Ama sorsan '' Avrupa bizi kıskanıyor
Yasal mafya.Dağda haraç kesenin adı eşkıya, şehirde haraç kesenin adı bakan olmuş.. Haram olsun, bu düzene katkıda bulunup zerre pişman olmayanlardan çıksın ahımız inşaallah.
Hocam nasıl eylem yapacaksın ? Yaptığın an derdini anlatamadan şucu bucu diye yaftalanıp polis şiddetine maruz bırakılıyorsun. Sonrası zaten malum direkt içerdesin. Çomarlarına da bir güzel linç ettiriyorlar haklı olanı. Oldu bitti yani. Bu ülkede haksızlığa karşı çıktığın vakit, yanlışa dur dediğin vakit dokuz köyden kovuyorlar adamı. Bunlar heykelden korkar, doğruyu anlatan kitaptan korkar, hakiki islam'dan korkar, geçmişimizden korkar, okumuştan korkar, cumhuriyetten korkar yani bunların düzeni bozulmasın diye korkmadığı ve linç ettirmediği, ettirmeyeceği topluluk ve insan yoktur. Nereye sesini duyuracaksınyeter gari sen ben o herkes şikayetçi de eylem yapan yok eylemmmmbizim millet şu kafada benzine mi zam gelecek hemen depoyu fulleyeyim de kar yapayım keh keh keh
mtvye zam geliyo elinden gelse 10 yıllık mtvyi ödeyip ulan ne kar yaptım yaw der
ama zam için eylem yapan yok, sesini duyuran yok.
![]()
Bugün epey yoğun bir gün geçirdim fazla takip edemedim ama aklımda cozemedigim şeyler var;
1- neden sadece binek araçta MTV artısı var.ticaride niye yok.ötv zammida aynı şekilde binekler arttıkça arttı ama ticari hiç artmadı.neden ticari araç sahipleri bedel ödemiyor.sadece binek aracı %40 arttiracagina binek ve ticariyi %20 arttırmak daha adil olmaz mı(kötünün iyisi işte )
2- ticari taksi,minibüs,nakliye vb firmalar %0 ÖTV ile araç alırken benim halkım neden bu kadar vergi ödüyor.bu kadar para kazanan hiç odemezken neden herşey vatandaşa ,onlar bu ülkenin vatandaşı değil sanırım.tabi milyonluk plakalari var durumları kötü almamak lazım.
Vergiler yüksek olabilir ama adil olmadıktan sonra olmaz olamaz.