Ha, arabam karakterlidir. Benimle herşeyi direk konuşur. Benim ona baktığım kadar o da bana bakar bilirim. Yazdığım olumsuzluklarının yanında bir sürü sağlam özelliğini de sayarım. O yüzden vazgeçmiyorum.
İşte opel farkı

Ha, arabam karakterlidir. Benimle herşeyi direk konuşur. Benim ona baktığım kadar o da bana bakar bilirim. Yazdığım olumsuzluklarının yanında bir sürü sağlam özelliğini de sayarım. O yüzden vazgeçmiyorum.
Ama kimseye yeni Opel'leri önermiyorum. İyice bozdular. Ya benim baz donanım arabamda olan emniyet kemer yükseklik ayarı, yeni Astra'nın orta donanımında nasıl olmaz?? Böyle de maliyetten kaçılmaz kiİşte opel farkıŞaka bir yana baya şansızmışsınız herhalde en sorunsuz opel kullanıcısı ben olabilir guiness rekorlar kitabına alırlar mı beni acaba
![]()
Ama kimseye yeni Opel'leri önermiyorum. İyice bozdular. Ya benim baz donanım arabamda olan emniyet kemer yükseklik ayarı, yeni Astra'nın orta donanımında nasıl olmaz?? Böyle de maliyetten kaçılmaz ki![]()
Opelin bana kalirsa yanlis politikalarla yönetildigini düsunuyorum..hatta bana kalirsa artik bu marka gözden cikarildigini dusunmeye bile basladim....
Tapatalk kullanarak Allahın izniyle mesaj yolladı...
Opelcilere sorayim gaza basinca direksiyonda bole fokurdama sesi geliyor. Fışkiyeden su atma sesi gibi. Tam direksiyon mu belli de degil sürücü tarafindan ama anlamadim. Niye boyle oldu ki?![]()
8 yıl kullandıktan sonra satmak lazım bu opelleri. eskilerde herşey, yenilerde elektronik büyük sıkıntı. küçüklüğümden hatırlıyorum bizde 2.0 vectra vardı hatırlayamadığım bir sorun yüzünden sanayiye gitmiştik sanayiden çıkarken bu sefer de ateşleme sıkıntı çıkartmıştı asıl garip olan ondan önce hatırladığım bi sıkıntısı olmamasısonra hemen satıldı tabi.
Corsa D MakyajliHocam araba ne belki yardımcı olabiliriz![]()
bildiğim kadarıyla o arabanın direksiyonu kronik sorunluydu @berkertekin abi size yardımcı olabilir belki onda da corsa d var diye biliyorumCorsa D Makyajli
GM, Opel'i 1931 yılında satın aldı...
2002 yılından beri Opel kullanıyoruz. Sorun yaşamadık. Bir sonraki aracımız opel'de olabilir vag'ta olabilir ama ben premium marka araç satın alamıyorsam Opel'i, listede her zaman en yukarı koyarım.