Jettanın altyapısı golfünkindende iyi ama içi odun
Zaten içini düzeltseler golf passatı satamazlar insanlar passat golfü jettaya tercih etmesinin nedeni içi güzel olması vs.İçi odun ama arabanın içini birazcık düzeltmeye kalksa kendi marka içi dengesi de bozulur.
Tabi haklısın ama artık filo arabası gibi oldu. Bence ya çok kapsamlı bir değişiklik lazım. Kasanın tamamen değişmesi lazım onun dışında gideri yok. Bir de Volkswagen'in Meksika'daki fabrikadan kurtulması lazım.Kasa değişmesin bence altyapı gayet güzel hissettiriyor nasıl passat b6 ile b7 makyaj gördü onun gibi detaylı bir değişim olsun içinde dışında yeter.
Audi Q3 de meksikada üretiliyor ki makyajlı jettada işçilik kusuru pek yokTabi haklısın ama artık filo arabası gibi oldu. Bence ya çok kapsamlı bir değişiklik lazım. Kasanın tamamen değişmesi lazım onun dışında gideri yok. Bir de Volkswagen'in Meksika'daki fabrikadan kurtulması lazım.
Q3'ün kalitesi de bence Audi'ye yakışmıyor. İç mekanını A3'den çok A1'e benzetiyorum. Ne derseniz deyin Meksika arabalarının kalitesi Alman arabalarının kalitesi gibi olmaz.Audi Q3 de meksikada üretiliyor ki makyajlı jettada işçilik kusuru pek yok
Tabiiki,bkz golf-jetta ama o kadarda kötü değil şu iç mekanı değiştirsinler yeter,ben meksikasında değilimQ3'ün kalitesi de bence Audi'ye yakışmıyor. İç mekanını A3'den çok A1'e benzetiyorum. Ne derseniz deyin Meksika arabalarının kalitesi Alman arabalarının kalitesi gibi olmaz.
haberin kaynagi nedir hocam link varsa alabilirmiyimForumun tamamına yakınının bayıldığı Mazda 3 Meksika'da üretiliyor.
bende mazda sahibiyimde mazda forumdada etkinim hic denk gelmemisim demekkiBayide incelediğim araç Meksika üretimiydi. Vikipedi ve Mazda forumlarında da yazıyor.
Dediğiniz doğru ama önceki Jetta da aynı pazarlara satılıyordu ve malzeme kalitesi daha iyiydi.Arkadaşlar,
Jetta daki olay VW nin becerememiş olması veya Meksikadaki fabrikası değil, o aracın özellikle hitap ettiği ülke ve kesimlerin alım güçleri ve otomobillerden genel beklentileri ile alakalı .. Meksika olması kötü işçilik anlamına gelmediği gibi malzeme kalitesinin de Meksikanın güneşi veya tekilası ile ilgisi yok Tamamen maliyet (Meksikada üretim tabiki daha ucuz ve aracın ABD ye transferi tabiki daha ekonomik.. gibi gibi)
Focus sedan, octavia ve astradan daha mı üstün kalite olarak.Dediğiniz doğru ama önceki Jetta da aynı pazarlara satılıyordu ve malzeme kalitesi daha iyiydi.
Şunu tekrar belirtmek istiyorum: Güncel Jetta'nın iç mekan kalitesi bir Passat veya Golf seviyesinde değil ancak özellikle sedanlar arasında rakipleri arasında ortalamanın kesinlikle üstünde.
mazdanin ic mekan kalitesinin yarisi jetta.Focus sedan, octavia ve astradan daha mı üstün kalite olarak.
Octavia'yı bilmiyorum yorum yapamam ama Astra Sedan'dan daha iyi, Focus Sedan'la benzer.Focus sedan, octavia ve astradan daha mı üstün kalite olarak.
Öyle bir seviye farkının olması için Mazda 3'ün Superb ayarında bir kalitesi olması gerekir, öyle mi peki? Değil.mazdanin ic mekan kalitesinin yarisi jetta.
Jetta ile mazda 3 arasindaki kaliteden bahsediyordum. Superb in karsiligi mazda 6 dir. Bu konuda gene mazda 6 nin bariz farki var.Öyle bir seviye farkının olması için Mazda 3'ün Superb ayarında bir kalitesi olması gerekir, öyle mi peki? Değil.