Bence kasmaya gerek yok . Fazla sevdiğinizi belli etmeyin . Ben 10 yıldır Bi bayana ilgiliyim . 8 yıl kadar evvel o bana çıkma teklif etti İlk aşk ilk heyecan yatamıyordum sabahlara kadar 7/24 görüntülü görüşüyorduk webcam msn aracılığıyla . Ara ara gelip gidiyorlardı ve hatta onlar arabayla gider ve git gide ufalırken hafiften ağlamışlığımda var( ne var çocuklluk sayılan yaşlar) Oda beni severdi be. İlk dans , okadar odaklanmıştım ki gözlerine şarkıyı hatırlamam - hatırlamadım diyede kendime kızarım. En son 5 yıl evvel gördüm , son vedalaşmamızmış bilemedim ,sonraki sene söz verdim ama yanına gidemedim . Dedim ya son vedalaşmamız ,Nası Bi heyecansa elim ayağım komple vücudum titriyordu tutamadım tam buse kondururken vurdum kafayı kıza . Neyse bişi demedi demedi de o gittikten sonra 1 hafta sanki ölmüş gibi ızdırap çektim . Devam etti. Öyle 1-2 yıl daha ilişkimiz sürdü sonra kıskançlık falan filan ayrıldık ben ara ara sevgi dolu mesajlar atsamda... yok Bi daha doğrulmadı bana gönlü 4 yıl sonra , 1 ay kadar evvel önce deli gibi araba sürmeler el frenleri falanlar filanlar bu bana mesaj attı neye bu sinirin Diğe bende sana dedim ve bütün birikmişi kustum resmen , pas verir gibi oldu , yanına geleyim tekrar deneyelim dedim ne dese beğenirsiniz - sana karşı öyle şeyler hissetmiyorum arkadaş olarak görüyorum . Ben yıldo gibi ne ne ne dedim dedimsede kendi kendime erkekliğe de şey sürmeden kusura bakma falan gibi son sürat döndüm ve her yerden engelledim sildim iki dakikada . -ama şimdi tekrar arkadaş eklemeye hazırlanıyorum . Herkes anlatmış birşeyler bende karalayayım dedim sevgiler herkese kardeşlerim ...ALLAH yardımcımız olsun , herşeyi bilen görendir...