ama tok kapı sesi?ahahahha tövbeler olsun ya
sanki kendi ürettiklerii bir marka veya Ford düşmanlarının ürettiği bir marka...
zamanında fazla araştırmadan piyasaya bakarak ve logoya bakarak alınan araçlar sonucu pişmanlığı kabullenememek.. golfe leona a3 e o kadar parayı bende versem bende yere göğe sığdıramam
işte sorun bu abi Türkiye de denk donanımlı astra ile golf arasında 10k civarında fark var almanya da 100 euroyu geçmiyor fark ikisi de aynı fiyat.o kadar parayı bende versem bende yere göğe sığdıramam
Emisyon1.6 TDIEuro 6 olanlara ne yaptılar bilmiyorum ama Euro 5 lerden kesin sessiz ve daha performanslı.10.5 0-100 de insan olana yeter bence
sanayide bir fitile bakarama tok kapı sesi?
Doğru emisyondan ötürü vw 1.6 tdi motorları yakın zamanda kaldıracaktır. Şimdi insanların 1.6 ve 2.0 dizel motorlara karşı bir önyargısı oluştu özellikle Avrupa pazarında. Tabii rakiplerin bir kısmı da euro 6 motorlarda hacmi 1.5 olarak ayarlamaya çalışıyor. Dolayısıyla bu ve başka sebeplerle beraber vw yeni nesil bir 1.5 tdi sürecektir piyasaya. Tabii yazılımlı şekilde kullanamadığı için bu motorun 1.6 tdi'dan daha farklı olacağını düşünüyorum. Şanzımandan dolayı 250 tork limitini de hallederlerse en uygun kıvama gelecektir dizel motorlar ki özellikle golf'ün yalıtımı ve dsg şanzımanın geçiş hızı artısı bakımından 1.6 tdi motor cidden iyi işler çıkarabiliyor. Geçen 1.6 tdi 120'lik dsg passat'la 150'ye kadar yürüdük, aracımın hafifliği ve 20 nm fazla torkuyla beraber tabii yarım boydan az daha fazla öndeydim ama beni ciddi zorlamayı başardı ve o kütleye rağmen böyle gidebilmesini ciddi takdir ettim. 1.5 tdi ile birlikte daha iyi yerlere gelecektir.1.6 TDIEuro 6 olanlara ne yaptılar bilmiyorum ama Euro 5 lerden kesin sessiz ve daha performanslı.10.5 0-100 de insan olana yeter bence
sende başını alıp gitme ne olur şu forumda ki elit ve detaylıyı bilgiye sahip abilerimiz kardeşlerimizÖncelikle merhabalar. Çoğunuz biliyor ki bende vag grubu araçları seven biriyim. Sevmeme rağmen eksilerini de genelde söyleyebiliyorum. Örnek olarak Passat yalıtım konusunda zayıf, konfor olarak sınıf ortalamasını iyi kötü yakalıyor, golf segmentinde olan çoğu araba hibi hisli değil, 1.6 Tdi üniteleri artık çağ dışı derecede neredeyse geri kaldı, polo fiestaya kıyasla daha hissiz, scirocco nun iç mekanda bazı yerler odundan da beter, rakiplerinden çoğu zaman daha pahalı araçlar, donanımları bazı modellerde ciddi anlamda kıt vs vs vs. Ben bunları rahatlıkla söyleyebilen biriyim. Bunları söylememe rağmen zaten gözü kör bir vag sever değilim diye düşünüyorum. Bu forumda da çok engin bilgilere sahip bir sürü kişi var bu sayede hepimiz bir birimizle fikir alışverişinde bulunuyoruz diye düşünüyorum. Marka sevdasının kesinlikle insani ilişkiler önüne geçmemesi de gerektiğini düşünüyorum, arabasını kör bir sekilde savunan kim olursa olsun onada karşıyım aynı şekilde kör vagci lara da. Testlere göre de fikrim genelde değişir. Doğuşun herhangi kötü hareketine ben ve çevrem rastlandığı icin ona da yorum yapamam. Araç iyi ise de yapacak bir şey yok iyi derim. Son olarak bu forumda bulunmam istenmiyorsa anında hesabımı silip çekip gitmeye de hazırım. Herkese hayırlı akşamlar olsun.
dibine kadar katılyorum ağzına sağlıkAhahahahah cenk ve şakşakcı tayfasına döndü iş tamam ibizafr150dsgçiftkavrama7ilerihb3kapıhothatch abi senin araban kaliteli ama sen kaliteli değilsin be! Ne zaman ki "tartışma" kelimesinin sözlük anlamını öğrenip uygularsın o zaman oturur sabaha kadar tartışırız. Ama sen olayı farklı boyuta çektin. Yaşının benden büyük olduğunu biliyorum ama ne zaman ki insanların fikirlerine saygı gösterirsin o zaman saygı görürsün benden ve şakşakcı(!) tayfadan haberin olsun.
