Marka Fanatikliği ve VAG sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pardon abi vag vag vag :D
3 kere vag denir mi yaa
indir.jpg

Cenk hocam fokus twerk yapıyo diyolar doğru mu??? Eğer öyleyse bi tane de ben alayım bana da twerk yapsın ahahah ne komik insanlar var ya :) cevap veremeyecek duruma geldiğinde "yav he he" diyen insandan farkınız yok sayın ibizafr150dsgçiftkavrama konuyu sabahtan beri takip ediyorum yazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamadım. Sonra neden "vaghater"cılar çoğalıyor.
İşin ilginç yanı dünyanın en iyi araçları ford'dur, en iyi yol tutan arabalarını ford üretiyordur, vw leştir demişim gibi neden algılanıyor cidden hayret ediyorum. Bir sürü yazı yazmışım şu başlığa ve hangisinde vw'e veya sahip olanlara kötü bir laf etmişim, dalga geçmişim ya da hor görmüşüm. Hangisinde ford en iyisidir demişim. Sanki bizim ailemizde vw marka araba yok, sanki biz para verip almıyoruz. İnsanlar hem yanlış okuyor, hem yanlış yorumluyor, hem de haklıymış gibi yükselerek saygısızlık ediyor ya gerçekten hem üzülüyorum hem de şaşırıyorum.

İşin ilginç yanı dünyanın en iyi araçları ford'dur, en iyi yol tutan arabalarını ford üretiyordur, vw leştir demişim gibi neden algılanıyor cidden hayret ediyorum. Bir sürü yazı yazmışım şu başlığa ve hangisinde vw'e veya sahip olanlara kötü bir laf etmişim, dalga geçmişim ya da hor görmüşüm. Hangisinde ford en iyisidir demişim. Sanki bizim ailemizde vw marka araba yok, sanki biz para verip almıyoruz. İnsanlar hem yanlış okuyor, hem yanlış yorumluyor, hem de haklıymış gibi yükselerek saygısızlık ediyor ya gerçekten hem üzülüyorum hem de şaşırıyorum.
Hocam okuyup anlamama bizim insanımızın basic özelliği yapacak bişey yok :) O yüzden ne yapıyoruz? Bol bol kitap okuyoruz. İyi akşamlar :)

Bende kendi adıma konuşayım. Babamın aldığı 5 arabanın hepsi renault idi. O yüzden hep Renault yorumları yaptım veya konuları açtım. Fakat hep objektif olmaya çalıştım. Olamadıysam kusura bakmayın

Vosvogen günlük yaşantımda örnek aldığım bi marka, gücünü doğru yerlere harcayarak satışlarını, şirket değerini her yıl arttırabiliyor. bide vosvos babamın düşmanı mı ki muhattap olanlara saygısızlık yapayım, hiç tanımadığım mühendislerin kalemine söveyim değil mi? kötü araba yaptılarsa almazsınız olur biter, iyi araba da yapıyorlar zaten o zaman da tebrik etmek düşer, mesela sürekli hayalini kurup ona ulaşmak için emek verdiğim Leon Cupra da bir vw aslında.

Öncelikle merhabalar. Çoğunuz biliyor ki bende vag grubu araçları seven biriyim. Sevmeme rağmen eksilerini de genelde söyleyebiliyorum. Örnek olarak Passat yalıtım konusunda zayıf, konfor olarak sınıf ortalamasını iyi kötü yakalıyor, golf segmentinde olan çoğu araba hibi hisli değil, 1.6 Tdi üniteleri artık çağ dışı derecede neredeyse geri kaldı, polo fiestaya kıyasla daha hissiz, scirocco nun iç mekanda bazı yerler odundan da beter, rakiplerinden çoğu zaman daha pahalı araçlar, donanımları bazı modellerde ciddi anlamda kıt vs vs vs. Ben bunları rahatlıkla söyleyebilen biriyim. Bunları söylememe rağmen zaten gözü kör bir vag sever değilim diye düşünüyorum. Bu forumda da çok engin bilgilere sahip bir sürü kişi var bu sayede hepimiz bir birimizle fikir alışverişinde bulunuyoruz diye düşünüyorum. Marka sevdasının kesinlikle insani ilişkiler önüne geçmemesi de gerektiğini düşünüyorum, arabasını kör bir sekilde savunan kim olursa olsun onada karşıyım aynı şekilde kör vagci lara da. Testlere göre de fikrim genelde değişir. Doğuşun herhangi kötü hareketine ben ve çevrem rastlandığı icin ona da yorum yapamam. Araç iyi ise de yapacak bir şey yok iyi derim. Son olarak bu forumda bulunmam istenmiyorsa anında hesabımı silip çekip gitmeye de hazırım. Herkese hayırlı akşamlar olsun.

