Opelden ziyade artık gürses yok demek daha mantıklı olur hocam. Zira yeni modelleri gelecek ve baya iddialılarda. Ayrıca tek bir bayi nin yaptığını genele vurmak bence haksızlık olur markaya karşı.Gürses opel rezaletinden sonra opel yok....
Opelden ziyade artık gürses yok demek daha mantıklı olur hocam. Zira yeni modelleri gelecek ve baya iddialılarda. Ayrıca tek bir bayi nin yaptığını genele vurmak bence haksızlık olur markaya karşı.Gürses opel rezaletinden sonra opel yok....
Opelcilere sorayim gaza basinca direksiyonda bole fokurdama sesi geliyor. Fışkiyeden su atma sesi gibi. Tam direksiyon mu belli de degil sürücü tarafindan ama anlamadim. Niye boyle oldu ki?![]()
Yok bendeki Corsa C. Kronik direksiyon kutusu sorunu Corsa C'de yaygındır. Corsa D'de direksiyon kutusundan farklı sebepler de olabilir. EPS'nin elektrikli motoru en kötü ihtimal. Amortisör bilyaları ile ilgili bir şey de olabilir. Direksiyon mili de diğer bir ihtimal. Düşük ihtimal rotlara, teker bilyalarına ve direksiyon kutusuna bakılır.bildiğim kadarıyla o arabanın direksiyonu kronik sorunluydu @berkertekin abi size yardımcı olabilir belki onda da corsa d var diye biliyorum![]()
Opel yok demeyelim de, Opel Türkiye yok diyelim.Opelden ziyade artık gürses yok demek daha mantıklı olur hocam. Zira yeni modelleri gelecek ve baya iddialılarda. Ayrıca tek bir bayi nin yaptığını genele vurmak bence haksızlık olur markaya karşı.
Bugun 150 km civari yol yapicam video cekerim ilk defa oyle sacma bi ses duydum.Yok bendeki Corsa C. Kronik direksiyon kutusu sorunu Corsa C'de yaygındır. Corsa D'de direksiyon kutusundan farklı sebepler de olabilir. EPS'nin elektrikli motoru en kötü ihtimal. Amortisör bilyaları ile ilgili bir şey de olabilir. Direksiyon mili de diğer bir ihtimal. Düşük ihtimal rotlara, teker bilyalarına ve direksiyon kutusuna bakılır.
Bunların hiçbirinden bir sonuç çıkmıyorsa satın zaten arabayı o ne öyle![]()
Bizde her vw aracımızı sulalecek %90 oranda dsg alıyoruz ve hiç sıkıntı yaşamadık daha. Her zaman denir teknoloji biraz şans işidir diye.
Teknoloji şans işi değildir.Sosyal bilim falan değil ki bu görecelik olsun.Teknoloji ortaya çıkarken yapım basamaklarından birinde problem vardır bu da 100 araçtan birine denk gelebilir.Önemli olan bu riski 0' a indirgemektir.1000 de bir ihtimalli bir şey çok küçük ihtimal olarak görülebilir ancak o 1000 de 1 lik olay başına gelirse %100 dür senin için.Teknoloji şans işi olabiliyor.
Opel alırsam benim gözümde %70 ayıplı maldır. Sorunsuz senelerce bineceğim bir araba çıkması sürpriz olurTeknoloji şans işi değildir.Sosyal bilim falan değil ki bu görecelik olsun.Teknoloji ortaya çıkarken yapım basamaklarından birinde problem vardır bu da 100 araçtan birine denk gelebilir.Önemli olan bu riski 0' a indirgemektir.1000 de bir ihtimalli bir şey çok küçük ihtimal olarak görülebilir ancak o 1000 de 1 lik olay başına gelirse %100 dür senin için.
2001 Corsa C 1.2 Benzin:
Direksiyon kutusu bilinen kronik arızası. Elektrik sistemi çok hassas. 2 yıl önce şarj dinamosu ve V kayışı gergi kasnağını değiştirdim. 3 yıldır gösterge ve immobilizer sorunu yaşıyorum, ustalar tecrübe edemediği için yapamadılar. Artık tecrübe edilebilecek sıklığa geldi, zamanım elverdiğinde götüreceğim. Soğuk havalarda süspansiyon gıcırtısı da kroniktir, hatta arızadan bile saymazlarDüğme tipi kornalar zamanla yırtılıyor. Bu da kroniktir ama arızadan sayılmaz.