Hocam, serum hortumuda kastırsak yeni fitille birlikte Phaeton'un kapı sesine erişirmi Şaka bir yana yeni fitile serum hortumu soksak boşunamı hırpalamış oluruz.sanayide bir fitile bakar
Dsg bozulmaz, bozulursa da kullanıcı hatasıdır ahauahauahah kahkaha attım akşam akşam çok güzel liste yaKendileri ayrı bir türdür. İçlerinde çeşitlere ayrılırlar, gurur kaynakları dsg/tsi/GOLF/Passat nadiren de olsa Amarok'tur. Refleksif yaşayan bu kişiler, gözü kapalı en iyisi olduğunu anlatmaya çalışır, aralarındaki bazı üyeler ise "tester" ları örnek gösterirler. Sorunların çözümü kolaydır, 2. El piyasası hızlı olduğunu ekleyerek "Arza yaparsa sat benim apimm" diye başlayan cümlelere gark olursunuz. Onlar için fiyatlar yüksek değildir, bayilerin şaşırtıcı indirimlerin verdiklerini duyarsınız... Bu grubun incelenmesi taraftarıyım, zorları nedir ? İsviçreli reisler birgün açıklar umarım.
http://ismailterzi.com/2014/02/23/vw-fanboylarini-7-adimda-tanima-klavuzu/
1.6 tdi 120'lik dsg passat'ın kütlesinden dolayı iyi yürümeyeceğini düşünüyordum. Hatta bu forumda bir kaç başlıkta bunu da dile getirmiştim. Fakat yukarıda da bahsettim, geçen gün yürümeye kalktım ve etkilendim. Gerçekten o kasaya yetiyor ve güzel yürüyor. 250 torka rağmen o kütleyi o veya bu sebeple bir şekilde yürütebiliyor olmak bence bir mühendislik başarısıdır. Şu emisyon işinin etkileri biraz daha geçince daha fazla odaklanırlar dizel motorların geliştirilmesi mevzusuna.Hocam ALMAN BU ALMAN yalnız bu opelcilerin avuntusu vw alan adam böyle demez 90modele binerim ama almana binerim Jettada kullanılan 1.6 tdi euro5 çok iyi motordu yürüyodu sessizdi şuan golfdekide iyi ama superbdeki 1.6 çöp passatı bilmiyorum 1.4 122lik tsi çok iyi vw turbo benzinli motoru çok iyi yapıyo zaten ama işte şu EMİSYON Başını fena ağrıttı şimdide audinin 3-4 modelinin şanzımanında yazılım hilesi varmış hayırlısı...
Valla hocam dalga geçiyorsun ama bizim hiç bozulmadı ailede herkes vag alır genelede. Yani değisleknlik gosterebilir. Örnek olarak ****************** bozulan opellerin doneminde @berkay4408 in araclarinin bozulmamasi gibi.Dsg bozulmaz, bozulursa da kullanıcı hatasıdır ahauahauahah kahkaha attım akşam akşam çok güzel liste ya
Bende sadece ülkemizde vw nin marka algisinin neredeyse premiumlardan yuksek tutulmasına şaşıyorum vagci olarak.C segmentinde kutucuğu en çok işaretleyen araba golf,bu yüzden golf sınıfını belirliyor.
Bkz.makyajlı golf Bmw 7 serisinde kullanılan hareket algılama sensörü,sınıfında ilk kez kullanıldı ve birsüre sonra diğer markalarda kullanmaya başlayacak fanboyluk yapmaya gerek yok,Bunu herkes biliyor Nasıl bmw tabiri caizse öküz gibi fiyata satıp hız sabitleyici koymuyorsa vw'de rakiplerinden 5-10bin lira marka imajı parası alıyor ama en azından bişey var yani ama şimdi mondeo baktığınızda passatla fiyatla kafa kafaya,özellikle motor şanzıman eksikliğine rağmen,superb ise passattan 5-10 bin lira daha ucuz,burda kafada soru işaretleri oluşuyor işte...
Valla hocam dalga geçiyorsun ama bizim hiç bozulmadı ailede herkes vag alır genelede. Yani değisleknlik gosterebilir. Örnek olarak ****************** bozulan opellerin doneminde @berkay4408 in araclarinin bozulmamasi gibi.
Oan bakilirsa 2001 model astra g de anneanemlerin bozuluyordu alindigindan 3 ay sonra baslamis bozulmaya hatta. Kisacasi teknoloji bu şans işi nasıl sizin vectra sikinti cikarmadiysa bizimde dsg ler sikinti cikarmadi.Yalnız dayımın jettadaki dsg de bozuldu yav 2015 model