Son düzenleme:
Cenk ve tayfası karteli kurmuşlar her araba karşılaştırmasında aynı muhabbet, biri yazıyor diğerleri şakşaklıyor. Sorun değil benim açımdan,ben de sizlerin bu halini komik buluyorum.

Şu saatten sonra oturup kompozisyon yazmayacağım...

Ama bu @Cihat58 gibi hıyarlara müdahale etmediğiniz sürece seviye daha çok düşer.
Hocam mevzu artık otomobillerden de çıkıyor. Tamam senin dediğin gibi olsun ben fanboy olayım ama artık iş ayıp etme boyutuna geliyor ve gelmesin lütfen. Tamam sen nasıl istiyorsan o şekilde düşün hakkımda ama şurada iki güzel sohbet muhabbet ederken işi bu boyuta getirmenin hiç anlamı yok bilmem yanlış mı düşünüyorum ? Forumun huzuru kaçmasın, insanlar da bizlerden dolayı rahatsız olmasın. Başlıklara güzel güzel yorumlarını yapabilsinler. Mevzuyu şahsileştirmek bize bir şey kazandırmaz.

Öncelikle merhabalar. Çoğunuz biliyor ki bende vag grubu araçları seven biriyim. Sevmeme rağmen eksilerini de genelde söyleyebiliyorum. Örnek olarak Passat yalıtım konusunda zayıf, konfor olarak sınıf ortalamasını iyi kötü yakalıyor, golf segmentinde olan çoğu araba hibi hisli değil, 1.6 Tdi üniteleri artık çağ dışı derecede neredeyse geri kaldı, polo fiestaya kıyasla daha hissiz, scirocco nun iç mekanda bazı yerler odundan da beter, rakiplerinden çoğu zaman daha pahalı araçlar, donanımları bazı modellerde ciddi anlamda kıt vs vs vs. Ben bunları rahatlıkla söyleyebilen biriyim. Bunları söylememe rağmen zaten gözü kör bir vag sever değilim diye düşünüyorum. Bu forumda da çok engin bilgilere sahip bir sürü kişi var bu sayede hepimiz bir birimizle fikir alışverişinde bulunuyoruz diye düşünüyorum. Marka sevdasının kesinlikle insani ilişkiler önüne geçmemesi de gerektiğini düşünüyorum, arabasını kör bir sekilde savunan kim olursa olsun onada karşıyım aynı şekilde kör vagci lara da. Testlere göre de fikrim genelde değişir. Doğuşun herhangi kötü hareketine ben ve çevrem rastlandığı icin ona da yorum yapamam. Araç iyi ise de yapacak bir şey yok iyi derim. Son olarak bu forumda bulunmam istenmiyorsa anında hesabımı silip çekip gitmeye de hazırım. Herkese hayırlı akşamlar olsun.
Tdi'a laf ettirmem:)Golf'ün koca totosunu rahatça kaldırıyor ve araba 1339 kilo.Bi de Golf'e hafif derler:rolleyes:

Yeni 1.5 tdi bekleyin. O motor hem sessizlik hem yakıt tüketimi hem de güç değerleri konusunda güzel bir seviyede olacak diye düşünüyorum. Tabii vergilerden dolayı alınabilir bir yanı kalırsa. Kısmet.
1.6 TDI:rolleyes:Euro 6 olanlara ne yaptılar bilmiyorum ama Euro 5 lerden kesin sessiz ve daha performanslı.10.5 0-100 de insan olana yeter bence:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...