Mitsubishi Evo 9 (voltex)

Ok gibi fırlar bi ışınlanma videosu sart masallah kazasiz belasız kullanin :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ülkemizdeki yakıt fiyatlarından dolayı gayriihtiyari aracın nekadar yaktığını sorasım geliyor :D

allah kaza bela vermesin maşallah maşallah.arabanın güzelliğini bu resimdeki soldaki arkadaşın bakışı özetliyor :)

Bakışı yeni gördüm yakıt olarak çok yakar. Yakıt hattı ve 2000 cc lik enjektör ler var. E85 (%85 ethanol %15 benzin) yakıtla 100 km de 20 lt üzeri yakar tahminen.

Fena araba, benim araca benziyor. Rodaj bitti, ilk aşama ayarı özgün yaptı. Şu an e30 yakıtla 1,5 bar basıyoruz. Bir kaç yüz km sonra 2 bar ve üzeri açacagız. Az kaldı araba hazır gibi yakında sizi test çekimi rahatsız ederim. Sanırım çok eğleneceksiniz :)

Fena araba, benim araca benziyor. Rodaj bitti, ilk aşama ayarı özgün yaptı. Şu an e30 yakıtla 1,5 bar basıyoruz. Bir kaç yüz km sonra 2 bar ve üzeri açacagız. Az kaldı araba hazır gibi yakında sizi test çekimi rahatsız ederim. Sanırım çok eğleneceksiniz :)
Sizin araç dış görünüş olarak daha iyi. Spoilersiz Evo. Ağaçsız ormana benzer bağıntıyı nasıl kurdunuz diye sormayın
Slslsksksksk