2012 Meriva 1.3cdti EcoFlex:
Motorlu taşıttan soğuttu bizi. Nakliye sırasında denize düşürdüler de çıkarıp temizleyip bize mi sattılar nedir hala bundan şüphe ediyorum. Böyle fiyasko olmaz. Sert virajda ön tekerlekler hiçbir yere çarpmadan akstan nasıl kurtulur? Arka tekerleklerin normal dışı aşınmasıyla Arka aksın da yamuk olduğu satan bayii değil, başka bir yetkili servis tarafından tespit edildi. Ne yapsak kullanıcı hatası denecekti, ispatlayamazdık. Yolda seyir halindeyken şalter kapatma gibi tehlikeli bir huyu vardı. Göstergeler kapanıyor, tüm ışıklar sönüyor, radyo filan kapanıyor, araç stop ediyor, yakıt kesiliyor vs. öyle bir şalter kapamaydı. Tecrübe edilemediği için servisler tarafından onarılamadı. En son Polo IV ve kardeşi Seat Ibiza/Cordoba'larda görülen kadifemsi plastiklerin soyulması sorunu bu arabada da vardı. Garanti kapsamında onarıldı. Nüksetmeden elden çıkardık zaten.
Son çıkan Opel'leri saymazsak radyo çekim gücü zayıftır. Böyle de bir sinir eden sıkıntısı vardır. GM benzinli motorları genelde 90°C nin biraz üzerinde çalışır. Bu yüzden hararete meyillidir. O yüzden zorlu koşullarda arada hararet göstergesini kontrol etmekte fayda var.
Ha, arabam karakterlidir. Benimle herşeyi direk konuşur. Benim ona baktığım kadar o da bana bakar bilirim. Yazdığım olumsuzluklarının yanında bir sürü sağlam özelliğini de sayarım. O yüzden vazgeçmiyorum.
Malesef bu görüşünüze katılmıyorum milyon adet üretilen bir ürünün arızalı olanını almak kesinle şans işi örneklemem gerekirse dayıma sıfır bmw 5.30 aldık arabanın 2 hafta sonra şanzımanı dağıldı dişliler sorunlu imiş yenisiyle degistirdiler komple,benle aynı gün arkadaşım 1 litre ecoboost focus aldı benimki hiç bir sıkıntı çıkartmadı arkadaşimınki subab eritti ilk haftası dolmamıştı dahaTeknoloji şans işi değildir.Sosyal bilim falan değil ki bu görecelik olsun.Teknoloji ortaya çıkarken yapım basamaklarından birinde problem vardır bu da 100 araçtan birine denk gelebilir.Önemli olan bu riski 0' a indirgemektir.1000 de bir ihtimalli bir şey çok küçük ihtimal olarak görülebilir ancak o 1000 de 1 lik olay başına gelirse %100 dür senin için.
Katılır katılmazsınız o size kalmış yalnız bu benim düşüncem değil Martingale kanunudur.Kanunlar da bizlerin kabul edip etmemizle değişebilecek durumdan çoktan uzaklaşmış bilimsel gerçeklerdir.Dayınızın yaşadığını amcam c max te yaşadı maalesefMalesef bu görüşünüze katılmıyorum milyon adet üretilen bir ürünün arızalı olanını almak kesinle şans işi örneklemem gerekirse dayıma sıfır bmw 5.30 aldık arabanın 2 hafta sonra şanzımanı dağıldı dişliler sorunlu imiş yenisiyle degistirdiler komple,benle aynı gün arkadaşım 1 litre ecoboost focus aldı benimki hiç bir sıkıntı çıkartmadı arkadaşimınki subab eritti ilk haftası dolmamıştı daha
Adamlıkta bugunHayatımda ilk kez sanayiye 2013 corsa'nın sigorta arızası yüzünden gittim.
Hayatınızın başlangıcı ile 2013 arası çok boş geçmiş , 2013 sizin için bir milat olmuşHayatımda ilk kez sanayiye 2013 corsa'nın sigorta arızası yüzünden gittim.
Hayatınızın başlangıcı ile 2013 arası çok boş geçmiş , 2013 sizin için bir milat olmuş
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaputu sadece silecek suyu için açan adamım ya.Teknik biliyorum fakat uygulama sıfırHayatınızın başlangıcı ile 2013 arası çok boş geçmiş , 2013 sizin için bir milat olmuş
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12 numara anahtarla cayinizi karistirmadiysaniz büyük eksiklik var .Mesela ben her ay c4 picasso için sanayideyim geçen 3 kere sileceği bozulmuştabii sonra bir baktım ki silecekler de citroen yazıyor işte o görüntü kalbime kazındı eğer bozulmasaydı görmeyecektim bile.
işte ne güzel yeni ortamlara giriyorsun kendini geliştiriyorsunKaputu sadece silecek suyu için açan adamım ya.Teknik biliyorum fakat uygulama sıfır