Kalite konusuna bende değinmek istiyorum belki trendline diye kötüdür comfortline bilemem ama 2015 model ve 60k (çoğunluğu ankara trafiği özellikle çay yolunun oralar delik deşik ondan da olabilir) daki arabanın ön konsolundan ve torpidodan trim sesi geliyor ve ayrıca arka koltukların sırtımın geldiği yer nasılsa plastik,koltukta plastik ilk kez o araba da gördüm ben rakiplerinden sadece civic(eski kasa) ve ceratonun içini biliyorum ve ikisi de kalite olarak bir adım daha öndeydi sanki. (trendline dan kaynaklı olabilir)kalite konusuna
Kaliteyi düzeltirler ama insanların aklındaki fikirleri nasıl düzeltecekler?Kaliteyi arttırır ve yeniden piyasaya sürer zor bir şey değil. Yeni motor ile yenilenmiş bir şekilde piyasaya süreceklerdir ondan dolayı yeniden 1.6 tdi koymamışlardır.
abi bu tür şeyler her araba da oluyor abartmamak lazım. Belli ki sağlam kaza yapmış. Jetta özünde güzel araba bence öyle bir çok araba gibi göz boyamıyor ama biraz eskidi artık yeni bir şeylerde vermesi lazım.Kaliteyi düzeltirler ama insanların aklındaki fikirleri nasıl düzeltecekler?
katılıyorum bencede eskide sağlam bir kasa değişikliği lazımabi bu tür şeyler her araba da oluyor abartmamak lazım. Belli ki sağlam kaza yapmış. Jetta özünde güzel araba bence öyle bir çok araba gibi göz boyamıyor ama biraz eskidi artık yeni bir şeylerde vermesi lazım.
Kasa değişmesin bence altyapı gayet güzel hissettiriyor nasıl passat b6 ile b7 makyaj gördü onun gibi detaylı bir değişim olsun içinde dışında yeter.katılıyorum bencede eskide sağlam bir kasa değişikliği lazım
aradığım yorum ya 3 senedir düşünüyorum bu arabaya niye ısınamadım işte bu ya ön konsol ODUN ABE ODUNBu karşılaştırmada büyük ihtimal ben de superb'i seçerdim. Ama şu jetta'nın genel vw kalitesi altında kalması gibi söylemlere çok fazla katılamıyorum açıkçası. Bunun sebebi son zamanlarda çıkan vw modellerine göre ( son kasa passat hariç ) biraz daha farklı bir karakter sunması. İnsanlar vw araçlarında bulduğu o karakteri jetta'da bulamıyor çünkü jetta gayet sıkı, gergin ve toplu hissettiriyor. Güncel mqb platformunun jetta'da kullanılandan 2 gömlek falan üstün olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. Jetta'nın ihtiyacı olan iki şey; biraz daha farklı bir dış görünüş ve yenilenmesi gereken ön konsol. Onun haricinde aracın hiç bir eksiği yok bana kalırsa.
Malzemelerini ve koltuklarını çok beğeniyorum ama ön konsol biraz fazla boş gibi hissettiriyor. Hani ticari araçlarda olur ya yüksek konumlama ama fazla diz mesafesi. O şekilde bir dizaynı var, golf ve passat'ta ki gibi aracın iç mekanını dolgun gösteremiyor. Kullanırken ben de çok düşünmüştüm bu araçta ne eksik diye etrafa bakınırken.aradığım yorum ya 3 senedir düşünüyorum bu arabaya niye ısınamadım işte bu ya ön konsol ODUN ABE ODUN
Şimdi ortaya gene iyi bi ekran attılar önceden Rcd510 vardı golf 6 dan biliyorum sadece radyo çalar o kadarMalzemelerini ve koltuklarını çok beğeniyorum ama ön konsol biraz fazla boş gibi hissettiriyor. Hani ticari araçlarda olur ya yüksek konumlama ama fazla diz mesafesi. O şekilde bir dizaynı var, golf ve passat'ta ki gibi aracın iç mekanını dolgun gösteremiyor. Kullanırken ben de çok düşünmüştüm bu araçta ne eksik diye etrafa bakınırken.
Tabii yine o ekran durumu biraz kurtarıyor ama el freni kısmıyla ön konsolun bütün halde birleştirilmeye ihtiyacı var diğer modellerdeki gibi. Şoförün yan tarafında oturan yolcunun dizlerine bakıyorum, konsol ile dizi arasına vücudum girecek neredeyse öyle büyük boşluk var. Tamam ferahlık iyidir ama ticari araç değil ki bu. Şu ön konsolu bir elden geçirirlerse tamam olacak.Şimdi ortaya gene iyi bi ekran attılar önceden Rcd510 vardı golf 6 dan biliyorum sadece radyo çalar o kadar
Golf 6 ya benziyor içi ama golf 6 daha sürücüye dönüktü kadranlar bile mesela golfte binek kadranı gibiydi jettada caddy kadranı var aynı.Değişse iyi olur içi bence de.Tabii yine o ekran durumu biraz kurtarıyor ama el freni kısmıyla ön konsolun bütün halde birleştirilmeye ihtiyacı var diğer modellerdeki gibi. Şoförün yan tarafında oturan yolcunun dizlerine bakıyorum, konsol ile dizi arasına vücudum girecek neredeyse öyle büyük boşluk var. Tamam ferahlık iyidir ama ticari araç değil ki bu. Şu ön konsolu bir elden geçirirlerse tamam olacak.
Zaten insanlar biraz da bunlara dikkat ederek vw kalitesi yok diyorlar ama sürüşe geçildiğinde ben pek rahatsız eden bir durum görmedim. Konsol tasarımını değiştirip, 1-2 bölgeye daha yumuşak malzeme koyup, dış tasarımla da oynayınca tamamdır işte.Golf 6 ya benziyor içi ama golf 6 daha sürücüye dönüktü kadranlar bile mesela golfte binek kadranı gibiydi jettada caddy kadranı var aynı.Değişse iyi olur içi bence de.
O ekran çöp yaŞimdi ortaya gene iyi bi ekran attılar önceden Rcd510 vardı golf 6 dan biliyorum sadece radyo çalar o kadar
Jettanın altyapısı golfünkindende iyi ama içi odunKasa değişmesin bence altyapı gayet güzel hissettiriyor nasıl passat b6 ile b7 makyaj gördü onun gibi detaylı bir değişim olsun içinde dışında yeter.
Dışı fena değil de içi samanlık gibi.Golf 6 da arka kapı üstü bile yumuşaktı mesela jetta'da bunlar eksik.Zaten insanlar biraz da bunlara dikkat ederek vw kalitesi yok diyorlar ama sürüşe geçildiğinde ben pek rahatsız eden bir durum görmedim. Konsol tasarımını değiştirip, 1-2 bölgeye daha yumuşak malzeme koyup, dış tasarımla da oynayınca tamamdır işte.