2017 model 1.6 tdci motorlu olanları elden çıkarmaya çalışıyorlar. 2018 modeller 1.5 tdci motorla geliyormuş.Ataşehir Ford OTOKOÇ, Mondeo 1.6 TDCI Titanium için 136.000 tl teklif verdi. Sadece metalik renk dahil.
2017 model 1.6 tdci motorlu olanları elden çıkarmaya çalışıyorlar. 2018 modeller 1.5 tdci motorla geliyormuş.Ataşehir Ford OTOKOÇ, Mondeo 1.6 TDCI Titanium için 136.000 tl teklif verdi. Sadece metalik renk dahil.
2017 model 1.6 tdci motorlu olanları elden çıkarmaya çalışıyorlar. 2018 modeller 1.5 tdci motorla geliyormuş.
Bende netten fiyat listesini indirip baktim da 2018 yili icin 1.6 tdci kaldirilmis yerine 1.5 gelmis. 2017 fiyat listesi icinde 1.6 tdci duruyor. Bende dedim elde kalanlari satiyorlar galibaBen de biraz araştırdım ama 1.5 dizel hakkında bir malumat edinemedim. Senin gösterebileceğin bir yer var mı abi?
Peki bu 4 kapı , 5 kapı muhabbeti nedir. Fiyat listesinde böyle bir seçenek sunulmuş?Şimdi ben de baktım 1.5 TDCI eklenmis fiyat listesine.
Bazıları liftback gibi ya ondan olabilir , bagaj camla beraber açılanlar - arka camda silecek olanlar yani .Peki bu 4 kapı , 5 kapı muhabbeti nedir. Fiyat listesinde böyle bir seçenek sunulmuş?
Dizel otomatik hic bir zaman gelmeyebilir. Gelirse de makyajli mondeo satilmaya baslandigi zamam getirilir ancak.Yav gerçekten yine dizel manuel getirdilerse getirmesinler boş yere, türkiye piyasasından çeksinler hatta mondeo yu.
1.5 ile 2.0 arasında 100 bin tl mi oynuyor , üfff be abiŞimdi ben de baktım 1.5 TDCI eklenmis fiyat listesine.
125 liraya dizel otomatik full insignia, dizel manuel full mondeo, bos 316i alinabiliyor. İkinci el temizBu gün arkadaşım 125k ya 2018 Audi A3 Sportpack aldı... 1.0tfsi .. baz paket ama sanırım Golf Comfortline dan 1-2 fazla donanımı varmış yani bence gayet yeterli bir donanım
Kafam karışık... sizce nasıl ? Tdi ı verip girsek mi bu işe![]()
Bu gün arkadaşım 125k ya 2018 Audi A3 Sportpack aldı... 1.0tfsi .. baz paket ama sanırım Golf Comfortline dan 1-2 fazla donanımı varmış yani bence gayet yeterli bir donanım
Kafam karışık... sizce nasıl ? Tdi ı verip girsek mi bu işe![]()