Aynen bide okadar km yaptım o şekilde
aman aklında olsun bundan sonrası için dikkatli ol
Aynen bide okadar km yaptım o şekilde
Yapıldı herşey ya şuan sıkıntısıaman aklında olsun bundan sonrası için dikkatli ol
Anlatırım knk ya sonraolum kim bakım yaptı en son senin arabaya o nası iş ?
Hadiii o zaman sizinle bindigimizde gelen ses takoz değilmiş. Allah korumuş abim.Verilmiş sadakam varmış , arabada kalkışta falan tak tak ses geliyodu bende şanzıman takozu zannetmiştim , rot balansçıya gittim adam şok geçirdi , traversin ön 2 cıvatası gevşek arkadaki 2si nerdeyse sökük gibi ve rot kollarıda sıkılmamış , ustaya gittim travers civatalarını 2şer tur döndürdü Allah korumuş motor fırlasa direk takla atabilirmişim
Aynen şase oynuyomuşHadiii o zaman sizinle bindigimizde gelen ses takoz değilmiş. Allah korumuş abim.
Olum bizim corsalardaki ön sistem eski amerikanlardı yarım şaseye çok benziyor farkındamısın arabanın komple ön tarafı sökmek kolsy ama bu tarz sorunlar yaratıyor bende yarın gidip kontrol ettircem gevşeklik varsa loctite ile tekrar torklatıcam yıla bağlı bile gevşeyebilir imiş haynes baba pyle diyo
Olum resmen 1960larin teknolojisi sadece sökmesi basit başka faydası yokÖn düzen hiç güzel değil nalet olsun !
Gerek yok ya insanlık hali milleti suçlamaya gerek yok başka dükkana geçtik bitti gittiYuhhh civatanın sıkılmaması ne demek ya
Hangi usta hangi dükkan yaptı bunu afişe et ki dikkatli olsun insanlar
Gecmis olsun
Az cok tahmin ediyorum takıldığın ustadan bahsetmişin camiada bilinen bi isim yazık yahuGerek yok ya insanlık hali milleti suçlamaya gerek yok başka dükkana geçtik bitti gitti
mercedes jant kapakları geri gelmiş
Oooo sevdiğim jantlar geri gelmiş MERCOOOO .
Çamurluk lens mi?
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Önlere gelmedi amamercedes jant kapakları geri gelmiş
Burda anlatılmak istenen şey teneklerle ayna kapaklarının uyumuyduOooo sevdiğim jantlar geri gelmiş MERCOOOO .