Ya bırakın adam Astra alsın dalgasına baksın. Müstehak
Evet, o üye benim. Hayata mal olabilecek farklı zamanlarda olan birden fazla sorun... 0 km olarak aldığımız katil araba Christine'in keskin virajda çıkıp ön tekerlekleri cin çarpmışa çeviren ön aksını da, yamuk arka torsiyonunu da, seyir halindeyken emp yemiş gibi şalter kapatmasını da garantiye sokmadılar. Bunların hepsi 1 yıl içerisinde yaşandı ve takasta verilip günahım kadar sevmediğim Leon alınırken bayram ettim.
Son 10 yılda, çevremde bizim gibi sıfır km satılan Opel'lerden farklı farklı mağduriyet yaşayan o kadar insan gördüm duydum ki, sayısını tutamaz oldum. 1.4T basınca iyi kaçıyo deyip basınca kol çıkaranlar, 0 arabayı Ziebart'a boya korumaya getirip gözümün önünde boyalı olduğunu gören, bizzat benim yaptığım test sürüşü esnasında yanımdaki yolcunun kucağına orta konsolun ayak bölgesi plastiğinin fırlaması
6,5 yıldır şahsi aracım da Opel. Hala severek kullanıyorum. Çünkü bir kere mütevazı duruyor. Araba arıza yapıp yolda bırakmasın diye ustalarla birlikte ben de bakımda bizzat bulunuyorum, üstüne kendi başıma da bakımlar yapıyorum. Çünkü yetkili servislerine de, yetkili servisinden çıkıp kendi dükkanını açmış özel servislerinin çoğuna da güvenmiyorum.
Opel'in sorunsuzuna %10 ihtimalle denk gelinirse hakikaten güzel, keyifli yönleri bulunabilen arabalardır. Ama Opel'ler sağlamdır sorunsuzdur demek de ne bileyim... biraz şov bence :d
Evet güzel kardeşim, kaporanı ver, Astra'nı al, 5 yıl boyunca ya dediğin gibi seve seve, ya da ızdırap çekerek söve söve bin. Tam uyumlu motora lpg'ni taktır, hantal cvt'lere filan da yargı dağıtmayı ihmal etme. Zira geçen ay ben de benim arabayla İstanbul Anadolu Yakası sahil yolunda Cayenne ve Ferrari 458 Italia'yı sırayla rencide etmiştim. Şaka değil valla, Opel bu yapıyor. 5. viteste kesiciye de giriyor. O yüzden Opel'i küçük görüp kaşınan olursa hiç acıma