testleri yapan takımın arabalarını da görmüş olduk 3 tane VAG grubu baskısı yemeden önceki seat ; seviyorlar bu hayatıKesinlikle.. Fena olmayan bir altyapı + hafiflik kombinasyonunu tutturanların hepsi bu testlerde iyi sonuçlar çıkarabiliyor çok net
ashdashdha harbiden tavuğu sal peşinden yakalasın öyle yani. İzlerken ben de acayip şaşırdım 85'i görünce yok artıkk falan dedim
Darısı güncel vagların başına diyelimYalnız bu testleri yapan takımın arabalarını da görmüş olduk 3 tane VAG grubu baskısı yemeden önceki seat ; seviyorlar bu hayatı
jazz da ki bu yetenek bir vag da olsa ne başlıklar ne konular döner heee.. ST ARTIK QORQQQ, 208 SENİ YİYACEAMMM, CLİO RS QUMDA OYNAA...Darısı güncel vagların başına diyelim
jazz da ki bu yetenek bir vag da olsa ne başlıklar ne konular döner heee.. ST ARTIK QORQQQ, 208 SENİ YİYACEAMMM, CLİO RS QUMDA OYNAA...
Japon arabaları o kadar mütevazi ki almanların akıllarının uçundan geçmeyen süspansiyonları en basit arabalarına bile hiç sakınmadan koyuyorlar ve 0 reklam... vag grubu da Fordun kullandığı sisteme 10 sene sonra geçince olay yaptılar :ddddd
focus 1 platformu derken ? Hangi araç yahut hangi kasa focus oluyor o ? Malum focus 1 platformu bir sürü araçta kullanıldı.focus1 platformuyla
direk kendisi 2000 model ghiafocus 1 platformu derken ? Hangi araç yahut hangi kasa focus oluyor o ? Malum focus 1 platformu bir sürü araçta kullanıldı.
Hee bak bizde de makyajlı focus 1 vardı go kart gibiydi cidden. Diyorum sana kapatalım sana şunlardan bir tane temizinden diye.direk kendisi 2000 model ghia
Bknz. Honda CRX , S2000 vs. süspansiyon konusunda değil ama motor konusunda kendilerinden kat kat daha pahali olan arabaların yaptığı işleri yapıyorlar. S500 dediğimiz araba bizde 200 bin liralara dayanmış olabilir ama yurtdışında değeri o yıllarda üretilen Mx-5 lerle aynı ama sürüş kalitesi Supersport araçlarla kıyaslaniyor. Crx desen 0-100 7 saniye arabanın üretiliş amacı şehir içi küçük araba ndnbzbnz JDM leri saymıyorum bilejazz da ki bu yetenek bir vag da olsa ne başlıklar ne konular döner heee.. ST ARTIK QORQQQ, 208 SENİ YİYACEAMMM, CLİO RS QUMDA OYNAA...
Japon arabaları o kadar mütevazi ki almanların akıllarının uçundan geçmeyen süspansiyonları en basit arabalarına bile hiç sakınmadan koyuyorlar ve 0 reklam... vag grubu da Fordun kullandığı sisteme 10 sene sonra geçince olay yaptılar :ddddd
durduk yere niye borçlanayım be abi eko boka sarıyo para lazımHee bak bizde de makyajlı focus 1 vardı go kart gibiydi cidden. Diyorum sana kapatalım sana şunlardan bir tane temizinden diye.
Ee sen epeydir bakıyordun zaten araba ?durduk yere niye borçlanayım be abi eko boka sarıyo para lazım
Sadece bakmakla kaldım işte ve elimde ki arabayı elimde tutmakla karar kıldım akarı yok kokarı yok 10 kağıt borçlanıp bir araba alsam nedir ne değildir geçmişi nasıl motoru nasıl v.s tekrardan macera olacak ki her gün kullanmadığım için fiesta da aynı işimi görecek focus ta aynı işi görecek GT40 da aynı işi görecek yani :dEe sen epeydir bakıyordun zaten araba ?
Haklısın, iyice çürüyene kadar kullanmak lazım. Ama sen zaten 2.el araba seçerken şanslısın. Neyine, neresine, nasıl bakılacağını bildiğin gibi bir sürü de tecrübeli usta tanıyorsundur. O sebeple 2.el araç alırken en az senin çekinmen lazımSadece bakmakla kaldım işte ve elimde ki arabayı elimde tutmakla karar kıldım akarı yok kokarı yok 10 kağıt borçlanıp bir araba alsam nedir ne değildir geçmişi nasıl motoru nasıl v.s tekrardan macera olacak ki her gün kullanmadığım için fiesta da aynı işimi görecek focus ta aynı işi görecek GT40 da aynı işi görecek yani :d