KAPALI GOLF ALINIRMI?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

any77

Asfalt Kurutucu
37
Merhaba;
GOLF 7 makyajlı modeller bizim dışımızdaki ülkelerde satılmaya başlandı. Yakın zamanda Şubat gibi falan 1.0 benzinli satışı başlayacak ve daha uzun periyotta 1.5 benzinli haberi kesin gibi. ÖTV durumları piyasayı allak bullak etmiş durumda. Golf 2015-2016 ikinci el almak doğru seçim olurmu kestiremiyorum. Normalde en az değer kaybeden otomobillerin başında Golf geliyor ama bu makyaj ve motor değişikliği beni çok kararsız bıraktı.

Golf ile arasında yaklasık 350 adet var tam olarak Astra 2900 lerde satmış golfe 2600 lerde. Astrayı başarısı için kutlarım ve devamını dilerim.
Çok satsa ne olur neyin başarısını kutluyorsun astra nın golfün civicin focusun çok satması ya da satılmaması bizi niye bu kadar etki ediyor bütün arabalar ayrı karakterleri var herkes kendi zevkine göre alıyor. Golfte güzel araba ama o fiyatlar ne? Almanya da golf-astra-focus arasında max 100 euro oynarken burada niye bu fark 7-8k? Firmalar tarafından güzelce kazıklanıyoruz farkında değilliz tabi.Mümkünse vergiler demeyin bütün arabalara aynı vergiler var.

Son düzenleme:
Çok satsa ne olur neyin başarısını kutluyorsun astra nın golfün civicin focusun çok satması ya da satılmaması bizi niye bu kadar etki ediyor bütün arabalar ayrı karakterleri var herkes kendi zevkine göre alıyor. Golfte güzel araba ama o fiyatlar ne? Almanya da golf-astra-focus arasında max 100 euro oynarken burada niye bu fark 7-8k? Firmalar tarafından güzelce kazıklanıyoruz farkında değilliz tabi.Mümkünse vergiler demeyin bütün arabalara aynı vergiler var.
Milletin parası var alıyo çokda şaapmamak gerek yani. Bu arada sanki Focus ucuz onuda düşün (focus temsili). Sirf Golf pahali olan araba değil segmentin geneline bak birazda.

Milletin parası var alıyo çokda şaapmamak gerek yani. Bu arada sanki Focus ucuz onuda düşün (focus temsili). Sirf Golf pahali olan araba değil segmentin geneline bak birazda.
golf segmentin genelinden en az 3-4k daha pahalı bu fark 8k lara kadar çıkıyor sende buna bak daha almanyada ki üreticisi bile bu farkı koyamazken biz ne tür bir fark buluyoruz da o fiyat farkını koyabiliyoruz.

Opel fetişisti var heralde sende :D :D adamın kapısı açılmayan arabası golf olsa vw fabrikası yıkılsın diyecekmişsin gibi düşünüyorum :D :D
20 yıllık araba da sorun çıkar her türlü mesela 99 model civicimizin de sol arka cam açılmıyordu zamanla eskiyor ve bozuluyor ama bu dediğiniz son model bir araba da olsa o zaman her türlü küfür ediyorum ki c4 picassomuzun cam silecekleri canı isteyince çalışıyor ya da sağ arka cam açılmıyor bu yeni nesil bir araba olduğu ve aynı bozukluğu tamir ettikten sonra bir daha yaptığı için küfür ediyorum arabama

20 yıllık araba da sorun çıkar her türlü mesela 99 model civicimizin de sol arka cam açılmıyordu zamanla eskiyor ve bozuluyor ama bu dediğiniz son model bir araba da olsa o zaman her türlü küfür ediyorum ki c4 picassomuzun cam silecekleri canı isteyince çalışıyor ya da sağ arka cam açılmıyor bu yeni nesil bir araba olduğu ve aynı bozukluğu tamir ettikten sonra bir daha yaptığı için küfür ediyorum arabama

26 senelik araba sahibiyiz hiç sövmüyorum valla canım arabam aküsü bitmiş bitanemin yeni akü aldık asdfasdf

Aslında kur yükseldi ötv geldi falan, hb lerin fiyatı arttı aslında genel tüm otomobillerin arttı ama hb ler boyutuna göre çok pahalı bu yüzden ikinci el D segmentı az km yapmış araçlar daha mantıklı gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...