Opet. Po yabancılara satıldı diye biliyorum. Kalite olarakta opet birkaç tık daha iyi genel manada kullanıcı yorumlarında.Opet mi PO mu sizce şirket ikisinden birini seçmemizi istiyor?
Sen opette oktandan ötürü sorun yaşamıştın dimi?Benzin Bp zorda kalırsam Shell v-power olmaması kaydıyla.Mazot Shell
Shell v-power daSen opette oktandan ötürü sorun yaşamıştın dimi?
Bence Opet. Yakıt kalitesi, hizmeti de iyi ve yerli marka.Opet mi PO mu sizce şirket ikisinden birini seçmemizi istiyor?
Yerli oldugunu bilmiyordum su ana kadarBence Opet. Yakıt kalitesi, hizmeti de iyi ve yerli marka.
Opet %100 yerli sermaye. %50 Koç Holding %50 Öztürkler Petrol.Opet Amerikanın markası hatta Ford'la ortaklar mı aynı şirkete mi ait öyle bişey. Ben dizeli uzun bir süre TP'den aldım memnundum, bir kaç kere Opet'ten aldım çok az km götürdü beni ama başka bir Opet istasyonunu denedim ve çok memnun kaldım. Şöyle söyleyim iyi bir Opet ve iyi bir TP istasyonundan yakıt alınca para olarak aynı oluyor ama Opet daha fazla km yaptırıyor bir depo yakıtla. Bu minvalde Opet'in daha kaliteli olduğu çıkarımını yaptım. Yeni benzinli arabamda sadece Opet kullanacam, 2 depo aldım bile.
Bence PO 'dan durabildiğiniz kadar uzak durun. Opet daha iyi bir tercih olur.Opet mi PO mu sizce şirket ikisinden birini seçmemizi istiyor?
Nasıl aynı yakıt? Katkı maddesi aynı deterjan firmasından aynı özellikte mi?Şirket araçları ile beraber kendi aracıma da Aytemiz den %12 indirim ile alıyorum Opet ile ayni yakıt olduğunu biliyorum. Eğer oradan indirim ile alamıyorsam Bildiğim bir BP istasyonundan alıyorum bariz daha kaliteli aracın çehresi değişiyor. İl Dışında da yine BP den alıyorum