Liste bulamadım ama şu ana kadar eklenenler dahil Mart ayı sonuna kadar 50'ye yakın yeni araba gelecekmiş. Senenin geri kalanında da bi 20 tane gelse (Forza her ay car pack çıkarıyor 7 arabalık, artık örnek alırlar diye düşünüyorum) aslında baya bir genişlemiş olacak liste1.11 sürümünün detayları açıklandı. supra'nın geliyo oluşu benim için güzel bir şey. bekliyordum. diğer güncellemeler ile inşallah eski bmw serisi ve eski toyota'lar da gelir.
https://www.gran-turismo.com/tr/gtsport/news/00_3909538
Güncelleme gelmiş kurdum ve suprayı gerçekten güzel yapmışlar bayıldım arabaya. Bir kaç yeni yarışta koymuşlar senaryoda. Böyle güncellemeler bekliyoruz.Liste bulamadım ama şu ana kadar eklenenler dahil Mart ayı sonuna kadar 50'ye yakın yeni araba gelecekmiş. Senenin geri kalanında da bi 20 tane gelse (Forza her ay car pack çıkarıyor 7 arabalık, artık örnek alırlar diye düşünüyorum) aslında baya bir genişlemiş olacak liste
Güncelleme gelmiş kurdum ve suprayı gerçekten güzel yapmışlar bayıldım arabaya. Bir kaç yeni yarışta koymuşlar senaryoda. Böyle güncellemeler bekliyoruz.
Dirt rally için katılacağım ama dirt 4 bildiğin arcade oyunGTlere erişimim yok ama son bir haftadır Dirt Rally ve Dirt 4 oynuyorum, cidden çok gerçekçi fiziki tepkileri var tavsiye ederim.
bi lotus getirmediler1.13 sürümü yani şubat güncellemesi yayınlandı. bu sefer ocak güncellemesi kadar dolu değil fakat yine de harikulade araçlar geldi. özellikle de toyota'nın eski araçlarının gelmesi çok iyi.
supra 3.0gt efsane olmuş.
https://www.gran-turismo.com/tr/gtsport/news/00_8384176
bende giulia,s2000,ae86,lancia delta hf integrale bekliyorum ama biri olsun gelmedi. mart güncellemesinde umarım gelir. lotus bende aradım oyunda ama demek ki lisans konusunda sıkıntı çıktı. yarış oyunu yapıp da lotus'u göz ardı etmek olmaz.bi lotus getirmediler
Fakirleri ezmeyinBir suru track, araba geldi.
Bir ara toplanip oynayalim.
Berkin randevu verdiğin beklerken çürüyorBir suru track, araba geldi.
Bir ara toplanip oynayalim.
Vallahi yavBerkin randevu verdiğin beklerken çürüyorBen de şu an 4gden bağlanıyorum bayramdan sonra hep beraber bi yarışalım