Kendi arabama takılmış gibi sevindim be abim . Merso kapakları içimi yiyip bitiriyordu.Ekli dosyayı görüntüle 4760 Orjinal jant kapağına döndük
O Merso kapaklarını bi ben seviyorduk herhalde .Kendi arabama takılmış gibi sevindim be abim . Merso kapakları içimi yiyip bitiriyordu.
Okulda öğretmenim geri gelirken dokunduKanka camurluga noldu?
Teşekkürler Abi merso kapaklarını eve çıkarıp süs yapıcamKendi arabama takılmış gibi sevindim be abim . Merso kapakları içimi yiyip bitiriyordu.
gayet mantıkkı bir hareket. Sonuna kadar destekliyorum.Teşekkürler Abi merso kapaklarını eve çıkarıp süs yapıcam
Ekli dosyayı görüntüle 4760 Orjinal jant kapağına döndük
Ekli dosyayı görüntüle 4760 Orjinal jant kapağına döndük
zuhuratbabada oturuyorum sd plaka hiç görmedimBu aracın aynısından Zuhuratbaba'da var SD 86 mı 36 mı ne plakası, araç plakası UU olduğunu bilmeden önce sizin aracınız zannediyordum (Bakırköy'de yaşadığınızı okumuştum bir konuda o yüzden).
Jant kapakları güzel olmuş, diğerleri pek yakışmıyordu bence.
Olum apaçi ruhuna aykırı bu kapaklar hemen merrsolara geri dönzuhuratbabada oturuyorum sd plaka hiç görmedim
olum arbada yükselmiş lan orjinalemmi donuyon hayırdır
Biraz orjinal biniyim sonra basıcamolum arbada yükselmiş lan orjinalemmi donuyon hayırdır
Satmicam ben vazgeçtim@maximaorhan 1 @kerpetenemir 2, arabayı satacam diyipte 50 tane değişiklik yapan 2 adam
Satmicam ben vazgeçtim
Aynen bide okadar km yaptım o şekildeYuhhhhhh, geçmiş olsun hacım Allah korumuş valla